Μήνυμα στις 16/2/2011 στις 17:12 @Διάφορα
Τι να πω..δεν ξερω..ειμαι πολυ μπερδεμενη :/ εγω θα προσπαθησω να πλησιασω το γιλο του αρχικα μονο φιλικα και αργοτερα βλεπουμε....
Πήγαινε στο θέμα: Ο φιλος του αγοριου μου...
Μήνυμα στις 16/2/2011 στις 16:49 @Διάφορα
Συμφωνω και εγω μαζι σας..και για μενα δεν ειναι οτι το καλυτερο να μπω αναμεσα σε 2 φιλους και να πληγωσω το αγορι που ηδη εχω...αλλα ειναι καποια πραγματα που δεν μπορουμε να τα ελενξουμε..παρα ολα αυτα πριν κανω το οτιδηποτε θελω να γνορισω καλυτερα αυτον το φιλο του αγοριου μου να σκεφτω καλυτερα τα πραγματα και να καταληξω καπου...επισης θελω να πω πως ναι μεν ειναι γιλοι αλλα δεν κανουνε και κολλητη παρεα...μια στο τοσο βγαινουν...1 φορα το μηνα και αν...
Μήνυμα στις 15/2/2011 στις 22:57 @Διάφορα
Εχω σχεση ενα μιση μηνα τωρα με ενα παιδι εχει πολυ καλο χαραχτηρα αλλα δεν ειναι και τοσο εκφραστικος..πριν 1 βδομαδα περιπου γνορισα ενα φιλο του και σιγα σιγα αρχισε αν μου αρεσει τρελα...τον σκεφτομαι αρκετα και μου εχει περασει απο το μυαλο να τον πλησιασω περισσοτερο να αρχισουμε να κανουμε παρεα και αν υπαρχει αμηβαιο ενδιαφερον να τα βρουμε...απο την αλλη ομως σκεφτομαι πως αυτο δεν ειναι σωστο γιατι πρωτα απο ολα μπαινω αναμεσα σε 2 φιλους και δευτερον θα νιωσω πολυ ασχημα αν πληγωθει το αγορι μου...ομως νομιζω πως εχω κολλησει με αυτον τον φιλο του....δεν ξερω τι να κανω..help!!!!!!!
Μήνυμα στις 9/2/2011 στις 23:52 @Διάφορα
Τι δωρο θα θελετε απο την κοπελα σας την ημερα του Αγιου Βαλεντινου?
Πήγαινε στο θέμα: Δωρακι...
Μήνυμα στις 6/2/2011 στις 22:50 @Sex
Εχω σχεση εδω και 2 μηνες περιπου με ενα παιδι 5 χρονια μεγαλυτερο μου (εγω ειμαι 16 εκεινος 21) ειμαι η πρωτη του σχεση και αν και περιεργο για την ηλικια του δεν εχει ολοκληρωσει με καποια ως τωρα..τα παμε πολυ καλα κ ταιριαζουμε πολυ στον χαραχτηρα υπαρχει ομως ενα προβλημα..δεν ειναι πολυ θερμος απεναντι μου..δλδ σχεδον ποτε απο μονος του δεν περνει την προτοβουλια να με φιλησει και οσο να ναι αυτο με ξενερωνει..αρκετες φορες τον φιλαω εγω πρωτη αλλα ακομα και τοτε ειναι σφιγμενος και το φιλι δεν βγαινει καλο..επειτα σκεφτομαι πως αν δυσκολευεται με το φιλι τι θα κανει οταν θα ερθει η στιγμη να γινει και κατι παραπανω...θα καθεται και θα με κοιταει?! :P τι μπορω να κανω για να αισθανθει πιο ανετα και να καταλαβει πως πρεπει και απο μονος του να κανει καποιες κινησεις?
Πήγαινε στο θέμα: Mε ξενερωνει....
Μήνυμα στις 5/12/2010 στις 17:10 @Sex
ελεος τι αλλο θα ακουσω :P η κοπελα προφανως δεν παει καλα!!μετα απο αυτη την τελειως κουλη συμπεριφορα της προσπαθησες να επικοινωνησεις μαζι της να την ρωτησεις τι επαθε κ.τ.λ?
Πήγαινε στο θέμα: τι εκανα λαθος;
Μήνυμα στις 19/11/2010 στις 18:49 @Θ. Κλημεντίνη
Για να πω την αληθεια δεν 9α ηθελα μαζι να ηταν κ αυτη η φιλη μου απο το μπασκετ...αλλα εκτος απο αυτο πιστευω δεν θα νιωθει οικια μαζι μας αφου με την φιλη μου λενε απλα ενα ''γεια'' εμενα γνοριζει καλυτερα εγω ξερω πολλα περισσοτερα πραγματα για εκεινον...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να του δειξω οτι ενδιαφερομαιι?
Μήνυμα στις 19/11/2010 στις 15:55 @Θ. Κλημεντίνη
Panosx : οκ ας πουμε πως ο φιλος του με εκανε τυχαια αdd στο fb επιδει απλα του αρεσε κατι επανω μου οπως ειπες οταν ομως μιλισα μαζι του μου ελεγε συνεχεια για τον φιλο του (δλδ το παιδι που μου αρεσει) να ειναι κ αυτο τυχαιο???τελος παντων εγω οκ να κανω την πρωτη κηνηση για να δειξω το ενδιαφερον μου κ αλλο μηπως ομως του κακοφανει (κοπμλαρει)?κ εκτος απο αυτο δεν μπορω να δειξω πιο εντονα το ενδιαφερον μου εαν δεν μου προτεινει αν βγουμε (κ τοσο ντοπαλος που ειναι δεν νομιζω να το προτεινει εδω που τα λεμε) τι να κανω..?? να του προτεινω ΕΓΩ για 2 φορα να βγουμε???δεν ειναι καπως??? plzz apantiste moyy..eimai mpedemenhh
Μήνυμα στις 18/11/2010 στις 22:53 @Θ. Κλημεντίνη
Τελικα με αυτο το παιδι ανταλαξαμε τηλεφωνα κ πριν λιγες μερες βγηκαμε κ περασαμε πολυ ωραια αν και ηταν αφανταστα ντροπαλος..οταν μου μιλαγε κοιτουσε κατω και γενικα ηταν πολυ διστακτικος..παραδεχτικε βεβαια πως ειναι αρκετα εσωστρεφης κ πως πρεπει να εχει οικιοτητα με καπιον ωστε να του ανοιχτει...μετα απο την συναντηση μας δεν εχουμε μηλισει καθολου παρα μονο λιγο σημερα στο μσν..εμενα ομως μου αρεσει πολυ το παιδι αυτο κ με εχει μπερδεψει αφου δεν μπορω να καταλαβω αν αρεσω κ σε εκεινον..τι λετε εσεις?
Μήνυμα στις 7/11/2010 στις 20:08 @Θ. Κλημεντίνη
Τι προτιματεε???O συνδιασμος : μελαχρινη με ανοιχτοχρομο δερμα κ γαλαζια ματια πως σας φενεται?
Πήγαινε στο θέμα: Ξανθες γυναικες ή μελαχρινες? |