Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 00:45 @Κλάψιμο
εγω δηλαδη που ειδα οτι σουβλιζα την αδερφη μου μαζι με κατι ζουλου θελω να την σκοτωσω? μου εχει τυχει κι εμενα κατι παρομοιοισως να ειναι προφητικο ;) Πήγαινε στο θέμα: τοσο ζωντανο ονειρο
Μήνυμα στις 29/5/2011 στις 23:38 @Ftou.gr admin
τι ακριβως ειναι το ban δηλαδη αν γινεις ban τι αλλαζει?
Πήγαινε στο θέμα: ban
Μήνυμα στις 29/5/2011 στις 22:49 @Διάφορα
εμενα μου τυχαινει συχνα να μην νυσταζω και να ξαπλωνω στο κρεβατι μου και να δω π.χ. μια σκια παω να πω κατι οπως ΜΑΜΑαλλα δεν ακουγομαι παω να σηκωθω αλλα δεν μπορω να κουνηθω μαλλον ειναι κατι σαν να κοιμασαι αλλα να εχεις τις αισθησεις σου τελειως!!!
Πήγαινε στο θέμα: *Ηταν ~!Aστρικη προβολη!~ ???*
Μήνυμα στις 29/5/2011 στις 22:32 @Διάφορα
παγιδευμενη ψυχη το ειδα ειναι γαματο αν και δεν τρομαζω ευκολα τρομαξα λιγο αλλα το τελος ειναι λιγο για τον *****
Πήγαινε στο θέμα: το ποιο τρομακτικό θρίλερ που έχετε δει
Μήνυμα στις 29/5/2011 στις 21:52 @Μηχανήματα
τσιλικο!!!δεν κολλαει ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ για την βοηθεια
Πήγαινε στο θέμα: παιχνιδι στο pc
Μήνυμα στις 29/5/2011 στις 17:07 @Μηχανήματα
σ'έυχαριστω dimitris1997 το κανω να δω αν θα γινει τιποτα...
Πήγαινε στο θέμα: παιχνιδι στο pc
Μήνυμα στις 29/5/2011 στις 16:58 @Μηχανήματα
εσβησα προγγραματα και εκανα και scan μονο ανασυγκροτηση δεν εκανα (χανετε τιποτα με την ανασυγκροτηση?) Πήγαινε στο θέμα: παιχνιδι στο pc
Μήνυμα στις 29/5/2011 στις 16:38 @Διάφορα
εγγω ειχα καμενη αλεπου αλλα κολλουσε.Δοκιμασα το safari και δεν το αλλαζω με την καμια!!! Πήγαινε στο θέμα: καλυτερος ιντερνετ browser
Μήνυμα στις 29/5/2011 στις 16:25 @Μηχανήματα
Πριν 5 μηνες αγορασα το gta iv για το pc μου ολα πηγαιναν κανονικα ολοκληρωσα το παιχνιδι και το ξανα αρχισα επειδη μου αρεσε πολυ.Ομως κολλουσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (καθε 5' μια κινιση)δεν ξερω τι εγινε.Μπορειτε να μου πειτε αν μπορειτε , γιατι εγινε αυτο.
Πήγαινε στο θέμα: παιχνιδι στο pc |