Μήνυμα στις 31/12/2009 στις 18:14 @Διάφορα
δηλαδη τωρα ευχεται να μου δωσει πιτα η αλλη και να κανει αυτος κατι?? ροτησε τον δεν ξερω νιοθω πως εχω χασει την εμπιστοσυνη που του ειχα του εχεις πει οτι σου αρέσει η κοπέλα? και μου λεει γιατι αμα δεν γινει με εσενα κατι να εκανα εγω κατι τι του απαντησες? Πήγαινε στο θέμα: Koλλητός?
Μήνυμα στις 31/12/2009 στις 18:10 @Sex
βασικα ενα αγορι οπως και μια γυναικα αντεχει οσο θελει να αντεξει..
Πήγαινε στο θέμα: ποσο αντεχει ενα αγορι?
Μήνυμα στις 31/12/2009 στις 18:07 @Sex
Βασικα αυτο που επηρεαζει το ποσο σεξ θα κανεις σε μια μικρη ηλικια ειναι η διαθεση και η διαθεσιμοτητα..οπως και στον αυνανισμο..διαφορετικα ειναι και πιστεψε με θα τα κανεις και σε πιο μεγαλες ηλικιες χωρις να επηρεαζει το ποσο το έκανες πριν αυτο τωρα με το να αυνανιζεσαι που τοσο εχει μειωθει ειναι κτ που παλιοσε και αποτελει προκαταληψη..καλο κανει Πήγαινε στο θέμα: Tι πρεπει να γινει τελικα?
Μήνυμα στις 31/12/2009 στις 17:59 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτο το θέμα με το θες να τα φτιαξουμε το ειχα κ εγω σε καποια φαση Βασικα μπορείς να της πεις να είμαστε μαζι η κατι τέτοιο. Αν και πριν φιλήσεις κάποιον δεν πιστεύω οτι τον ρωτας να σοε φιλήσω? μην αγχωνεσαι για λεπτομέρειες. προσπαθησε να γνωρισεις την κοπέλα εστω λεγοντασ τησ κτ απλα για να μιλήσετε πιο πολυ και μετα αν υπαρχει κοινό ενδιαφέρον ολα γινονται Πήγαινε στο θέμα: Πώς να την πλησιάσω;
Μήνυμα στις 31/12/2009 στις 17:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πονάει αλλα οχι τόσο ώστε να σε κανει να μην απολαύσεις αυτο που κανεις με το σύντροφο σου.Πήγαινε στο θέμα: Πονάει η πρώτη φορά; |