Μήνυμα στις 4/6/2010 στις 13:01 @Διάφορα
εμενα μου αρεσει παρα πολυ στον αστργαλο..!!αν θεσ πατα στο google foot tatoos εικονοεσ,και δες τα ειναι παρα πολυ ωραια!!!
Πήγαινε στο θέμα: Tattoo..
Μήνυμα στις 3/6/2010 στις 09:01 @Sex
δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο!καλυτερα να ρωτησεισ γιατρο!αν ντρπεσαι η φοβασαι μπορεισ να παρεισ τηλ ανωνυμα εναν γυναικολογο..
Πήγαινε στο θέμα: Είναι τίποτα?????
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 17:11 @Sex
αυτο το θεμα απευθυνεται μονο σε κοριτσια!!κοριτσια ποσεσ μερεσ σασ κραταει τισ περισσοτερεσ φορεσ?? Πήγαινε στο θέμα: ποσεσ μερεσ σασ κραταει η περιοδοσ..??
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 17:03 @Sex
δεν εχει σημασια!!απ αυτο ειναι..σου λεω μου εχει τυχει το ιδιο πραγμα! Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος μετά το χάπι της επόμενης μέρας
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 16:59 @Sex
ναι αυτο φυσιολογικο ειναι!!θελει σιγα σιγα.....
Πήγαινε στο θέμα: Αδυνατον να μπω μεσα της...
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 12:35 @Sex
ναι βρε το ξερω οτι δεν ειναι το ιδιο γι αυτο ειπα παρομοιο επειδη και στισ δυο περιπτωσεισ κατα την επαφη σχιζεται!! Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμμενας!
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 12:32 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμμενας!
Μήνυμα στις 2/6/2010 στις 12:27 @Sex
αυτο οφειλεται στο χαπι διαταρασσει τιν κυκλο τησ!!εχει συμβει και σε μενα..μην ανησυχεισ αυτο θα γινει μια φορα και μετα θα τησ ερχεται κανονικα!! Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος μετά το χάπι της επόμενης μέρας
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 21:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:μια φιλη μου ειχε ενα προβλημα και πηρε τηλ τον γυναικολογο ανωνυμα και τον ρωτησε αυτο που ηθελε!!!Πήγαινε στο θέμα: γιατη βγανει αιμα ακομα |