Προβλημα με το σωμα μου..
Μήνυμα #47624 από ksanthoulla στις 16 Μαρτίου 2008, 9:46μμ
![]() ![]() μηνύματα: 748 ![]() |
Γεια σας παιδια.. Λοιπον..Ενω ειμαι ψηλη,με πολυ λεπτα ποδια,.. εχω κοιλια..!! Προσπαθω συνεχως..Κανω κοιλιακους και πλαγιους αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα.. Ολοι μου λενε οτι δεν χρειαζετε αλλα εγω δεν νιωθω καλα με τον εαυτο μου...Παρατηρησα οτι απο τον καιρο που αρχισα το τσιγαρο,επειδη μια σταματω να καπνιζω και μετα ξαναρχιζω,εχω κανει κοιλια...Επισης δεν μπορω να αντισταθω στα γλυκα...Λολ... Τι μου προτινετε ν κανω?Δεν εχω χρονο για γυμναστηριο... |
προφίλάλλα... |
3
Μήνυμα #47625 από steliosre στις 16 Μαρτίου 2008, 10:00μμ
Αποδεκτή απάντησηegw lew n mn kaneis tpt....dn xreiazete n ise fetes g n aresei skopela m.....3erw polles kopeles m koila h opoies perpatane k oi aloi koitoun m t stoma anoixto...alwste g menat style metraei panw apola exw faei kolhma m mia kirpia edw k 7 mhnes gmt pws ginete n iste toso wres:@tn 8elw trela | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47626 από ksanthoulla στις 16 Μαρτίου 2008, 10:06μμ
Αντε παλι...!:)ΑΧ βρε Στελιο..Τουλαχιστο πες μου κανενα τροπο να φυγει η κοιλια.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47628 από little_lady! στις 17 Μαρτίου 2008, 12:15πμ
![]() |
συμφωνώ με τον Στέλιο στο ότι μία κοπέλα δεν είναι απαραίτητο να ναι και τελείως αδύνατη.Στα αγόρια αρέσουν τα ''πιασίματα''. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περπατάς γρήγορα ή να τρέχεις 15 λεπτά την ημέρα.Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα και είχε αποτέλεσμα! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47631 από dpap στις 17 Μαρτίου 2008, 8:01πμ
![]() |
Όπως είπα και σε μια άλλη κοπέλα που ενδιαφερέται να αποκτήσει ανορθωμένα οπίσθια, και εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις τα πολλά αναψυκτικά αρχικά! Διότι δημιουργούν τυμπανισμό μέσα στην κοιλιά, γενικότερα σε φουσκώνουν και όση γυμναστική και να κάνεις αν δεν κόψεις τα πολλά αναψυκτικά ή γενικότερα, δεν προσέξεις να κόψεις τροφές που σε φουσκώνουν δεν προχωράει το θέμα. Η κοιλιά είναι το πιο δύσκολο σημείο πάνω στην γυναίκα νομίζω για να σμιλευτεί. Θέλει μεγάλη προσπάθεια, σωστή διατροφή και καλή γυμναστική. Πρόσεξε ποιες τροφές ή φαγητά σε φουσκώνουν και βγάλτα από το μενού σου. Μείωσε τα πολλά γλυκά και το αλάτι στο φαγητό, μείωσε τα πολλά λαχανικά(εννοώ και τα βραστά λαχανικά), ίσως σε φουσκώνουν. Προσπάθησε να κάνεις το λιγότερα 3 σετ κοιλιακών την ημέρα μαζί με περπάτημα ή ποδήλατο ή και ξεχωριστά αλλά καλύτερα μαζί. Πάντως, είναι δύσκολο και δεν βλέπεις πάντα τα ιδια αποτελέσματα στον εαυτό σου, που μπορεί να έχει η Μπία και η Σάσα (τρόπος του λέγιν ονόματα), δηλάδή μην περιμένεις τρελά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να χρειαστεί μήνες ή και όχι. Θέλει υπομονή και επιμονή. Αυτό πάει ανάλογα το σώμα, το μεταβολισμό κ.