Το πιο ηλιθιο-φρικιαστικο ονειρο
Σελ. 1
Μήνυμα #74397 από I Am Who I Am στις 26 Μαρτίου 2011, 2:57μμ
![]() ![]() μηνύματα: 25 ![]() |
Λοιπον ακουστε τι ειχα δει μια φορα στον υπνο μου εχουν περασει 3-4 μηνες αλλα το θυμαμαι ακομα.Ειχα παει λεει σε ενα καστρο για να ελευθερωσω κατι ρομποτ.Αλλα που λετε,με πιασανε κατι μαλακες και με ριξανε μεσα σε ενα σαρκοφαγο φυτο που μετα απο 12 χρονια θα με σκοτωνε.Ηρθε τοτε ενας ηλιθιος που τον ξερω απο το fb για να με ελευθερωσει και εγω το εδωσα ενα γραμμα να το παει σε καποιον που ηταν ταυτοχρονα αλλος ενας απο το fb,ενας συμμαθητης μου και ο μπαμπας μου.Καθως εγραφα λοιπον το γραμμα αρχισα να ακουω αυτα που εγραφα και ο μπαμπας-συμμαθητης-φιλος μου μου ειπε να δημιουργησω αντιπερισπασμο και να το σκασω.Μια και δυο λοιπον βλεπω παραδιπλα ενα αυτοκινητο σπαω το τζαμι γεμιζω αιματα και πηδαω σε μια παιδικη χαρα που ηταν απο κατω.Τοτε απο το καστρο απο τον πυργισκο βγηκε ενα λειζερ που με εψαχνε.Τρομαξα πολυ και εμεινα ακινητη πισω απο ενα δεντρο.Ευτυχως δεν με βρηκε.Τοτε ξυπνησα.Μεχρι εδω ηταν αστειο ομως εγω φρικαρα τελειως γιατι αναψα το φως και τι βλεπω?Το χερι μου ηταν ακομα ματωμενο...Για εξηγηστε το αυτο! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #74406 από AggelosTuDromu στις 26 Μαρτίου 2011, 3:36μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηlol εγω ονοιρευομουν οτι επαιζα ποδοσφαιρο κ οτι ερχοταν η μαπλα πανω μου κ εγω εκανα καιφαλια κ ξαφνικα αρχησα να κοπαναω το καιφαλι μου στον τοιχο κ οταν ξυπνισα ειχα ενα καρουμπαλο...νταξ το αιμα μπορει να ηταν οπως κοιμωσουν κ εσπαγες το τζαμι ταυτοχρονα θα εσπαγες κανα ποτηρη που ηταν διπλα σου... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74409 από I Am Who I Am στις 26 Μαρτίου 2011, 3:39μμ
![]() ![]() μηνύματα: 25 ![]() |
Lol οταν το πα στους γονεις μου εριξαν ενα γελιο...Το χερι μου ποναγε για δυο βδομαδες μετα αλλα δεν μπορει να εσπασε ποτηρι γτ κοιμαμαι σε κουκετα και δεν εχει τιποτα διπλα μου.Τι να πω.Τωρα ακομα και εγω γελαω με την βλακια μου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74410 από AggelosTuDromu στις 26 Μαρτίου 2011, 3:41μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
τοτε το δαγκωσες δεν ξερω...:P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75016 από silisav1 στις 04 Απριλίου 2011, 9:21μμ
![]() |
η το δαγκωσες η το χτυπησες καπου απτην ταραχη σου. το εχουν πει επιστημονες εχω ακουσει(δν 3ερω κατα ποσο αλη9ευει) οτι προκειμενου να ζησεις το ονειρο,το μυαλο σου σε βαζει να κανεις παρομειες κινησεις με αυτες που βλεπεις στον υπνο σου οσο κοιμασαι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81572 από zoupi2007 στις 07 Ιουλίου 2011, 10:00μμ
![]() |
πιο φρικιαστικο...το ειδα δυο φορες πριν καιρο... ειχα δει στο σπιτι μου στην αυλη κατω απο λεμονια ενα ξυλινο κυβοτιο... οταν το ανοιξα ηταν μεσα το κεφαλι του πατερα μου. μετα ειδα την γιαγια μου και την μανα μου που κατι μου ειπαν πανω απο το κουτι ειμασταν αλλα δεν θυμαμαι τι...το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν πολυ πολυ πραγματικο... και ενιοσα τον τρομο κανονικοτατα σαν να το ζουσα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81574 από zoupi2007 στις 07 Ιουλίου 2011, 10:16μμ
![]() |
επισης μια αλλη φορα ηταν αναμεσα σε υπνο και ξυπνιο , ηταν σαν να ειχα ξυπνισει , εβλεπα κανονικα το δωματιο και ενιοθα κατι να με τραβαει πρως τα πανω και εγω να μην μπορω να αναπνευσω... αυτο ηταν πραγματικα τρομακτικο... ειχα φρικαρει... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81641 από manolio4 στις 09 Ιουλίου 2011, 1:24πμ
![]() |
@zoupi2007 αυτό που έπαθες ονομάζετα 'μορα'..ψάξε στο γοογλε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81644 από HiddenBoy στις 09 Ιουλίου 2011, 8:56πμ
![]() ![]() μηνύματα: 230 ![]() |
Εχω δει αρκετα αλλα αυτο που ειδα σημερα ηταν για μενα τουλαχιστων αρκετα φρικιαστικο. Λεει πως ειμουνα σπιτι και το ονειρο ηταν πολη αληθινο και πηγα να ανοιξω το ψυγειο και ετσι οπος ειχα τεντομενο το αριστερο χερι μου επεσε κατι λεει και μου το εσπασε και ενιοσα μεσα στο υπνο μου κατι στο χερι.. Λεει πως ηταν η μανα μου εκει και φρικαρε απο το γεγονος και καλεσαμε ασθενοφορο αλλα εκεινη την ωρα ξυπνησα και ενιοθα περιεργα και ειμουν αρκετα τρομαγμενος :Σ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81664 από lakis1 στις 09 Ιουλίου 2011, 4:28μμ
![]() μηνύματα: 296 ![]() |
παιδες εγω εβλεπα οτι επαιζα ξυλο και σε καποια στιγμη τραβαω δυο μπουκετιδια στον τοιχο και το χερι μου ανοιξε ποναγεεε και δεν μπορουσα να ανοιξω τα δαχτυλα και ειχαν ανοιξει μικρες πληγες χαχαχαχα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |