Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 12:42 @Ftou.gr admin
Webmaster, μπορείς να μου κάνεις ban? Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Ban
Μήνυμα στις 18/6/2011 στις 23:28 @Διάφορα
E - Αρχικό του μικρού μου ονόματος Μ - Αρχικο επιθέτου 18 - μιας και γεννήθηκα στις 18/3 Ath - επειδή ζω στην Αθήνα Πήγαινε στο θέμα: Usernames
Μήνυμα στις 9/6/2011 στις 22:01 @Διάφορα
Ναι, είναι 9 θέματα κι εσύ πρέπει να επιλέξεις τα 6.
Πήγαινε στο θέμα: Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή Γ Γυμνασίου
Μήνυμα στις 9/5/2011 στις 15:05 @Διάφορα
Simone Simons από τους Epica. Τη συγκρίνουν με την Tarja Turunen, αλλά σαν την Tarja...καμία!
Πήγαινε στο θέμα: Ροκ/Μέταλ: Γυναικείες φωνές;
Μήνυμα στις 30/3/2011 στις 21:39 @Διάφορα
Από μικρή είχα προβλήματα στην ομιλία, όμως τώρα στην εφηβεία έχουν γίνει κάπως πιο έντονα απ' ότι παρατηρώ... Το πρόβλημα είναι ότι όταν μιλάω γρήγορα, "τρώω" συλλαβές, και ότι δεν μπορώ να προφέρω σωστά το σίγμα και το ξι. Δηλαδή όταν τα χρησιμοποιώ σε μια πρόταση, είτε τα παραλείπω, είτε τα απλοποιώ... Συχνά όταν μιλάω, "ξεμένω" από αέρα. Είναι πολύ ενοχλητικό και δεν μπορώ να το ελεγξω. Πρέπει να επαναλαμβάνω αυτά που λεω για να καταλάβει κάποιος καθαρά τι θέλω να πω. Επειδή μου τη δίνει κιόλας, προσπαθώ να μην πολυμιλάω για να μη φαίνεται... Έχω γίνει κάπως αντικοινωνική γι΄αυτό το λόγο. Τι να κάνω;
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα λόγου
Μήνυμα στις 12/3/2011 στις 14:25 @Κλάψιμο
Πιστεύετε οτι η ντροπή στον άνθρωπο είναι ζήτημα της ανατροφής που του δίνουν;
Πήγαινε στο θέμα: Ντροπή στον άνθρωπο
Μήνυμα στις 5/3/2011 στις 20:32 @Κλάψιμο
Θα άλλαζα τη φωνή μου. Θα έπαιρνα τη δική της --> http://www.youtube.com/watch?v=nxEgNSkh4ZA Πήγαινε στο θέμα: Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι
Μήνυμα στις 4/3/2011 στις 11:59 @Sex
Νιώθεις πόνο κατα τη διούρηση(τσούξιμο, κάψιμο) και χαμηλά στην πλάτη(πάνω από τη μέση). Αλλάζει κάπως το χρώμα και η μυρωδιά των ούρων. Καμιά φόρα ανεβαίνει πυρρετος & έχεις ναυτία. Όντως χρειάζεσαι αγωγή από γιατρό για να σου περάσει... Δεν είναι και ντροπή να το μάθουν οι γονείς σου, μπορούν να σε βοηθήσουν άλλωστε. Ουρολοίμωξη παθαίνεις για διάφορους λόγους... Κοίτα αυτό καλύτερα: http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1681 Πήγαινε στο θέμα: Ουρολοίμωξη |