Γκαντεμια
Μήνυμα #70732 από manolio4 στις 16 Ιανουαρίου 2011, 8:13μμ
![]() |
Περιγραψτε την πιο γκαντεμικη μερα της ζωης σας!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70870 από manolio4 στις 18 Ιανουαρίου 2011, 6:00μμ
![]() |
απ'ότι φαίνεται δεν είχε και πολύ απήχηση στ'αυτιά του λαού αυτό το θέμα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70872 από Verus στις 18 Ιανουαρίου 2011, 6:16μμ
![]() |
Προσωπικά έχω βιώσει την γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο, οπότε είναι τόσες πολλές οι μέρες που δεν ξέρω πραγματικά ποια να διαλέξω. Έχω ξυπνήσει άπειρες φορές μέσα στα νεύρα και την αρνητική ενέργεια που δε μου κάνει πια αίσθηση. Και έχω σηκώσει πάρα πολλές φορές το τηλέφωνο λέγοντας "ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ". Εν πάση περιπτώσει, ήταν μια συνηθισμένη μέρα, Τετάρτη αν θυμάμαι καλά, και απ'την αρχή η μέρα μου έδειξε ότι θα ήταν επιοικώς ΧΑΛΙΑ. Ξύπνησα το πρωί και αφού κόντεψα να σπάσω το μισό σπίτι καθώς μου έπεφταν κούπες απ'τα χέρια και σκόνταφτα πάνω σε όποιο έπιπλο έβρισκα στο διάβα μου ετοιμάστηκα για τη δουλειά (ήταν καλοκαίρι και δούλευα πρωινή - συγκεκριμένα στις 9!). Ο ουρανός συννεφιασμένος αλλά παρ'όλα αυτά δεν έβρεχε - ακόμα. Βγαίνω απ'το σπίτι λοιπόν, και με το που ανεβαίνω στο μηχανάκι και διανύω τα πρώτα 50 μέτρα πιάνει η βροχή. Λέω τι στο διάολο, εμένα περίμενε για να ξεκινήσει να βρέχει; Το παραβλέπω, γιατί δε μπορούσε να μου κάνει τη διάθεση χειρότερη και φτάνω στο μαγαζί (super market). Η πρώτη μια ώρα πέρασε ήσυχα, είδα λίγο τηλεόραση, έπαιξα και λίγο bowling στο κινητό και έτσι κάπως την πάλεψα. Κατά τις 10 όμως ξεκίνησε να έρχεται κόσμος και σίγουρα δεν ήμουν το καλύτερο θέαμα - μέσα στα νεύρα και την ξινίλα. Ήρθε λοιπόν κάποια στιγμή ένας συμπαθητικός μπορώ να πω κυριούλης με τη γυναίκα του (Άγγλοι ήταν) και σήκωσαν το μισό μαγαζί. Μέσα σε μια από τις σακούλες του όμως έβαλα και το κινητό μου καταλάθος. Να το ψάχνω και να λέω από μέσα μου "ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΗΣΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ!". Αυτό μόνο απ'τη δουλειά. Γυρνώντας σπίτι με το μηχανάκι πάλι, πάτησα πάνω σε κάτι γυαλιά και σκίστηκε το λάστιχο, κι'έτσι έμεινα και χωρίς μεταφορικό για τις επόμενες 2 μέρες οπότε έπρεπε να ξυπνάω και μισή ώρα νωρίτερα για να πηγαίνω με τα πόδια στη δουλειά. Να μην παραλείψω να πω ότι την ίδια μέρα τσακώθηκα με τη μάνα μου για λόγους που δεν αντιλήφθηκα και η διάθεσή μου έγινε ακόμη πιο χάλια. Και σαν να μην έφταναν αυτά, πριν τη βραδυνή έξοδο και ενώ ακόμη έβρεχε, μια κλώσσα πήγε να με πατήσει με το αυτοκίνητο και το μόνο που είχε να πει όταν την έκραζα ήταν "ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΗΜΟΥΝ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ". Αυτά :-D |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70876 από AggelosTuDromu στις 18 Ιανουαρίου 2011, 6:50μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
ηταν δευτερα κ ημερα ξεκινισε με την γκρινια της μανας (οτι χοιροτερο για να ξεκινισει μια μερα) την σκυλοβρισα κ ξεκινισα για το σχολειο δεν προλαβα να βγω απο την πορτα εφαγα τα μουτρα μου σε κατι παγωμενα νερα παω αλλαζω ρουχα κ ξαναξεκιναω για το σχολειο προλαβα κ στην προσευχη ακουσα οτι πηρα 3ημερη (ε λεω δεν τελειωσε τπτ ακομα εχω 24 ωρες ακομα να διορθοσω την μερα) δευτετο κουδουνι χτπυαει για διαλημμα κ με πιανει η πρωην κ μου λεει οτι θελει να χωρισουμε (οκ λεω τι αλλο μπορει να παει στραβα) σχολαμε τσακωθηκα με εναν καθηγητη επειδη με ειδε με το τσιγαρο (εξω απο το σχολειο) παω σπιτι με το που μπαινω αρχιζει η γκρινια της μανας την σκυλοβρισα κ φευγω απ το σπιτι κ αρχησε να βρεχει (ε ρε πουστη