Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 13:07 @Διάφορα
λοιπόν παρατηρώ οτι τείνουμε να φορτωνουμε τα παντα στους άλλουσ και διερωτώμαι μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε τους εαυτους μας...και για να εξηγηθω πιστευω πωσ πρωτα πρέπει να διορθώσουμε τον εαυτο μασ και μετα να περιμένουμε απο τουσ αλλους να διορθωθούν,γιατι κακά τα ψεμματα μονο εμεισ φταιμε,εμεισ που λεμε ψεμματα πριν ακομα μαθουμε να περπαταμε εμεισ που δημιουργησαμε αυτη την σαπια δημοκρατια των ρουσφετιων εμεισ που κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μασ μηπωσ αντι να κατηγορουμε ολο το κοσμο εκτοσ απο εμασ πρεπει να κατηγορουμε μονο τον εαυτο μασ.Εγω τουλαχιστον εχω σφαλει πολλακις και πιστευω πωσ αυτο ισχυει για ολουσ μας και πιστευω πωσ αν ο καθένας κοιταξει τα δικα του σφαλματα ισως εξηγιανουμε τον αρρωστο αυτο κοσμο... θα ηθελα τισ αποψεισ σας Πήγαινε στο θέμα: ο καθρεφτης
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 12:42 @Sex
δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα..... συγγνωμη κιολασ την αγαπασ αλλα αμα δεν σου κατσει συντομα θα την παρατησεισ...δλδ τουλαχιστον παραδεξου οτι απλα σου αρεσει και θεσ να σου κατσει οχι αγαπουλες και γουτσου γουτσου κατα την γνωμη μου αν την αγαπουσες δεν θα την πιεζες τοσο πολυ οσο λες δηλαδη το καταλαβαινω 16 χρονων εισαι αλλα και αυτη ειναι 14 χρονων συνηδειτοποιησε ποσο δυσκολο μπορει να ειναι και για αυτην Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 12:32 @Διάφορα
ρε παιδια απογοητευομαι λιγο μ φαινεστε πολυ πεσμενοι.... τι να πω ευχομαι να μπορεσετε να κανετε αυτο που θελετε πραγματικα εγω σκεφτομαι να σπουδασω λογοτεχνια αλλα το πανεπιστημια ειναι για το πεοσ εδω στην ελλαδα οποτε αγγλια θα πρεπει να τρεχω....αλλιωσ νομικη αλλα οπωσ και να χει βιβλια θελω να γραφω εγω(εχω φαει χοντρο κολλημα σε αυτο το θεμα) Πήγαινε στο θέμα: τι σπουδαζεισ..???
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 10:26 @Διάφορα
μπα......δεν το πιστευω και ξερω ποσο μαλακα μπορει να με θεωρησετε για αυτο που λεω αλλα ο ερωτας μασ βοηθαει να φτασουμε στο σεξ χωρισ ενοχεσ οτι αυτο που κανουμε ειναι ζωωδες ουτωσ η αλλωσ το ενστικτο της αναπαραγωγης ειναι πιο δυνατο και απο αυτο τησ επιβιωσης.....θεωρω την φιλια πολυ πιο σημαντικη ....και επισησ αυτο που λεω ισχυει και για τα δυο φυλα
Πήγαινε στο θέμα: αντικοσ ερωτασ..!!
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 10:19 @Διασκέδαση
εγω ροκ και μονο ροκ.....ακουω και λιγη μεταλ κυριωσ επειδη ακουν καποιοι φιλοι μ και με βαζουν και εμενα αλλα μου αρεσει πολυ η symphonic metal(nightwish kyriws) επισης ακουει κανεισ απο εδω nirvana ???????
Πήγαινε στο θέμα: rock vs hip hop vs metal
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 10:13 @Διάφορα
επισης μπορεισ να δεισ το kuroshitjuji η καπωσ ετσι....(μαλλον το εχω γραψει λαθος) samurai champloo δες το οπωσδηποτε επισης επειδη τα mirrors tou animecrazy,animeseason εχουν πολλα broken mirrors δοκιμασε narutowire.com Πήγαινε στο θέμα: anime
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 09:59 @Διάφορα
γιατι οχι???αν προσπαθησεις ισωσ τα βρεις τα λεφτα...πρεπει να το κυνηγησεις το ονειρο σου....
Πήγαινε στο θέμα: τι σπουδαζεισ..???
Μήνυμα στις 3/4/2010 στις 01:25 @Θ. Κλημεντίνη
προσωπικά πιστεύω οτι το πάθοσ είναι ψεμμα και η αγάπη γίνεται ναφθαλίνη....αλλά οι απόψεισ μ είναι ακραίεσ, σ συστήνω πάντωσ τουλάχιστον αν θεσ να δεισ που θα πάει κράτα για λίγο αποστάσεισ και απο τουσ δυο (εξηγησε τουσσ όσο μπορείσ) και πάρε ήρεμα όποια απόφαση νομίζεισ καλυτερη
Πήγαινε στο θέμα: καθηγητησ και μαθητρια-σχεση
Μήνυμα στις 3/4/2010 στις 01:15 @Sex
εγώ δεν θα το έκανα.........αλλα εγω δν είμαι εσύ.....κάνε ότι θεσ σε ελεύθερη κοινωνία υποτίθεται οτι ζούμε...εχεις σκεφτεί τι θα κάνεισ αν δν σου αρέσει??????
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο απο φιλο |