Γουστα ειναι αυταα!!!
Μήνυμα #61531 από xrisaki στις 20 Μαΐου 2010, 4:27μμ
![]() |
Πως θα ηταν η τελεια γυναικα για εσας...εμφανισιακα και ως χαραχτηρας..και τι σας ενοχλει ιδιαιτερα στο χαραχτηρα ενος ατομου? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61534 από Σηπτικό Βόδι στις 20 Μαΐου 2010, 4:53μμ
Η τέλεια γυναίκα για μένα δε θα γκρίνιαζε, δε θα με ζήλευε χωρίς να αδιαφορεί για μένα, θα έμοιαζε στη Ντρου Μπάριμορ (ή έστω στη Μέρι-Κέιτ Όλσεν) όμως κοκκινομάλλα με σγουρά μαλλιά, θα μου την έπεφτε πρώτη, θα ήταν 1 χρόνο μεγαλύτερη, θα τη γνώριζα σε κέντρο αποτοξίνωσης από το σεξ και ...θα ήταν παρθένα. Αυτό που μου τη σπάει ιδιαίτερα στο χαρακτήρα ενός ατόμου είναι η κουτοπονηριά. Δε λέω να είναι χαζός ή αφελής κάποιος για να τον συμπαθήσω, αλλά αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι να το παίζει έξυπνος. Α, επίσης μου τη δίνει να είναι ψώνιο κάποιος! Ξέρεις μωρέ, τα γνωστά... Hope I helped, Άρης. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61545 από nounou στις 20 Μαΐου 2010, 7:14μμ
![]() |
σηπτικο βοδι πωσ θα ηταν παρθενα αφου θα την γνωριζεσ σε κεντρο αποτοξινωσησ απο το σεξ.....????? ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61555 από Σηπτικό Βόδι στις 20 Μαΐου 2010, 9:00μμ
Χαχαχαχχα, μερικά πράγματα όταν τα γράφω δε τα πολυσκέφτομαι. Δε ξέρω, θα σε γελάσω. Είπαμε, είναι η τέλεια γυναίκα, δε σημαίνει ότι είναι και πρακτικά δυνατό να υπάρχει :P | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61562 από xrisaki στις 20 Μαΐου 2010, 11:35μμ
![]() |
χεχεχεχεχε..τωρα το προσεξα αυτο ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61572 από nounou στις 21 Μαΐου 2010, 1:50μμ
![]() |
![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61573 από Σηπτικό Βόδι στις 21 Μαΐου 2010, 4:10μμ
Εεεεμ...το παρθένα δε το αλλάζω, δε λέει :P Έστω, να τη γνώριζα σε οποιοδήποτε άλλο μέρος ΕΚΤΟΣ από: μπαρ/κλαμπ/καφετέρια/facebook και γενικά ίντερνετ... Σε ένα λεωφορείο με προορισμό τα κανάρια νησιά (τι ρομαντικός που είμαι τρομάρα μου!) | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61578 από Doctoras στις 21 Μαΐου 2010, 5:15μμ
Εμφανισιακα ωραια αλλα σε καμια περριπτωση πολυ λεπτη.Μαρεσει να ειναι δραστηρια και να εχει γυμνασμενω σωμα.Αλλα μου αρεσουν και λιγο αυτες που ειναι γεματουλες οχι χοντρες γεματουλες μονο.Πολλες φορες με αλκυουν αυτες που εχουν αντιθετο χαρακτηρα απο μενα και εχουμε διαφορετικα πιστευω στις επιλογες.Ισω ειναι καποιο ειδος μαζοχισμου η ανωμαλιας ο τροπος σκεψης μου στην επιλογη μιας σχεσης η σε κατι παραπανω :P. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61585 από GrandmasterL στις 21 Μαΐου 2010, 6:39μμ
Ο αυθορμητισμος.Αν μια κοπελα μου το παιζει δηθεν,τρωει χ.Να ειναι γλυκια,εξυπνη,και τελως παντων να μην εχει καμια σχεση με την στερεοτυπικη χαζογκομενα. Σε ομορφια δεν με πολυενδιαφερει,μπαζολα να μην ειναι. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61800 από giannisefoa στις 27 Μαΐου 2010, 7:44μμ
Εγώ θα την ήθελα κανονική σε βάρος,ύψος 1,60-1,68 μαύρα μαλλιά,πράσινα μάτια,σχετικά σκουρόχρωμη(μεσογειακή) και καμπύλες... :P.Απο κει και πέρα να λέει αλήθεια και να μην υποκρίνεται...Στον χαρακτήρα ενός ατόμου αυτό που ίσως με ενοχλεί περισσότερο είναι η άρνηση παραδοχής ενός εμφανέστατου λάθους απλά για να μην θιχτεί ο εγωισμός του... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |