Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 22:10 @Διάφορα
Οχι δεν μπορώ να ξέρω 100% οτι ειναι αυτά τα κινητρά τους οπως και εσυ δεν μπορεις να ξέρεις οτι τα κινητρά τους είναι αυτά που λες οτι είναι! μη βάζεις κουβέντες στα ποστ μου που δεν εγραψα! Λέω ότι εγώ διασκεδάζω βλέποντάς τους και οτι κανείς δεν μπορεί να με υποχρεώσει να υο8ετήσω την αποψή του!! και οτι σιχαίνομαι τους μίζερους στενόμυαλους αθρώπους που δεν βλεπουν πέρα απο τη μύτη τους και έχουν μίζερες απόψεις οι οποίες δεν ισχυουν απαραίτητα απλα τις εχουν γιατι ετσι τους αρέσει να ζουν!! να κατηγορουν συνέχεια τη κοινωνία και τους δεύτερους για τη προσωπική τους αποτυχία και αγραματοσύνη! Εσύ για πές μου που στιρίζεις τις κατηγορίες του στημένου και της πλύσης εγκεφάλου??
Πήγαινε στο θέμα: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 17:27 @Διάφορα
Μα φυσικά δεν τα βλέπω όλα ρόδινα και ωραία είμαι υποψιασμένος αλλα εως ένα σημείο! Εχεις αποδείξεις για αυτα που λες για τους Ραδιο εσυ και οι υπόλιποι?? οτι ειναι στημενα και παπαριες!? αλλο να μη σου αρέσει το χιούμορ και το υφος της εκπομπής και αλλο να τους κατηγορείτε για όλα αυτα που τους κατηγορείτε χωρις καμία απόδειξη! Και σε πληροφορώ οτι έχω πάει εξωτερικό και έχω δει τα κανάλια τους και τις εκπομπές τους και βρωμοκοπάνε στημένο και δε μπορείς να φανταστεις για τι χαμηλη ποιοτητα εκπομπων μιλαμε! Ολοι σκεφτόμαστε οταν βλεπουμε κατι! η διαφορά μας είναι οτι εγω δεν 8α καταδικάσω αμεσως γιατι δεν ειμαι μιζερος και προσπαθώ να έχω ανοιχτό μυαλό και να βλέπω και την αλλη πλευρά του νομισματος! είσαι ο κλασικός τύπος αθρώπου που κρίνει απο τη μάζα ετσι οταν ερ8ει το κατι διαφορετικο και καινουριο να μην παρει χαμπαρι τη διαφορα και να πει "να αλλο ένα στημένο"!!! Σορυ αλλα τι παπαριά ηταν αυτη που είπες στο τέλος??! Κάνεις δε σου επιβάλει να βλεπεις τπτ (υπαρχουν τοοοσα κανάλια) όπως κανείς δε σου εβαλε τη τηλεοραση με το ζόρι μέσα στο σπίτι και είμαι 100% σιγουρος οτι κάνεις δεν σου είπε δες τηλεόραση κανει καλο!
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 16:05 @Διάφορα
ποσο με κάνεις ?
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 15:22 @Διάφορα
Εγω πάλι ειναι η μόνη εκπομπη που βλέπω στη ΤV και άντε και αυτή του Θέμου απο την οποία μονο τα βιντεάκια αξιζουν! Ο λόγος που τη βλεπω έιναι απλός! διασκεδάζω - γελάω - περνάω καλά. Το οτι τους βλέπω δεν σημαίνει απαραίτητα οτι εστερνίζομαι τις απόψεις τους. Σας έχω βαρε8ει ρε όλους εσάς ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι στημένα ολοι ειναι πιόνια και πούτσες χρωματιστές! Ολο υποθεσεις χωρις αποδείξεις! Ψάχνεστε μια ζωή και ολο υποψιες σας μπένουν στον κώλο και ζείτε μια ζωη μέσα στη μιζέρια και στη καχυποψία (εχω ενα καλο φιλο που μη δει κατι στη TV η γενικά οπουδήποτε που ειναι πολύ προχωρημένο για τον μικρό του εγκέφαλο ΤΣΑΚ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΑΛΛΟ) δεν εχετε βαρε8ει να γκρινιάζετε και να διαμαρτύρεστε χωρις καν χιροπιαστές αποδείξεις για τα 8εματα τα οποία διαμαρτυρεστε!!! Σταματήστε να τα βλέπετε ολα μαύρα και γκρί!
Μήνυμα στις 15/1/2010 στις 02:08 @Διάφορα
Ξεκαθαρισέ του τη κατάσταση και αν πιστεύεις οτι το αξίζει δώστου αλλη μια ευκαιρία και απο κει και πέρα να κρατάς πισινές και να μην είσαι τόσο δοτικός μέχρι να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη σου! θα μπορούσες επίσης να βρείς αλλο κολητό αλλα αυτό εξαρτάται απο το δεσμό που έχετε σαν φίλοι και αν πιστεύεις εσυ οτι αξίζει!Πρόσεχε ομως μην το αφήσεις να αιωρείται ετσι το 8εμα γυρίσεις στη παρεα και τα κρατήσεις μεσα σου γιατι αυτό 8α είναι πολυ ψυχοφ8όρο και στο τελος 8α καταλήξετε τσακωμένοι άσχημα!Η ειλικρίνεια ειναι η λύση αν 8ες να έχεις οτιδήποτε είδους υγιή σχέση!
Πήγαινε στο θέμα: Koλλητός?
Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 20:20 @Sex
Lord όπως είπαν και οι παραπάνω δεν είναι απολύτως τίποτα! το μόνο που 8α πρέπει να προσέξεις είναι να μη χρισιμοπιοίσεις δόντια αντί για χείλια!
Πήγαινε στο θέμα: Θελω βοηθεια σας παρακαλω απαντιστε μου!!
Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 20:12 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Γιατί δεν της γράφεις ένα γράμμα που 8α εκφράζει εσένα? Το τραγούδι είναι πολυ κλασικό και αυτή είναι μια πιο σοβαρή περίσταση ώστε να της στήλεις απλα ένα τραγούδι που 8α είναι γραμμένο απο κάποιον άλλο! και δεν ξέρω αν 8α βρείς κάποιο τραγούδι που να εκφράει ακριβώς αυτό που 8ες εσύ!Πήγαινε στο θέμα: Βοηθήστε με να της αφιερώσω ένα τραγούδι
Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 02:59 @Sex
Και εγώ κάποτε αυνανιζόμουν γύρω στις 5-6 φορες τη μέρα. Αυτό βέβαια ήταν όταν είχα πρωτοανακαλύψει τον αυνανισμό και γενικά τα πορνό! Τώρα 3-4 φορες τη βδομάδα και αυτό οταν δεν έχω γκόμενα.Πάντως και εγώ 8α ήθελα να ξέρω αν έχει οποιαδήποτε επίπτωση στον οργανισμό.Εχω ακούσει άπειρες φήμες καλές και κακές αλλά τα λόγια είναι λόγια.
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο συχνα αυνανιζεστε? |