Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 09:37 @Διάφορα
Με απλά λόγια κάνε κάποιο άτομο to πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου και από το ..τσιγάρο. Βρές έναν άνθρωπο που θα χαλαρώνει τα "μποφόρια" σου με ένα και μόνο βλέμμα και φυσικά θα χαλιναγωγεί με ένα άγγιγμα τις..κάψες σου και θα είναι σαν να παίρνεις ναρκωτικά 24/7 ! ;) love is the ultimate addiction... indulge in it...do it! :) Πήγαινε στο θέμα: How to stop smoking?
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 09:30 @Διάφορα
just fall in love...utterly and completely με κάποια που δεν καπνίζει καθόλου, σιχαίνεται εντελώς το κάπνιζμα, είναι περίεργη με τις μυρωδιές και φυσικά σιχαίνεται τη μυρωδιά και την γεύση τσιγάρου! Έτσι και ερωτευτείς τέτοια γυναίκα όχ απλά θα κόψεις μαχαίρι το κάπνιζμα αλλά δεν θα ξέρεις και τί είναι τσιγάρο! Και φυσικά η ίδια δεν θα μάθει ποτέ ότι κάπνιζες ή ότι καπνίζεις στην πραγματικότητα χααχαχχα θα τις λες "εγώ να καπνίσω απαπααπα" χαααχα στανταρντ! Έχει συμβεί με φίλο μου ο οποίος κάπνιζε μανιωδώς, έχει συμβεί με γνωστή μου να έχει κόψει το κάπνισμα επειδή ήθελε να την φιλάει ο δικός της και να γεύεται την φυσική της γεύση και όχι την γεύση τσιγάρου και να τρελένεται από το φιλί της χωρίς να τις λέει συνέχεια για την αναπνοή της, της το είχε πεί εκείνος έτσι ότι θα το προτιμούσε να μην υπήρχε αυτή η γεύση τσιγάρου χωρίς ουσιαστικά να της ζητήσει αμέσα να το κόψει, απλώς ήταν ένα παράπονο της στιγμής! Και έτσι εκείνη αποφάσισε να το κόψει κάνοντας του έκπληξη! Και .... έχει συμβεί και σε εμένα ;) ... εγώ δεν το έκοψα όπως η φίλη μου, απλώς σιγά σιγά κάπνιζα και λιγότερο, το μυαλό μου δεν πήγαινε στο τσιγάρο και μια μέρα διαπίστωσα ότι το έκοψα ουσιαστικά εγκεφαλικά πρώτα και μετά σωματικά ;) fall in love.... Μετά μπορεί να καπνίζεις αραιά και άν τυψόν σου την βαρέσει και έχεις πιεί... που λέει ο λόγος.. Πήγαινε στο θέμα: How to stop smoking?
Μήνυμα στις 23/3/2008 στις 14:48 @Διάφορα
λολ, ούτε που θυμάμαι! α ναι τώρα θυμίθηκα! χαααχχα λολ λολ, βασικά από γεύση δεν θυμάμαι και πολλά, καλό ήταν δροσερό! Το μόνο κακό: φορούσε τόσο πατσουλί ο βλαμμένος που νόμιζα θα λυποθυμίσω! Ξέρετε το κλασσικό 15 χρονο τυπάκι που το παίζει γκόμενος και μαθάινει ξαφνικά τί είναι after shave και eau de toilette(όχι ότι απαραίτητα έχει τίποτα να ξυρίσει και βάζει και από αυτό αλλά τεσπα!) χχαχχα, όπως όλα τα αγοράκια σε εκείνη την ηλικία! είχε πολύ γέλιο!! αχχχ αναμνήσεις :ppp Πήγαινε στο θέμα: Το πρώτο σας φιλί..
Μήνυμα στις 23/3/2008 στις 14:39 @Κλάψιμο
- "words like violence, break the silence.." Enjoy the silence, dEPECHE MODE - "your room Where souls disappear Only you exist here Will you lead me to your armchair Or leave me lying here Your favourite innocence Your favourite prize Your favourite smile Your favourite slave I'm hanging on your words living on your breath feeling with your skin Will I always be here?" In you room, dEPECHE MODE δεν χρειάζεται να γράψε και τί και πώς και πότε και γιατί, οι στοίχοι τα λένε όλα από μόνοι τους! ;) Πήγαινε στο θέμα: αγαπημενοι στιχοι/τραγουδια
Μήνυμα στις 23/3/2008 στις 14:33 @Θ. Κλημεντίνη
lol, eleos...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω ?!?!?!