δια τι σου χω κανει? φωναξα απο μεσα μου) πηγα να μηνω σε εναν φιλο πηγα κατσαμε λιγο κ τσακωθηκαμε φευγω απ το σπιτι βριζοντας οτι βλεπω μπροστα μου παω μεχρι το περιπτερο κ με παταει αμαξι στις πατουσες βγαινει ο οδηγος τον αρχησα κ αυτον στα μπινελικια κ φευγει παω στο περιπτερο ζηταω τσιγαρα λεει τελειωσαν (η μαρκα που καπνιζω) παω σε αλλο τα απεσιρραν λεει ο περιπτερας ε ξανα παω σε αλλο στο τελος βρηκα ειχε παρεσει η ωρα κ ηταν απογευμα παω σπιτι με το που μπαινω (μαντεψτε) η γκρινια της μανας (γαμω) κλυδωνομαι στο δωματιο μου με το που ανοιγω τον υπολογιστη επεσε το ρευμα μεχρι τις δεκα το βραδυ κατσαμε χωρις ρευμα πηγε 10 ανοιγω παλι τον υπλογιστη δεν ανοιγε (παταγα παταγα παταγα) ε στο τελος τον εκαψα κ εβγαζε καπνους παω στο λαπτοπ ολα μια χαρα (τα νευρα μου κομματακια) αρχησε να κολαει το ιντερνετ ε ρε πουστη λεω κ σκαω ενα μπουκετο στην οθονη κ εσπασε κ ετρεμα απ τα νευρα (η μερα δεν τελειωσε) δωδεκα το βραδυ παω να κανω μπανιο δεν ειχε ζεστο νερο ε παω να ξαπλοσω ξαπλονω κ σπαει το κρεβατι κ αρχισα να βριζω παλι ολους κ ολα (ολοι μου φτεγανε) κ κοιμηθηκα αναγκαστηκα με την μανα (για μαντεψτε κρεβατομουρμουρα κ γκρινια)γαμω το κερατο μου λεω σηκονομαι κ πηγα να κοιμηθω στο σπασμενο κ δεν με επιανε ο υπνος κ την αλλη μερα ημουν σαν ζομπι αυτα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70905 από M1k3y στις 18 Ιανουαρίου 2011, 10:01μμ
![]() |
![]() ![]() ![]() Είπαμε αυτό δεν είναι γκαντεμιά, είναι η κατάρα των θεών...φίλε εκείνη τη μέρα πρέπει να σου έδωσε προσωπικά την ευχή του ο επίτιμος...χαχαχα και έτσι και τα γράψεις αυτά σε κάνα βιβλίο θα χεστείς στο τάληρο! ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70906 από Whalfyin στις 18 Ιανουαρίου 2011, 10:07μμ
Έ ντάξει λίγο φαντασία την έβαλες:Ρ | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70908 από msgstr στις 18 Ιανουαρίου 2011, 10:07μμ
![]() μηνύματα: 1 ![]() |
πλακα κανεις...εχεις ολη την τυχη με το μερος σου παντως |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71527 από AggelosTuDromu στις 29 Ιανουαρίου 2011, 11:30μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
δεν εβαλα φαντασια απλα ηταν η μερα μου ο μητσοτακης φταιει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75663 από toucan στις 18 Απριλίου 2011, 5:51μμ
![]() |
λοιπον εγω ξυπναω το πρωι και με πρηζει η μανα μου οτι εχω αργησει για το σχολειο φευγωντας πεφτω απο τα σκαλια του σπιτιου ( λιγα 6) με την μεση φτανω στο σχολειο μπαινω μεσα μου δινουν ωριαια επειδη αργησα περιμενω εξω χτυπαει παω να μπω μεσα πεφτει μια σκουπα στο κεφαλι μου που ηταν ακουμπησμενη διπλα μου μπαινω γραφω σκατα σε τεστ αρχαιων παμε δειαλειμα με χωριζει η γκομενα μου εχουμε αγγλικα ανοιγει το κινιτο και κανει ηχο με πιανουν και παιρνω μια 2ημερη μετα με επρηξαν και ολοι στις ερωτησεις τιποτα αξιολογο την επομενη ωρα δειαλειμα σκωτονομαι με εναν φιλο μου 2 μηνες δεν μιλουσαμε μπαινω στην ταξη οικονομια ειχαμε παω να ανοιξω τον υπολογιστη τρεχει ενα βουβαλι συμμαθητης μου πεφτει η μοναδα πανω στο ποδι μου μετα δεν ανοιγε παρατριχα να βρω τον μπελα μου κιολας τιποτα τις επομενες ωρες σχολαμε και πεφτω απο τις σκαλες παλι γυρναω σπιτι με πρηζει η μανα μου για την αποβολη παω να κατσω στο κομπιουτερ και δεν ανοιγει παω στο λαπτοπ της αδερφης μου και κολλουσε το ιντερνετ βγαινω μια βολτα και με παιρνουν τηλεφωνο "πεθανε η γιαγια σου" εγω τα νευρα μου και στεναχωρημενος γυρναω σπιτι και εψηνε η μανα μου καφε και πεφτει ολος με το μπρικι πανω μου ( σκεφτομαι τοση γκαντεμια ρε παιδι μου) και παω να κοιμηθω μην γινει τπτ αλλο το βραδυ μπαινουν κλεφτες ο μπαμπας τους εδιωξε αλλα πηραν την τηλεοραση the end ουφ επιτελους |
προφίλάλλα...˵quote˶ |