λ.π. Δηλαδή, μπορεί το σώμα σου να είναι φτιαγμένο έτσι που όσα κιλά και να χάσεις, όση γυμναστική και να κάνεις ακόμα να έχεις ένα μικρό "κοιλάκι" να καμαρώνεις....δεν χάθηκε και ο κόσμος... άσε και κάτι να πιάνουν... ;) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47633 από ksanthoulla στις 17 Μαρτίου 2008, 11:02πμ
ΔΕν ειναι και τοσο εμφανες αλλα και παλι με κανει να νιωθω ασχημα...Προσπαθω τωρα συνεχως..Κανω προσπαθεια να κοψω το καπνισμα και εκοψα τα αναψυχτικα και τα νεσκαφε... Οσο για κοιλιακους κανω καθημερινως..Οπως ειπα και στην αρχη τα ποδια μου ειναι πολυ λεπτα και γυμνασμενα γιατι ολη την ωρα κανω ποδηλατο..Εκεινο εχει αποτελεσμα...Η κοιλια δεν ξερω πως θα φυγει...Μαλλον μου ηρθε καπως αποτομο γιατι στα 13 με 15 ειχα φλατ κοιλια μεχρι και που φαινονταν οι κοιλιακοι μου...Αλλα τοτε πηγαινα γυμναστηριο... Βασικα δεν ξερω τι πρεπει να τρω και τι οχι,και τι ποσοτητες.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47635 από spirooos στις 17 Μαρτίου 2008, 3:34μμ
![]() ![]() μηνύματα: 364 ![]() |
Katarxas prospa8hse na kopseis to kwlotsigaro. Dn kserw an 8a fygei h koilia alla kalytera na to kopseis. Sou proteinw na synexiseis thn gymnastikh kai koiliakous gia kana mhna akoma kai an dn exeis dei apotelesma. AYta ta oliga apo mena... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47636 από marshal στις 17 Μαρτίου 2008, 6:59μμ
![]() |
πηγενε σε διατροφολογο,θα σου πει και τι να τρως και θα σου δωσει και προγραμα γυμναστικης |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47685 από *fatsa* στις 19 Μαρτίου 2008, 2:27μμ
![]() |
εγώ κανω απο τον Οκτόβρη κοιλιακους καθημερινα...2 ασκήσεις..Η μια ειναι να ακουμπήσεις τα πόδια σου κάπου ψηλά ενω εσυ εισαι ξαπλωμενη ετσι ωστε τα ποδια και ο κορμός να σχηματίζουν 90 μοιρες..εκει αρχισε να κανεις πολλους κια γρηγορους κοιλιακους...ειναι φοβερη ασκηση...την εκανε κ η Ριζ Γουιδερσπουν έχω διαβασει.. Ο άλλος ειναι ο απλος τροπος..τα ποδια κολλημενα στο πάτωμα/στρωμα η οπου κανεις τελος παντων , τα χερια πισω απο το κεφαλι και σφίγγοντας τους κοιλιακους αναιβαινε και προσπάθησε να φτανεις ως τα ποδια.. Προσοχη!!μην κανεις κοιλιακούς με λιγισμενα γονατα...δεν γινεται τπτ... οπως σου ειπα κ παραπανω κανω αυτες τις δυο ασκήσεις απο τον οκτωβρη καθε μερα και τωρα αρχιζει κ ψιλοφαινεται ο κοπος μ..αρχικα δυναμώνουν οι μυες εσωτερικα και μετα καιγεται το λιπος και φαινονται...για αυτο κοπος και υπομονη...Αν και αν δν εχεις μεγαλη κοιλια δν ειναι ασχημη μια μικρουλα κοιλιτσα!! |
προφίλάλλα... |