Μήνυμα στις 10/9/2011 στις 13:12 @Μηχανήματα
Σοβαρό πρόβλημα!!Παιδιά,βοήθεια γιατί τα έχω παίξει!! Ξεκαθάριζα τα email μου και βρήκα μία πρόσκληση από έναν γνωστό μου για το www.meetyourmessenger.co.uk.Αυτό πρέπει να έχει κανά 2 χρόνια που μου είχε σταλθεί.Εγώ δε θυμάμαι να είχα γίνει μέλος στο site τότε. Και καθώς τα ξεκαθάριζα τώρα, είπα να επισκεφτώ την ιστοσελίδα να δω τι είναι.Και με βγάζει σε μία σελίδα σαν να έχω κάνει λογαριασμό.Για να το ελέγξω ζητάω να μου στείλουν password στο email μου.Και πράγματι μου έρχεται κωδικός.Πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος με το email μου (και μάλλον γνωρίζοντας τον κωδικό μου) έκανε προφίλ.Ευτυχώς δεν έχει τίποτα για μένα.Πάντως όποιος το χρησιμοποιούσε έχει πολλούς friends. Έχετε καμιά ιδέα πώς μπορώ να απενεργοποιήσω αυτόν τον λογαριασμό? Μπορώ να εντοπίσω ποιος το έκανε?Τι άλλο μπορώ να κάνω? Το ενδεχόμενο να έχω ανοίξει τον λογαριασμό δεν παίζει,γιατί ακόμη και να τον είχα ανοίξει δε θα έκανα ποτέ addz ανθρώπους που δε ξέρω. Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια!Παραβίαση προσωπικών δεδομένων!!
Μήνυμα στις 8/9/2011 στις 16:11 @Μηχανήματα
Χρειάζομαι ξανά τη συμβουλή σας! Θέλω να αγοράσω δύο Web κάμερες για το skype.Θέλω να είναι πολύ απλές.Σκέφτομαι να δώσω από 15 εώς 25 ευρώ.Έχετε να προτείνετε κάποια?Είναι καλύτερα να αγοράσω κάμερα της microsoft ή κάποιας άλλης εταιρείας? Πήγαινε στο θέμα: Αγορά Web κάμερας
Μήνυμα στις 8/9/2011 στις 15:49 @Μηχανήματα
Σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών είδα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 1ΤΒ μόνο με 69 ευρώ, τη στιγμή που άλλοι εξωτερικοί δίσκοι 500GB έχουν την ίδια τιμή ή είναι και ακριβότεροι.Αυτός των 69 ευρώ είναι μάρκας seagate.Το μοντέλο είναι το Seagate External Desktop Drive ST310005EXD101-RK - Σκληρός δίσκος - 1 TB - Εξωτ. USB 2.0. Θα μπορούσε κανείς να μου πει τι μπορεί να παίζει και είναι τόσο φθηνός?Μήπως τον χρησιμοποιεί κάποιος από σας?Είναι ευχαριστημένος ή έχουν προκύψει προβλήματα? Η αλήθεια είναι ότι το 1ΤΒ είναι πολύ μεγάλο,αλλά αν είναι καλός ο εξωτερικός δισκός γιατί να μην τον πάρω, εφόσον τα ίδια λεφτά θα έδινα και για έναν με τη μισή χωρητικότητα? Αν έχετε να μου προτείνετε και κάποιον άλλο εξωτερικό σκληρό δίσκο, θα με χαροποιούσατε ιδιαίτερα. Πήγαινε στο θέμα: Αγορά εξωτερικού σκληρού δίσκου
Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 14:55 @Μηχανήματα
Πριν από λίγο καιρό πήγα τον υπολογιστή για επιδιόρθωση και μου εγκατέστησαν ένα σωρό προγράμματα τα οποία δε ξέρω που χρησιμεύουν. Θα μπορούσατε να μου πείτε σε τι χρησιμεύουν, ώστε να αποφασίσω ποια να διαγράψω και ποια να κρατήσω? Τα προγράμματα είναι τα εξής: CyberLink PowerDVD 10 LightScribe Nero BackItUp 10 Nero Burning ROM 10 Nero MediaHub 10 Nero Multimedia Suite 10 Nero StartSmart 10 Nero DiscSpeed 10 Nero Express 10 Nero Recode 10 Nero DiscCopy Gadget 10 Nero SoundTrax 10 Nero Vision 10 και κάποια ακόμη Nero Πήγαινε στο θέμα: Ποια προγράμματα να κρατήσω και ποια όχι?
Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 14:48 @Μηχανήματα
Σκέφτομαι να κάνω σύνδεση στο ίντερνετ μέσω της WIND (τηλέφωνο και σταθερό ίντερνετ).Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν ήδη αυτό το πρόγραμμα, αν αντιμετωπίζουν προβλήματα.Να προχωρήσω ή να προτιμήσω το Connex του ΟΤΕ? Παρακαλώ απαντήστε σύντομα! Πήγαινε στο θέμα: ίντερνετ μέσω της Wind ή του ΟΤΕ?
Μήνυμα στις 29/6/2011 στις 00:05 @Διάφορα
yparxei provlima me to laptop kai gia ayto de mporw na grapsw ellinika. an den exeis apantisi stin erwtisi mou,de xreiazetai na diavazeis ta post mou. Πήγαινε στο θέμα: ερευνα απο ιατρικη ή βιολογια?
Μήνυμα στις 28/6/2011 στις 23:36 @Διάφορα
nai,omws xreiazomai kapoies plirofories prwta.P.x.apo poia epistimi einai eykolotero?poia epistimi einai idanikoteri gia ti genetiki?Kai oi 2 sxetizontai,alla poia exei perissotera yper? Parakalw poly peite gnwmes mexri avrio to argotero!! Πήγαινε στο θέμα: ερευνα απο ιατρικη ή βιολογια?
Μήνυμα στις 28/6/2011 στις 19:15 @Διάφορα
τι προτεινετε για ερευνα στη γενετικη?ποια σχολη να ακολουθήσω? θα προτιμουσα να απαντησει μεχρι αυριο καποιος που εχει γνωση σχετικα με το θεμα. Πήγαινε στο θέμα: ερευνα απο ιατρικη ή βιολογια?
Μήνυμα στις 9/6/2011 στις 16:35 @Διάφορα
Έτσι είναι ρυθμισμένο,αλλά δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά! Πήγαινε στο θέμα: Torrents για ταινίες στα ελληνικά?
Μήνυμα στις 9/6/2011 στις 15:56 @Διάφορα
Τη δεύτερη περίπτωση έχω,αλλά το πρόβλημα είναι ότι ξεφορτίζουν πολύ γρήγορα!10 φωτογραφίες και τέλος! Ποιες μπαταρίες αντέχουν περισσότερο?Οι επαναφορτιζόμενες ή οι κανονικές?Κάποια συγκεκριμένη μάρκα? Πήγαινε στο θέμα: μπαταρίες για ψηφιακή μηχανή??HELP |