Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και παντόφλα!
Κυριακή, 6 Απριλίου

αξιζει να αλλαξεις στυλ για καποιον?

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #49170 από fantom στις 20 Μαΐου 2008, 10:08μμ

fantom

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2008
Εχω αυτη την απορια εδω και πολυ καιρο.Εγω γενικα ειμαι μια πολυ εμφανισιμη κοπελα και μου το λενε και αλλοι αυτο,αλλα δεν εχω το στυλ της χαριτωμενης,η της σεξυ γυναικας.Εχω ενα πιο ροκ και χυμα στυλ γιατι αυτο με εκφραζει και δε μπορω να το παιξω σουπερ θυληκο και γκομεναρα.Ομως οι γυρω μου μου λενε πως ετσι χανω πολλες ευκαιριες να με προσεγγισουν αντρες και χαντακωνω την ομορφια μου και χανω τα καλυτερ μου χρονια κλπ.Δε μπορω να πω πως δεν εχω αρκετες κατακτησεις ομως βλεπω πως υπαρχουν και πολυ που κολλανε να με πλησιασουν ερωτικα.Επισης ενω καποιοι κατα καιρους ειχαν φαει μεγαλο κολλημα μαζι μου,εχουν βρεθει και ορισμενοι που μου εχουν πει πως δε βγαζω τη θυληκοτητα που θα ηθελαν σε μια γυναικα λογω του στυλ μου κατι που γενικα δε με ενοχλει γιατι τα εχω-αρκετα-καλα με τον εαυτο μου,ομως με πειραξε πολυ που μου το ειπε καποιος που γουσταρα τρελα και σπαστηκα.Δεν ειμαι και κανενα φρικουλο,μη φανταστειτε.απλα δεν ειμαι η συνιθισμενη τρεντυ-σεξυ κοπελιτσα.Λοιπον,τι λετε?Αξιζει μια μικρη αλλαγη για να μπορω να αποκτησω αυτο που θελω-καποιον(οχι συγκεκριμενα) αντρα δηλαδη-η να μεινω ιδια και απαραλλαχτη???
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #49171 από death στις 20 Μαΐου 2008, 11:09μμ

death

Εικονίδιο
μέλος από: 21/4/2007

Αποδεκτή απάντηση

καλο θα ειναι να αλλαξεις καποιες λεπτομεριες που θα κανουν τη διαφορα αλλα μεχρι εκει που εσυ θα νιωθεις καλα κ στα πλαισια του στυλ σου.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49172 από Arpagmenos στις 20 Μαΐου 2008, 11:42μμ

Arpagmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2008
Εγώ θα σου έλεγα να μείνεις ίδια και απαράλλακτη εφόσον έτσι είσαι καλά με τον εαυτό σου.Ασε τους άλλους να λένε!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49173 από fantom στις 20 Μαΐου 2008, 11:57μμ

fantom

Εικονίδιο
Εσυ arpagmene θα εβλεπες καποια σαν εμενα ερωτικα η θα ξενερωνες?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49174 από Arpagmenos στις 21 Μαΐου 2008, 12:19πμ

Arpagmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2008
Γιατί να ξενέρωνα?!?Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του στιλ έτσι και εσύ έχεις του "ροκ και χύμα".Δεν βλέπω που είναι το ξενέρωμα ισα ισα.Αυτά είναι γούστα του καθενός.Εγώ λέω να μείνεις ο εαυτός σου δεν αξίζει να αλλάξεις για κανέναν!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49186 από death στις 21 Μαΐου 2008, 10:04μμ

death

Εικονίδιο
μέλος από: 21/4/2007
πιστευω οτι αν θελεις να αρεσεις σε καποιον συγκεκριμενο, που ισως να θελει να σε δει λιγο αλλιως, τοτε μπορεις μεχρι εκει που εσυ θα νιωθεις καλα με τον εαυτο σου να αλλαξεις. δεν ειναι κακο να κανουμε μικρες αλλαγες προς το καλυτερο.....
επισης γνωμη μου ειναι οτι οταν θα μεγαλωσεις δλδ γυρω στα 25-30 δεν θα εχεις το ροκ χυμα στυλ γιατι δεν θα ειναι της ηλικιας κ το πιο πιθανο να μη σου αρεσει. ετσι καποια στιγμη θα αλλαξεις ετσι κι'αλλιως..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49190 από Nezio στις 22 Μαΐου 2008, 12:00πμ

Nezio

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/1/2008
Συμφωνώ με τη death, όταν θα ωριμάσεις τελείως θα αλλάξεις εμφάνιση και είναι απόλυτα λογικό να μην έχεις ροκ στυλ κ.τ.λ. Δε λέω ότι είναι κάτι κακό το ροκ στυλ απλά υπάρχουν κάποιοι τύποι ανθρώπων που δεν πολυπάνε αυτή την εμφάνιση. Τώρα για παράδειγμα, αν εσύ πιστεύεις ότι με αυτό το στυλ δείχνεις πιο όμορφη και επιπλέον σε εκφράζει δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις. Βασικά είναι θέμα αν σου πηγαίνουν κάποια στυλ ή όχι. Για παράδειγμα σε κάποια μπορεί να πηγαίνει το στυλ σούπερ θηλυκό και γκομενάρα σε κάποια άλλη το τελείως απλό, σε άλλες το απελευθερωμένο και σε άλλες η πλήρης περιποιημένη εμφάνιση από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Εσύ αν θέλεις βέβαια κάνε μια δοκιμή μόνη σου απ'όλα τα στυλ και αν κάποιο συγκεκριμένο σου αρέσει και σου πάει λογικά αυτό θα επιλέξεις.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49191 από fantom στις 22 Μαΐου 2008, 12:47πμ

fantom

Εικονίδιο
καταλαβα τι λετε παιδια και συμφωνω πως καποια στιγμη με το περασμα των χρονων θα ερθει φυσικα αυτη η αλλαγη ομως αυτος ειναι και ο λογος που δε θελω να την κανω απο τωρα.γιατι να βιαστω λεω?η αληθεια ειναι πως καποιες φορες εχω ντυθει διαφορετικα για καποιες περιστασεις και μου ελεγαν πως ημουν πολυ καλη απλα ενιωθα πως δε με εξεφραζε και δε μπορω να γινω καποια αλλη για να αρεσω.τωρα για καποιες μικροαλλαγες το συζηταμε...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49192 από anastasia!! LP στις 22 Μαΐου 2008, 8:19πμ

anastasia!! LP

Εικονίδιο
μέλος από: 30/1/2008
Το θέμα είναι να νιώθεις εσύ άνετα με τον εαυτό σου..!Αν δηλαδή αυτό το στυλ σε εκφράζει τότε μην αλλάξεις!Απλά αν θες να φαίνεσαι πιο θυληκή άλλαξε κάποια στοιχεία μόνο..Γιατί αν αλλάξεις τελείως το στυλ σου δεν θα αισθάνεσαι εσύ καλά...!!!Να είσαι απλά ο εαυτός σου...!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49195 από fantom στις 22 Μαΐου 2008, 12:28μμ

fantom

Εικονίδιο
thanks παιδια για τις συμβουλες!!!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login