Μήνυμα στις 25/9/2013 στις 01:18 @Διασκέδαση
Εγω θα ελεγα κανενα απο αυτα.. krav maga πιστευω ειναι η καλυτερη σε αυτοαμυνα σε καθημερινες καταστασεις.. του χρονου που θα φυγω φοιτητης(ελπιζω :Ρ) θελω να ξεκινησω αν εχω λεφτα..
Πήγαινε στο θέμα: πολεμικεσ τεχνεσ να διαλεξω
Μήνυμα στις 25/9/2013 στις 01:04 @Sex
Η πλειοψηφια των γυναικων παντως να ξερεις δεν θελει ντωσει κωλο.. δεν νομιζω να ειναι κατι..
Πήγαινε στο θέμα: αηδια σε μερικα πραγατα
Μήνυμα στις 25/9/2013 στις 01:01 @Sex
Μας αρεσει να ειμαστε οι πρωτοι.. ;) τωρα αν δεν το θελεις οκ.. δεν μπορει να σε αναγκασει αλλα δες τον.. αν πραγματικα το θελει και εσυ εισαι ικανοποιημενη μαζι του και εισαι σιγουρη οτι δεν θα το μετανιωσεις καν'το.. μπορει και να σου αρεσει.. ;) αν οχι του το λες και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.. τουλαχιστον θα το εχεις δοκιμασει. :)
Πήγαινε στο θέμα: Απο πίσω
Μήνυμα στις 24/9/2013 στις 12:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εσυ ξυριζεσαι;; αν εσυ ξυριζεσαι και της αρεσει τοτε πρεπει να της δωσεις να καταλαβει οτι αφου εσυ κανεις κατι που της αρεσει και ιδιαιτερα σε αυτο το θεμα πρεπει να κανει κατι κι εκεινη για σενα.. το οτι ξυριζεται στο υπολοιπο σωμα δεν νομιζω να το κανει για σενα πιο πολυ απ'οτι για κεινη..Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα αιδοίου
Μήνυμα στις 19/9/2013 στις 00:16 @Διασκέδαση
Κολυμβητηριο.. ειναι οτι καλυτερο.. εισαι στο νερο μεσα γυμναζεσαι γρηγορα και σε ολο το σωμα..!
Πήγαινε στο θέμα: τι γυμναστικη να ξεκινησω?
Μήνυμα στις 17/9/2013 στις 01:23 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:1ον,δεν ισχυει για ολα τα αγορια.. ισως αυτα που διαλεγεις εσυ ειναι τετοιου στυλ.. αν ψαξεις να βρεις ενα αγορι που να νοιαζεσαι πραγματικα για τον εσωτερικο του κοσμο ισως κι αυτος να σε θελει και για τον εσωτερικο σου κοσμο.. 2ον, προσωπικα μου αρεσουν καποιοι τυποι γυαλιων και μαλιστα μου φαινονται αρκετα σεξυ. 3ον, ας το παραδεχτουμε.. Πλεον ο περισσοτερος κοσμος νοιαζεται για την εξωτερικη εμφανιση αν και μοδα ειναι αλλαζει απο τη μια στιγμη στην αλλη.. Τη μια αν εισαι με μια γκομενα και τη θες για το σεξ και για το στηθος της εισαι γαματος τυπος και την αλλη αν εισαι αισθηματιας και εισαι με μια κοπελα που ειναι ομορφη αλλα εσυ νοιαζεσαι πιο πολυ για τον χαρακτηρα της εισαι παλι φοβερος και παραδειγμα.. δεν υπαρχει σταθεροτητα..Υ.Γ: Για ονομα του Θεου ειναι "αγοΡΙα". Πήγαινε στο θέμα: Αγοργια
Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 02:18 @Sex
Δεν απαγορευεται απ'οσο γνωριζω απλα το θεμα ειναι αισθητικο οσον αφορα τη θεα του αιματος κατα τη διαρκεια της επαφης σας η ισως αν αισθανεσαι εσυ αβολα με τον εαυτο σου οσο θα σε βλεπει το αγορι σου..
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ κατα την διάρκεια της περιόδου
Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 02:14 @Flame
Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου ομως δεν με καλυψες πληρως.. μηπως γνωριζεις π ς ενας τετοιος καυγας τελειωνει.. ας πουμε στο δρομο..
Πήγαινε στο θέμα: πως τελειωνει ενας καυγας του δρομου;
Μήνυμα στις 7/9/2013 στις 03:11 @Flame
Ας υποθεσουμε οτι γυρνας στο σπιτι σου το βραδυ και σου την πεφτει καποιος να σε δειρει/ληστεψει/παρενοχλησει.. εσυ τι μπορεις να κανεις για να αμυνθεις; μεχρι που ειναι τα ορια;; πως θα το τελειωσεις και πως καλυπτεσαι νομικα; ευχαριστω εκ των προτερων.. Υγ: επιτρεπεται να κρατας μαχαιρι; αν κρατας μεχρι ποσα εκατοστα η λεπιδα; Πήγαινε στο θέμα: πως τελειωνει ενας καυγας του δρομου;
Μήνυμα στις 6/9/2013 στις 02:56 @Κλάψιμο
δεν μπορω να σου πω τι να κανεις απο την αποψη οτι δεν ειμαι ειδικος και απο το οτι δεν αγχωνομαι συχνα αλλα μπορω να σε προτρεψω να επισκεπτεις καποιον ειδικο αν δεν εχεις ηδη.. το πιο πιθανον ειναι οτι εκεινος θα σε βοηθησει να ξεπερασεις το αγχος σου.. ελπιζω να τα καταφερεις!! :)
Πήγαινε στο θέμα: Τραυλισμός |