Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το κοινό λάθος που κάνουν όλοι όσοι θέλουν να κατασκευάσουν κάτι άτρωτο είναι ότι υποτιμούν την εφευρετικότητα των εντελώς ηλιθίων.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Koλλητός?

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #57063 από tiger15 στις 29 Δεκεμβρίου 2009, 8:24μμ

tiger15

Εικονίδιο
μέλος από: 18/12/2008
γεια σε ολους σας,
θελω την γνωμη ολων πανω σε ενα θεμα, ειμαι 15 χρονων, και ο κολλητος μου γουσταρε μια τυπισα και εγω γουσταρω μια κοπελα μεσα απο την παρεα μας, επειδη ομως με την τυπισα δεν του εκατσε κατι μου λεει τι θα γινει θα κανεις κατι με την ταδε? και του λεω δεν ξερω το σκεφτομαι ακομα και του λεω ολο ρωτας...προς τι ολο αυτο το ενδιαφερον? και μου λεει γιατι αμα δεν γινει με εσενα κατι να εκανα εγω κατι.....

μολις το ακουσα κουφαθηκα δεν ξερω μου ακουστηκε καπως δηλαδη τωρα ευχεται να μου δωσει πιτα η αλλη και να κανει αυτος κατι??
δεν ξερω νιοθω πως εχω χασει την εμπιστοσυνη που του ειχα...Πραγματικα νιοθω μπορει μπερδεμενος εχω δικιο ή αδικο πανω σε αυτο δεν ξερω ας ακουσω και εσας γιατι εμενα μου φενεται καπως...
καθε γνωμη δεκτη... ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57117 από WeWereInLove στις 31 Δεκεμβρίου 2009, 6:14μμ

WeWereInLove

Εικονίδιο
μέλος από: 31/12/2009
δηλαδη τωρα ευχεται να μου δωσει πιτα η αλλη και να κανει αυτος κατι??
ροτησε τον
δεν ξερω νιοθω πως εχω χασει την εμπιστοσυνη που του ειχα
του εχεις πει οτι σου αρέσει η κοπέλα?
και μου λεει γιατι αμα δεν γινει με εσενα κατι να εκανα εγω κατι
τι του απαντησες?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57125 από tiger15 στις 31 Δεκεμβρίου 2009, 9:30μμ

tiger15

Εικονίδιο
ναι του το ειχα πει....
κομπλαρα τρελαθηκα....δεν ηξερα τι να του απαντησω...επρεπε να του κοψω τον αερα εκεινη την στιγμη αλλα το αφησα ετσι και ειπα θα δουμε...ΕΚΑΝΑ ΧΟΝΤΡΗ μαμακια το παραδεχομαι και τωρα δεν ξερω τι διαολο να κανω....:/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57126 από Webmaster στις 31 Δεκεμβρίου 2009, 11:21μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Βρες άλλο κολλητό.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57131 από tiger15 στις 01 Ιανουαρίου 2010, 4:18μμ

tiger15

Εικονίδιο
απορριπτεται webmaster και οκ να βρω αλλον κολλητο αλλα κατι πρεπει να κανω δεν μπορω να το αφησω ετσι...με καταλαβαινεις?¨Σ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57592 από bilakos7 στις 13 Ιανουαρίου 2010, 5:41μμ

bilakos7

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/1/2010
πες του να κατσει στα αυγα του η κοπελα ειναι δικια σου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57594 από psipsi στις 13 Ιανουαρίου 2010, 6:01μμ

psipsi

Εικονίδιο
μέλος από: 12/1/2010
εχω πεσει σε παρομοια περιπτωση... κ στο τελος βγηκα εγω ο μ* τησ υπο8εσης.. ξεκαθαρισε του την κατασταση κ καλυτερα ψαξε για αλλον κολητο.. γτ αν ηταν πραγματικα κολητος δν 8α εκανε ουτε τν κοπο να σκεφτει την συκγεκριμενη κοπελα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57640 από tiger15 στις 14 Ιανουαρίου 2010, 9:04μμ

tiger15

Εικονίδιο
ευχαριστω ρε παιδια για τις απαντησεις ακουστε τωρα το αλλο ειμαστε στο ιδιο τμημα στο σχολειο στην ιδια παρεα σε ενα απο τα φροντηστηρια στο ιδιο τμημα...και τον τρωω στην μαπα, εντωμεταξυ προσπαθει να βγει απο πανω.... αν ειναι ποτε δυνατον...
εγω κραταω αποστασεις και απο την παρεα γιατι και η γκομενα ηταν μεσα απο την παρεα...σιγουρα θα τις κανουν και πλατες η πλειοψηφια οποτε εγω παιρνω τον πουλοβιτσ αλλα θα ερθει η στιγμη που θα γινει η συζητηση... καταλαβαινετε ειναι πολυ δυσκολη η θεση μου... νιωθω μια αποστροφη καποιες στιγμες, καποιες αλλες, θελω να τα βρουμε δεν ξερω...παντως εχω μεινει μονος και δεν περναω καλα... νταξει εχω και αλλη παρεα... αλλα δεν νιωθω οπως με αυτους.... :(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57641 από tiger15 στις 14 Ιανουαρίου 2010, 9:07μμ

tiger15

Εικονίδιο
εντωμεταξυ εγω εκανα μαμακια στο χειρισμο της καταστασης και τωρα τα εχουνε... γιατι του εδωσα το οκ υστερα το πηρα πισω... δηλαδη τα ηθελε και ο κωλος μου...απλα ειμαι αρκετα δοτικος ανθρωπος και για τους φιλους μου καποιες φορες δινω καποια παραπανω πραγματα απο οτι πρεπει...δηλαδη θυσιασα τα θελω μου και τα αισθηματα μου για αυτον...
ααα και παρεπιπτοντως αυτη δεν με ηθελε....ουτε με θελει και με αυτην εχουμε σχεσεις τωρα ενοω φιλικες οχι πολυ στενες αλλα μιλαμε ποιο οικεια παρολο που εγω τωρα εχω αποτραβηχτει απο αυτην και γενικα απο ολη την παρεα....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57647 από Jumanjiko στις 15 Ιανουαρίου 2010, 2:08πμ

Jumanjiko

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2010
Ξεκαθαρισέ του τη κατάσταση και αν πιστεύεις οτι το αξίζει δώστου αλλη μια ευκαιρία και απο κει και πέρα να κρατάς πισινές και να μην είσαι τόσο δοτικός μέχρι να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη σου! θα μπορούσες επίσης να βρείς αλλο κολητό αλλα αυτό εξαρτάται απο το δεσμό που έχετε σαν φίλοι και αν πιστεύεις εσυ οτι αξίζει!Πρόσεχε ομως μην το αφήσεις να αιωρείται ετσι το 8εμα γυρίσεις στη παρεα και τα κρατήσεις μεσα σου γιατι αυτό 8α είναι πολυ ψυχοφ8όρο και στο τελος 8α καταλήξετε τσακωμένοι άσχημα!Η ειλικρίνεια ειναι η λύση αν 8ες να έχεις οτιδήποτε είδους υγιή σχέση!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login