Πανελλαδικές
Μήνυμα #58579 από Mother Of Light στις 12 Φεβρουαρίου 2010, 5:24μμ
![]() |
Τι έχετε να πείτε για το όλο θέμα??Καλύτερα να καταργηθούν ή καλύτερα όχι??Για ποιο λόγο?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58586 από Seorge στις 12 Φεβρουαρίου 2010, 9:48μμ
![]() |
Oχι..Να μην καταργηθούν..Γιατι ειναι απο τα ελαχιστα των ελαχίστων αξιοκταρικά σ αυτη τη χώρα.Και αν οπως λενε θελουνε να εισαγουνε συστήματα του εξωτερικου...τοτε θα δεις οτι στις εντος εξετάσεις ποιοι θα μενουνεο γνωστος του καθηγητή,ο γιος του υοπουργού και παει λεγοντας...Αφου Ελληνες ειμαστε δεν μπορείτε να καταλάβετε οτι τιποτα δεν γίνεται ορθώς?ολο στη μιζα και στην διαφθορα ειμαστε..Ναι το ξέρω ειναι ψυχοφθόρες ,ειναι 1 χαμενος χρονος ζωής(και καλα τωρα....) κτλ αλλα οτι αλλο κι αν γίνει επειδη ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ θα το γαμ@@@@ε...Προς το παρον.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58587 από Olympiakos7 στις 12 Φεβρουαρίου 2010, 10:01μμ
![]() ![]() μηνύματα: 92 ![]() |
παιδια φετος τυχαινει να δεινω εγω.και πραγματικα ειδη απο το ανχοσ εχω χασει 1 χρονο απο την ζωη μου.ειναι μονο ανχος.απο που και ως που να εξαρτατε το μελλον μασ και η ζωη μασ απο καποια αψυχα γαμημενα κολοχαρτα!!!το σωστο πιστευω ειναι να καταργηθουν.γιατι ετσι ο καθενασ θα πηγενε στο στοιχιο που του ταιριαζει πραγματικα και αγαπα και οχι αν δεν πιασει την βαση να παει καπου που του ειναι εντελοσ αδιαφορο,και να παει μονο και μονο γιατι πρεπει και αυτοσ να μπει καπου και να ασχοληθει με κατι,χωρισ να του αρεσει καν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58600 από sophie28 στις 13 Φεβρουαρίου 2010, 1:45πμ
![]() |
το κακο ειναι οτι διαβαζουμε τοσα χρονια απλα κ μονο για να γραψουμε πανελληνιες... κ οχι μονο για να μορφωθουμε... στο τελος κιολας εξειδικευομαστε κ διαβαζουμε συγκεκριμενα μαθηματα κ δεν δινουμε σημασια σε καποια(που χρονος για τα γενικης..) μαθαινουμε να διαβαζουμε απλα κ μονο για να δωσουμε στο τελος κ ειναι σαν να κρινεται η ζωη μας απο τον βαθμο... αν δεν γραψεις δηλαδη ερχεται το τελος???? μακαρι να διναμε βαση γενικα στην παιδεια.... τα εδωσα ολα στις πανελληνιες που τωρα που ειμαι στο πανεπιστημιο δεν μπορω κ δεν εχω ορεξη να διαβασω... βαρεθηκα.... δεν ζουμε παιδικη ηλικια... ειμαστε σπιτι σχολειο φροντιστηριο... αλλα το κακο ειναι πως δεν υπαρχει κ καποιο αλλο καλυτερο συστημα για να μπεις στο πανεπιστημιο... δυστυχως... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58602 από Seorge στις 13 Φεβρουαρίου 2010, 2:46πμ
![]() |
