Μήνυμα στις 13/2/2011 στις 22:55 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:ναι θα παρεις...απλα οταν πιανεισ ασ πουμε 3 στα 4 και εχεις 2-4 σθστημα πιανεισ μονο την τριαδα...αν εχεισ 2-3-4 πιανεισ την τριαδα και στο αποτελεσμα προσθετεις και την δυαδα δηλαδη τους 2 αγωνες και παιρνεις περισσοτερα χρηματα...Πήγαινε στο θέμα: παμε στοιχημα
Μήνυμα στις 9/2/2011 στις 15:54 @Sex
πως ετσι στο ξεκαρφωτο θα παω και θα της πω θελω τον αριθμο σου????
Πήγαινε στο θέμα: σχεση...
Μήνυμα στις 9/2/2011 στις 15:17 @Sex
δεν θελω ετσι...γιατι ειμαστε σχετικα ντροπαλοι και οι 2 και δεν θα θελαμε να εκτεθουμε....καπως αλλιωσ????απο κινιτο η καπωσ αλλιωσ...
Μήνυμα στις 9/2/2011 στις 15:05 @Sex
γεια σας παιδια...θελω να μου δωσετε μια συμβουλη..ειναι τωρα περιπου ενασ μηνας που βλεπω συνεχως μια κοπελα και εχουμε πολλουσ κοινουσ γνωστουσ...μου ψιλοαρεσει και σαν πρωταρης εγω δεν ξερω τ ν κανω και την κοιταω συνεχως...περιτριγυριζεται απο πολλα αγορια...πως να την πλησιασω περισσοτερο????
Μήνυμα στις 29/1/2011 στις 14:16 @Sex
sintele εννοεις οτι μπορω να το κανω και χωρις να κατεβασω το πετσακι?
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με κοπελα
Μήνυμα στις 28/1/2011 στις 22:14 @Sex
εχω ενα μεγαλο προβλημα...τα εχω με μια κοπελα που ειναι στην ιδια ηλικια με εμενα αλλα αυτη ειναι πιο εμπειρη και θελει να προχωρησουμε στοματικο,σεξ αλλα εγω εχω 2 προβληματα...1)δεν μοθ κατεβαινει το πετσακι και 2)την εχω 11 εκ....πειτε μου σασ παρακαλω τι να κανω...να σασ επισημανω οτι θελω και εγω να προχορησουμε....πρεπει να βρω μια λυση...
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με κοπελα
Μήνυμα στις 26/1/2011 στις 18:31 @Διάφορα
παιδια ξερει κανεισ πως βγαινει η μπογια αμα πεσει σε μπουφαν??? Πήγαινε στο θέμα: λεκιεσ
Μήνυμα στις 26/1/2011 στις 18:30 @Sex
υψος 1,62 βαρος 52 μεγεθος 11 cm Πήγαινε στο θέμα: υψος βαρος μεγεθοσ πεους
Μήνυμα στις 24/1/2011 στις 17:41 @Μηχανήματα
παιδια πειτε κανεισ καμια ιστοσελιδα να κατεβασω το παιχνιδι F1 για pc...
Πήγαινε στο θέμα: ιστοσελιδα για F1 |