τραυματισμος ποδιου
Μήνυμα #69275 από takis13 στις 19 Δεκεμβρίου 2010, 7:37μμ
![]() |
παιδια ειμαι 14 χρονων και εχς ενα πολυ σοβαρο τραυματισμο με τον τενοντα...εκανα καποιες θεραπειεσ ολα πηγαν καλα και ο γιατρος μου ειπε τι πρεπει να κανω και πωσ να αρχιζω να ξαναπαιζω.....εγω ωσ τρελαμενος μπαλαδοροσ δεν τον ακουσα και νομιζωντας πια πως ειμαι ετοιμοσ πηγα και επαιξα και το ποδι μου μεε ποναει τωρα παρα πολυ που δεν μπορω να περπατησω....δεν το εχω πει ακομα στην μανα μου σφιγκω τα δοντια οταν περπαταω για να μην με καταλαβει....ειδη δωσαμε πολλα λεφτα για τοις θεραπεισ....τι να κανω???ξερετε καποιο τροπο που να μου επαναφερει σε καλη κατασταση το ποδι μου????(αληφι,ντουσ)και αλλα τετοια που να το βοηθησουν???? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #69279 από em18ath στις 19 Δεκεμβρίου 2010, 9:49μμ
![]() |
Σε μια λεκανίτσα με κρύο νερό βάλ' το και θα ηρεμήσεις κάπως. Αν δεν θες μην πεις στη μαμά σου οτι πήγες να παίξεις, πες πως έκανες μια άτσαλη κίνηση & αρχισαν οι πόνοι. Πάντως φίλε πρέπει να πας σε γιατρό οπωσδήποτε όμως... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #69280 από takis13 στις 19 Δεκεμβρίου 2010, 10:24μμ
![]() |
ο τραυματισμος ειναι ψηλα πανω στο ποδι...πως να το βαλω στη λεκανι? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #69282 από Whalfyin στις 19 Δεκεμβρίου 2010, 11:15μμ
Ρε σεις? Σοβαρολογείτε??? Πες το στην μητέρα σου! ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!!! Μην κάνεις καμία τρέλα! Όσο περνάει η ώρα το κάνεις χειρότερα!! Πες το στους γονείς σου και επισκέψο ένα γιατρό άμεσα!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #69283 από panosx στις 19 Δεκεμβρίου 2010, 11:26μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
ρε μπορει να μυνεις αναπηρος πες το στη μανα σου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #69285 από em18ath στις 19 Δεκεμβρίου 2010, 11:31μμ
![]() |
Ψηλά ε? Δεν το χες πει αυτό αλλά τεσπα. Οπως λέμε όλοι....γιατρό κατευθείαν!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #69289 από AggelosTuDromu στις 20 Δεκεμβρίου 2010, 12:33πμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
βαλε παγο η μια αλοιφη που μυριζει ουζο δεν θυμαμαι πως την λενε κ γενικα μην το πιραζεις καθολου αυτο το ποδι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |