Μήνυμα στις 10/4/2008 στις 18:41 @Διάφορα
Γιατι μας ρωτάς ?εισαι εγκυος?τι ωραιαααα.. εγώ αν και 17 λατρεύω τα μωρά..Γι'αυτό αλλωστε θα γίνω και νηπιαγωγός...ασχετο.. τρελαινομαι ποτε θα έρθω στην καταλληλη ηλικια να μεινω εγκυος..να το πώ στον αντρα μου..να χαρουμε να ειμαστε πολυ ευτυχισμένοι να μην μας νοιαζει τιποτα αλλο στον κοσμο...τα μωρα ειναι ευτυχια..δεν ειναι μπελάς οπως λέτε...ειναι η ολοκλήρωση της οικογένειας...δεν ειμαι καμια πουριτανή αλλα πιστεύω οτι αυτος ειναι ο προορισμος μιας γυναικας...να εχει εναν αντρα που την λατρευει και να κανουν πολλα παιδια κ να ειναι για παντα ευτυχισμένοι.. εγω θελω να κανω 4 παιδια...3 αγορια και μια κορουλα... πες μας τι σου σημβαινει και τα ρωτας αυτα...ισως μπορουμε να βοηθησουμε.. Πήγαινε στο θέμα: θέμα μωρό
Μήνυμα στις 6/4/2008 στις 13:32 @Sex
Για το δικο σου καλό φυγε απο αυτη τη σχέση...Κοιταξε τον εαυτό σου..Αυτός ο ανθρωπος δεν ειναι για σένα...Με συγχωρεις που σου μιλησα αποτομα στο προηγουμενο μηνυμα αλλα θυμήθηκα τις περιπέτειες μιας φίλης μου..Το μονο που ήθελα ειναι να σε κάνω να καταλαβεις οτι δεν αξιζει να δινεις αγαπη σε καποιον που δεν το εκτιμα..Βαλε τα δυνατα σου και να θυμάσαι οτι στη ζωή καποιου πρέπει να εισαι μοναδική κια οχι δευτερη...
Πήγαινε στο θέμα: ναι στην παρτούζα ή οχι?
Μήνυμα στις 5/4/2008 στις 16:05 @Sex
Αν τον αγαπάς οπως λες αστον με την οικογένεια του...Είναι απαίσιο αυτό που κάνεις...Βάλε τον εαυτό σου στη θέση της γυναικας του..Να έχεις κανει όνειρα για έναν αντρα να τον αισθάνεσαι το αλλο σου μισο και ξαφνικα να έρχεται μια και να τα διαλυει ολα...Θα κανεις αυτον τον αντρα να μην αισθανεται τπτ για την γυναικα του,να μην νοιαζεται τα παιδια του...Αν το μαθει η γυναικα του τι θα γινει?Θα τσακωθει μαζι σου..πολυ πιθανων απο το μισος που θα σ εχει ειναι να σε βλαψει..θα διαλυσεις μια οικογενεια..Δεν λέω οτι μπορει να μην βρει καποια αλλη αν τον αφησεις αλλα τουλαχιστον θα εχεις βγει εσυ απο αυτην την ιστορια..Αυτος το μονο που θελει ειναι να κανει σεξ μαζι σ..Να εκπληρώσει καθε αρρωστημένη επιθυμια που δεν ειχε κανει στη ζωή του.. κανεις κατι τοσο αισχρο και αντι να αναρωτιεσαι για τον εαυτο σου καθεσαι και αναρωτιεσαι για το αν θα δεχτεις η οχι την παρτουζα...μα καλα εισαι σοβαρη..?Ασε αυτο τον ανθρωπο..Δεν εχει τιποτα να σου προσφερει...Κοιταξε για κάποιον ελευθερο και απο σχεσεις και απο καρδια..κοιταξε για καποιον που δεν θα νιώθεις το σεξ μαζι του σαν αμαρτια αλλα θα το απολαμβανεις με ολο σου το ειναι...επισης να μην ειναι η μονη πραξη που θα τον κραταει μαζι σ...βρες καποιον που θα αγαπησει τα παντα σε σενα...τον τροπο που γελας,που κλαις,που θυμώνεις,που κοιμάσαι,που τρώς...ναι!! ολα αυτα που σε κανουν μοναδικη...γιατι εισαι μοναδικη οπως ολοι μας και δεν σου αξιζει να δινεις αγαπη σε καποιον που δεν αναγνωριζει ολα αυτα τα υπεροχα κομματια του εαυτου σου..δωσε αυτην την ευκαιρια στον εαυτο σου...Ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να αφησεις καποιον που αγαπάς..Θα σου ταξει τα παντα για να μεινεις κοντα σου..Αυτος ο ανθρωπος δεν σε αγαπα...οσα ψεμματα και να λέει για να στο αποδειξει...Κανενας αντρας που αγαπαει πραγματικα μια γυναικα δεν θα ήθελε να τη μοιραστει με καποιον αλλο..εσυ φαινεται οτι τον αγαπας γτ εχεις ανδοιασμους σε αυτα που σ ειπε... Σκαψου οσα σου ειπα σε παρακαλώ...Ξερω ειναι δυσκολο να φυγεια απο μια σχεση 6 μηνων..αλλα βρες καποιον που θα αφεθει 100%ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!!!!φυγε απο την αμαρτια που εχεις πεσει ,ανοιξε τα ματια σου και δεν θα αργησει να ερθει.. Πήγαινε στο θέμα: ναι στην παρτούζα ή οχι?
Μήνυμα στις 5/4/2008 στις 15:14 @Διάφορα
500?poy menei o gnwstos s?egw eimai apo krhth..gia pes moy leptomeries...einai kainoyrio modelo?
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο κάνει ένα piaggio μηχανάκι?
Μήνυμα στις 25/3/2008 στις 21:48 @Διάφορα
ti 500 kale?egw ena penhntari 8elw motopodhlato...toso poly kanoyn..?san vespa 8elw tetoio mikro
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 17:46 @Θ. Κλημεντίνη
καντε πραγματα που 8α την κανουν να διασκεδασει και να περασει ομορφα εχοντας σε στο πλευρο της...Να δει οτι δεν ειναι μόνη Πήγαινε στο θέμα: αρχίσαν τα προβλήματα!
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 17:29 @Διάφορα
Εγώ το πρώτο μου φιλί το έδωσα στην Β'γυμνασιου...δλδ πρίν 3 και..χρόνια..Ήταν με ένα συμμαθητή μου ,που έιχε μεινει κ ήταν 2 χρόνια μεγαλύτερος μου..τα ειχαμε φτιάξει...ξερετε αυτο με τα μηνυματακια και τις αφιερωσουλες!!χι χι οταν συναντιθηκαμε για πρώτη φορά σαν ζευγάρι κ καλα ..ήταν σε ένα πάρτυ..εγώ ντρεπόμουν να τον πλησιάσω αλλά αυτός σε μιά φάση ηρθε στο μέρος μου και με φίλησε με πάθος..Ενιωσα τα πόδια μου να τρέμουν,την καρδιά μου να χτυπά δυνατα και τα μάτια μου δεν ήξεραν πού να κοιτάξουν,τα ειχα χαμένα....Ηταν όμως τόσο υπέροχο..Με το αγορι αυτό χωρίσαμε κνα μήνα μετα..Ηταν ένας όμορφος,πλατωνικός έρωτας που παρ ολα αυτά δεν θα ξεχάσω ποτε!! Πήγαινε στο θέμα: Το πρώτο σας φιλί..
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 17:15 @Διάφορα
Γειά σας..Λοιπόν θέλω να μου πείτε άν ξέρετε πόσο κάνει ένα piaggio αυτόματο 50αρι(να μπορώ να βγάλω κ δήπλωμα)???
Μήνυμα στις 19/3/2008 στις 15:20 @Διάφορα
FREEDOM'S JUST ANOTHER WORD FOR NOTHING LEFT TO LOOSE!! Janise Joplin.. Πήγαινε στο θέμα: σοφες κουβεντες
Μήνυμα στις 19/3/2008 στις 15:02 @Διάφορα
μπραβο!! αυτο που ξερουν μονο ειναι να φωναζουν για ενα παλιονομα και δεν κοιτανε τι γινεται στην χωρα...απεργιες ΔΕΗ,σκουπιδια παντου,κλεισημο δρόμων και τοσα ακομα που βλεπετε ολοι καθημερινα...ελεος...εδω ταιριαζει το ''εδώ ο κοσμος καιγεται και οι πολιτικοι.....'' Πήγαινε στο θέμα: Αφήστε τη Μακεδονία και πιάστε την Αθήνα |