Μήνυμα στις 13/11/2010 στις 11:42 @Θ. Κλημεντίνη
εγω το θεωρω αλλαξοκωλιες... αυτο σορρυ για την εκφραση... εγω αν ημουν το παιδι, εκεινο που σου ειπε οτι δεν θελει σχεση και ο φιλος μου σε γουσταρε και εκανε κατι μαζι σου και δεν με ρωτουσε αν θα με ενοχλουσε και προχωρουσε σε σχεση μαζι σου ή το οτιδηποτε θα τον ξεγραφα απο φιλο μου.... γιατι ισχυει για εμενα προσωπικα και σε πολλα αλλα ατομα ισως με γκομενα φιλου είτε πρωην ουτε νυν ουτε μελλοντικη(βλεπε περιπτωση να γουσταρει καποια ο φιλος μου και εγω να παω να της την πεσω.... ) το θεωρω ξεφτιλα... και ειναι ενας απο τους αγραφους νομους της φιλιας.... Πήγαινε στο θέμα: ο φίλος του παρα τρίχα φίλου
Μήνυμα στις 10/11/2010 στις 15:21 @Διάφορα
ο ανθρωπος της δημοσιοτητας σημαινει η παραπανω φραση... ;)
Πήγαινε στο θέμα: μεταφραση απο λατινικα.....
Μήνυμα στις 10/11/2010 στις 15:20 @Κλάψιμο
Χαιρετε... Δημιουργησα αυτο το θεμα διοτι , ειδα καποια θεματα παρακατω, για τους φιλους που βαριομαστε καποιες φορες, ακομα και για τις παρεες ,για τις λαθος επιλογες φιλων και τελος για την αναζητηση της πραγματικης φιλιας... Ειμαι 17χρονων εφηβος, και βιωνω την μοναξια σε ολο της το μεγαλειο... Δεν υπερβαλλω ειχα μια παρεα στην οποια εκει ηταν και ο "κολλητος" μου με αυτη την παρεα ειμασταν δυο χρονια μαζι , (αγορια-κοριτσια) δυσκολες στιγμες καλες στιγμες, τσακωμοι οπως σε ολες τις παρεες.... Η σημερινη κατασταση?? με αυτον τον κολλητο λεμε τα τυπικα... εχει τους δικους του φιλους, εγω ανακαλυψα πως εχω εναν πραγματικο κολλητο, και η παρεα?? Αναρωτιεστε για την παρεα σωστα? Η παρεα διαλυθηκε... Ξερετε κατι μετα απο πολλες παρεξηγησεις και συγκρουσεις ο κομπος φτανει στο χτενι και ολα τελειωνουν ετσι ξαφνικα... Ο καθενας τραβηξε τον δρομο του οτι εχουν βρει αλλη παρεα, αλλα τους λυπει...η ολη σχεση που ειχαμε μεταξυ μας και ειμαι σιγουρος πως δεν θα την ξαναβρουν... Εγω σημερα εχω τον κολλητο σημερα περναμε καλα και βγαινουμε με καποιους αλλους φιλους μας και αλλη παρεα... Ναι περναμε καλα δεν ειμαστε μονοι μας οπως τα προηγουμενα μελη , της προηγουμενης παρεας... Αλλα δεν ενιωθα οπως βιωνα τις στιγμες τοτε με την "παλιοπαρεα"... Περναω καλα... αλλα...ως εκει..... Ειμαι κοινωνικο ατομο (δεν κομπαζω για αυτο) κανω ευκολα "διασυνδεσεις" αλλα βιωνω την απολυτη μοναξια και εχω μονο τον κολλητο και αλλο εναν πολυ καλο φιλο... που εμπιστευομαι τωρα... πια... κανεναν αλλον.... Τελος θεωρω πως δεν υπαρχει τιποτα πιο χειροτερο αισθημα οπως αυτο της μοναξιας... Δεν το ευχομαι ουτε στον χειροτερο εχθρο μου.... Αραγε οπως ελεγε και ενας αλλος χρηστης του φορουμ... Μηπως πρεπει αντι για να αποζηταμε την φιλια απο τον ανθρωπο να την αποζηταμε απο εναν σκυλο????? Αδιεξοδο..... Συγγνωμη αν σας κουρασα.... Πήγαινε στο θέμα: Mοναξια.....
Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 11:23 @Sex
xmm μαλιστα μου ακουγεται πολυ καλη ιδεα.... ευχαριστω.... Πήγαινε στο θέμα: καμακι...
Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 00:38 @Sex
φιλε μου leoboy σε ευχαριστω για την συμβουλη... φιλε μου βετερανε για την ηλικια μου των 16 χρονων δεν ειναι καπως υπερβολικο αυτο το σχεδιο?? δεν φαινομαι σαν λιγουρης με λενε πχ Γιωργο Κανελοπουλο εσενα? εεε δεν νομιζεις.... και αν την κοπελα την ξερεις και λετε απλα ενα γεια ειναι δηλαδη κοινη γνωστη με φιλους και ειναι και ταυτοχρονα σε αλλη παρεα απο εσενα?? τι πρεπει να κανεις να γινεις κολιτσιδα ??? ευχαριστω για τις ως τωρα απαντησεις οποια αποψη δεκτη!! ευχαριστω... Πήγαινε στο θέμα: καμακι...
Μήνυμα στις 16/6/2010 στις 19:27 @Sex
γεια χαρα φιλοι μου, δημιουργησα αυτο το ποστ για να σας ρωτησω το εξης: Ρε παιδια πειτε μου πως γινεται το καμακι σε μια κοπελα, μπορειτε να με βοηθησετε νομιζω πως κανω κατι λαθος, στην ολη διαδικασια... ειμαι 16 χρονων... θα προτιμουσα συμβουλες απο αντρες που εχουν πειρα στο θεμα καμακι και θα ξερουν ολο και κατι παραπανω, αλλα και οι κοπελες αν εχουν να προτεινουν κανενα tip να προσεξω εγω και καθε φιλος μας που του αρεσει μια κοπελα και θελει να την κατακτησει.. περιμενω απαντησεις απο ολους/ολες... Πήγαινε στο θέμα: καμακι...
Μήνυμα στις 15/6/2010 στις 17:16 @Διασκέδαση
xaxaxaxa γελαω με τον ΑΝ21... ΧΑΧΑΧΑ Πήγαινε στο θέμα: Στο τρένο με τον καλόγερο
Μήνυμα στις 4/6/2010 στις 23:33 @Διάφορα
εγω θα ηθελα να γραφει οσο ψωνιστικο και αν φαινεται την φραση : "Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος" Μου φαινεται πολυ επιβλητικο και ωραιο.. :P Πήγαινε στο θέμα: Τι θα ήθελες να γράφουν στον τάφο σου;
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 00:12 @Διάφορα
γαμησε τα.... εχω περασει και εγω αναλογα μια ειναι η λυση συζητηση προσωπο με προσωπο...
Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητός μου φέρεται διαφορετικά |