Οlympiakos7 το θέμα ειναι να γίνεται σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός γιατι ειμαι σίγουρος οτι όλοι μας φανταζόμαστε κάποια επαγγέματα ως ιδανικά...Για φαντασου ομως και να ισχυε αυτο π λες να πηγαίνει ο καθενας οπου θέλει..Στις ιατρικες π.χ σχολες θα γινόταν της π@@@@ας,ασε που οι περισσότεροι δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν..Καλα οσο για το άλλο το οτι¨"κρινεται η ζωή σου απο τις εξτάσεις"εκει ειναι που σ ευχαριστώ πολυ αλλα με εκανες και γέλασα...Νομίζεις εσυ οτι θα πάρεις πτυχιο απο το ταδε ΑΕΙ η Τει και θα χεις δουλειά?Αντε και να σαι τυχερος να βρεις,με 600-700 ευρω?Σου ανοίγονται τοσες πόρτες στη ζωή,δεν ειναι μονο οι πανελλήνιες...Ξερεις κατι?Περασα πριν 2 χρόνια σε ενα ΑΕΙ αρκετα"χλιδάτο""μουράτο""επιπεδου"..Ενα εχω να σου πω και σορυ κιολας..ΑΡΧ@@ΙΑ....Κόμματα απο δω,αφισες απο κει,μισογκρεμισμένοι τοιχοι απο την άλλοι και καθηγητές που λενε 10 παπαρες ισα ισα για να παρουν το μισθο...Ολα υπάρχουν στο Πανεπ εκτος απο ενα..Τη γνώση...Στοχος μου?Μεταπτυχιακό στο εξωτερικο..Για αυτο κλείνοντας...Για αυτο λοιπόν φρόντισε να διαδσκεδάσεις τη διαδικασία ,κανεις δεν χανεται.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58709 από olakala! στις 15 Φεβρουαρίου 2010, 8:56μμ
![]() |
na katargi8oun gt to sistima einai mlk.... aftos p mporei na grapsei 9 mpainei kai aftos p exeis grapsei 19 na mn mpei pou8ena!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58715 από Olympiakos7 στις 15 Φεβρουαρίου 2010, 11:54μμ
![]() ![]() μηνύματα: 92 ![]() |
φιλε seorge.λοιπον στο θεμα προσ τον σωστο επαγελτικο προσανατολισμο που θα επρεπε να γινετε εχεισ απολυτο δικιο.σε καμια περιπτοση δεν γινετε σωστοσ επαγγελματικοσ προσανατολισμος στο σχολειο.κοιτα ισως ανεφερα τι φρασει ο καθενασ να μπαινει οπου θελει γιατι θεωρησα ωσ δεδομενο οτι τα παιδια θα ξερουν που θελουν να μπουν,και δεν θα κυνηγανε ενα συγκεκριμενο ΑΕΙ-ΤΕΙ ολοι,λογο οτι αυτο το επαγγελμα ειναι τισ πιατσασ που λεμε.και εδωσα αυτην την ιδεα γιατι οχι πως θελω να το παιξω ψονιο,αλλα πιστευω ειμαι ενα απο τα παιδια που κοιτανε το θεμα επαγγελμα πιο ξεκαθαρα απο τουσ αλλουσ και δεν εβαλα σαν βασει καπια 5-6 επαγγελματα που θεωρουντε οπωσ αναφερα και πριν "επαγγελματα τισ πιατσας"αλλα εχω ωλαειθ ως στοχο ενα τει που εχει βασει 10χιλιαδεσ μορια.και πιστεψε αυτο τον κλαδο θα τον διαλεξω οχι απο οτι και καλα δεν ειμαι και ο μαθητης που βγαζει 19και20 και θα παω καπου στα μετρα μου,αλλα επειδη θελω πραγματικα να ασχοληθω πανω σε αυτο το αντικειμενο.αυτα!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58716 από Doctoras στις 16 Φεβρουαρίου 2010, 12:03πμ
Aμα δεν κανω λαθος αμα καταργηθει τα 3 ετοι λυκειου δεν γινονται 4? Αμα οντως ειναι ετσι οπως νομιζω ενοητε πως δεν θελω να καταργηθει. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58717 από Bluejack στις 16 Φεβρουαρίου 2010, 1:43πμ
![]() |
Δε το ήξερα αυτό.. χμ Άν είναι θα ξαναδώσω και ας περάσαν 3 χρόνια :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |