Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν ξέρεις πόση τριχόπτωση έχεις, μέχρι να χρειαστεί να καθαρίσεις το πληκτρολόγιό σου.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

αντικοσ ερωτασ..!!

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #61706 από nounou στις 25 Μαΐου 2010, 4:08μμ

nounou

Εικονίδιο
μέλος από: 20/5/2010
εχω μια απορια ρε παιδια..μπορουν οι αντρεσ να ερωτευθουν πραγματικα??ειναι σοβαρη η απορια μου...μπορει ενασ αντρασ να ερωτευθει μια κοπελα η εχουν το μυαλο τουσ μονο στο σεξ..??δεν λεω μετα απο καιρο,αν ειναι πολυ καιρο μαζι μπορει να την ερωτευθει αλλα υπαρχει περιπτωση μολισ την γνωρισει..??τι λετε??απευθυνομαι κυριωσ σε αντρεσ...   
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61707 από VeTeRaNoS στις 25 Μαΐου 2010, 4:20μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Γιατί άνθρωποι δεν είναι και οι άντρες?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61708 από GrandmasterL στις 25 Μαΐου 2010, 4:38μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
Ναι.Σπανια ομως οταν ειναι σε μικρη ηλικια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61711 από Σηπτικό Βόδι στις 25 Μαΐου 2010, 5:41μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ του γυναικείου και του αντρικού φύλου σε αυτούς που "μπορούν να ερωτευτούν" και αυτούς που "δε μπορούν" ειλικρινά μου την ψιλοσπάει. Για όλα τα πράγματα (όπως και για τον έρωτα), υπάρχουν ΚΑΠΟΙΟΙ που ΔΕΝ είναι τόσο ευαίσθητοι τύποι και σκέφτονται το πως θα περάσουν καλά, και φυσικά το σεξ. Όμως, δεν είναι μόνο άντρες που έχουν αυτό το σκεπτικό, αλλά και πολλές γυναίκες κι ας έχει βγει η αντίθετη φήμη. Υπάρχουν πάλι κάποιοι (όπως είπα, μεμονωμένα περιστατικά), που έχουν το αίσθημα του έρωτα από μικρήηηηη ηλικία και γενικότερα στην εκάστοτε σχέση τους δίνονται και προσφέρουν ότι μπορούν, όπως και ΚΑΠΟΙΕΣ τέτοιες γυναίκες.
Δεν υπάρχει "έρωτας=γυναίκα, σεξ=άντρας".
Όπως είπες, οι περισσότεροι και οι περισσότερες ερωτεύονται αφού περάσουν πολύ καιρό με τον/την σύντροφό τους. Από την άλλη, υπάρχει και ο so-called "κεραυνοβόλος έρωτας", που απλά ερωτεύεσαι τον άλλο με την πρώτη, και αυτό εξίσου σε άντρες όσο και γυναίκες. Άποψή μου όλα αυτά.

Αυτά από μένα, ελπίζω να σε βοήθησα,
Άρης.

Υ.Γ Τι σημαίνει "αντικός"; Είναι το αρσενικό της αντίκας;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61717 από Doctoras στις 25 Μαΐου 2010, 10:30μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Με συνχωρεις αλλα νομιζω το εχεις παρει τελειως στραβα.Εγω προσωπικα και νομιζω πως και οι περισσοτερη αντρες ανεξαρτηατα την υλικια οπου δεν θεωρω οτι παιζει ρολο ειμαστε εικανοι να ερωτευτουμε.
Οταν λοιπον ερωτευομαστε καποια σηγουρα θα περασει απο το μυαλο μας
και η στιγμη που θα φτασουμε και στο σεξ εαν καταφερουμε και κανουμε σχεση μαζι της.Θελω να πω οτι σεξ οταν ειμαστε ερρωτευμενοι με καποια κοπελα δεν το κανουμε μονο για την δικη μας ευχαριστιση ουτε
για να εξακριβωσουμε κατι.Δεν ειμαστε δα και ληγουρια.Εφοσον ειμαστε
ερωτευμενει με μια κοπελα και υπαρχει πραγματικη αγαπη και ερωτας μεταξι μας δεν θα ειχαμε στο μυαλο μας το ποτε θα ριξουμε την κοπελα στο κρεβατι αυτο θα ηταν το τελευταιο αλλα το τι μπορουμε απο την πλευραμας να κανουμε για να ειναι οσο πιο ευχαριστη και μακροχρονια αυτη η σχεση (δεν λεω το σεξ λεω αλλα πραγματα οπως ωραιες στιγμες που θα μπορεσουμε να περασουμε μαζι με την κοπελα.
Συμφωνω με τον VeTeRaNoS και εμεις οι αντρες ανθρωποι δεν ειμαστε?

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61727 από Pelvic_Thrust στις 26 Μαΐου 2010, 10:22πμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Οτι ερωτευονται σιγουρα, αλλα σε ηλικιες εως 22 δε νομιζω να υπαρχουν πολλοι..

Τουλαχιστον απο αυτα που βλεπω, ολοι οι φιλοι μου ειναι ανωριμοι και ο μονος λογος που βγαινουν εξω για καφε ειναι οτι θελουν να γνωρισουν καπια και να κανουν sex.

Εγω εμαι 20 και ερωτευτικα μονο μια φορα οταν ημουν 14 χρονων. Ακομα τη θελω αν και νομιζω πως δε με θελει :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61730 από Doctoras στις 26 Μαΐου 2010, 11:49πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Εγω δυο μια στο δημοτικο δεν εκανα τιποτα απλος παιδικος ερωτας.
Και μια στην δευτερα γυμνασιου που εκανα αλλα χωρησαμε και την θελω ακομα αλλα αυτη οχι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61767 από hans στις 27 Μαΐου 2010, 10:26πμ

hans

Εικονίδιο
μέλος από: 3/4/2010
μπα......δεν το πιστευω και ξερω ποσο μαλακα μπορει να με θεωρησετε για αυτο που λεω αλλα ο ερωτας μασ βοηθαει να φτασουμε στο σεξ χωρισ ενοχεσ οτι αυτο που κανουμε ειναι ζωωδες ουτωσ η αλλωσ το ενστικτο της αναπαραγωγης ειναι πιο δυνατο και απο αυτο τησ επιβιωσης.....θεωρω την φιλια πολυ πιο σημαντικη ....και επισησ αυτο που λεω ισχυει και για τα δυο φυλα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61784 από nounou στις 27 Μαΐου 2010, 3:03μμ

nounou

Εικονίδιο
μέλος από: 20/5/2010
θεσ να πεισ οτι δεν πιστευεισ οτι μπορει να υπαρξει ερωτασ??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61787 από an8h στις 27 Μαΐου 2010, 4:06μμ

an8h

Εικονίδιο
μέλος από: 20/4/2010
αφου οπως λεται..δεν ερωτευεσται..τοτε γιατι παντρευεσται???....δηλαδη (hans και γενικοτερα σε ολους οσους απαντησαν οτι δεν ερωτευονται οι ανδρες) αν αυτο που ειπατε ειναι αληθεια τοτε τι ακριβως συμβαινει κορο'ι'δευεται τον εαυτο σας η την κοπελα που εισαστε μαζι σε μια σχεση ή ακομα χειροτερα σε εναν γαμο(λιγο μακροπροθεσμο αλλα οκ)..Τελικα ειναι αληθεια 'η απλα προσπαθητε να φανητε σκληροι??
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login