Μήνυμα στις 21/3/2008 στις 06:39 @Διάφορα
Depeche Mode - Shine Grace Jones - I've seen this face before(Libertango) Depeche Mode - Policy of Truth Benny Bennassi feat Sandy - Illusion Skunk Anansie - Only you(Infidelity) Wolfsheim - Kein Zuruck Belinda Carlisle - Circle in the sand U2 - One Simply Red - It's only love Sarah Jane Morris - I'm missing you Πήγαινε στο θέμα: Τι ακούτε αυτόν τον καιρό?
Μήνυμα στις 19/3/2008 στις 07:31 @Διάφορα
Σόρρι κίολας αλλά η τύπισσα είναι γελοία έτσι, ο λόγος για τον οποίο τον χώρισε ήταν επειδή αυτή είχε πτυχίο μεταπτυχιακό και 4 σελίδες βιογραφικό?!?!Έλεος και στα 7 χρόνια συνειδητοποίησε ότι είναι ανωτερή του?! Ότα τον γνώρισε ήταν αυτός ανωτερός της και τώρα που πήρα και doctora και είναι high executive της πέφτει λίγος?! ΕΛΕΟΣ τι σόι γυναίκες είναι αυτές, και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν υπάρχουν άντρες και πως ο καθενας κοιτάει την πάρτι του και οι σχέσεις δεν προχωράνε και τέτοια. Κοπριά στα μουτρα μας μιλάμε, εμείς οι γυναίκες φταίμε αν κάνουμε τέτοια 'η αναρωτιόμαστε "γιατί αυτός ο συντροφός μου είναι κλειστός και δεν ανοίγεται στη σχέση μας, γιατί δυσκολεύεται να εκφραστεί και να προχωρήσει?γιατί φοβάται να μείνουμε μαζί?" ΕΛΕΟΣ, εμείς οι ίδιες τους καταστρέφουμε... Και θα το δείς ksanthoula στην επόμενη σχέση που θα κάνει ο φίλος σου πόσο διαφορετικός θα ειναι! Θα αργήσει βέβαια πολύ να κάνει σχέση αλλά θα είναι εντελώς το αντίθετο απο τα broken pieces he's had before .. women! take it easy with the high heels you ride, girl!! it might be too high for the rest, sugar( για να μην πω beach)! :D Πήγαινε στο θέμα: Η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη..
Μήνυμα στις 19/3/2008 στις 07:15 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Συμφωνώ με τον antreas_16 εφόσον έχει έτσι η κατάσταση δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μόνος του θα το καταλάβει κάποια στιγμή και θα χαλαρώσει όπως και μόνος του έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία. Ίσως μπορέσει και το συνειδητοποιήσει και χαλαρώσει πιο γρήγορα εάν κάνει κάποια καινούργια γνωριμία με κάποια ενδιαφέρουσα γυναίκα.Κατά την γνώμη μου ο λόγος που δουλεύει τόσο πολυ είναι για να αποδείξει ακριβώς αυτό που είπαν και οι ΄αλλοι, πως μπορεί και εκείνος να πετύχει και να τα καταφέρει σε αντίθεση με όσα του έλεγε εκείνη, ουσιαστικά του έχει στοιχίσει πάρα πολύ αυτό το πράγμα και τον τσάκισε μέσα του. Περισσότερο απο το γεγονός οτι διαλύθηκε απλώς η σχέση, βέβαια ας μην ξεχνάμε οτι ήταν και 7 χρόνια και σίγουρα ένιωσε ότι έχει δώσει πολλά όλο αυτόν τον καιρό για την χάσει για αυτό τον λόγο!Και εγώ έτσι θα ένιωθα, μπορεί και χειρότερα ανάλογα τον άνθρωπο. Επίσης, υπάρχει και το έξης πάντα ότι : όταν βγαίνουμε από μία σχέση τόσων χρόνων, όπου νιώθαμε τον άλλον ένα με εμάς και είχαμε συνδιάσει όλη μας τη ζωή και την καθημερινότητα μαζί του ξαφνικά όλο αυτό καταρρέει συνιδητοποιούμε ότι έχουμε απιστευτα ελεύθερο χρόνο τον οποίο δεν γνωρίζουμε πως να διαθέσουμε και τι να κάνουμε γιατί το μυαλό μας συνέχεια πηγαίνει στο τί κάναμε όταν ήμασταν με το πρόσωπο και τί όμορφα περνούσαμε και είναι λογικό. Προκειμένου λοιπόν να μην τρελαθούμε ξεσκιζόμαστε στη δουλειά, συγνλωμη ήθελα να πω καταπιανόμαστε με τη δουλειά μας και για να μην σκεφτόμαστε και να απασχολείτε το μυαλό μας αλλά και για να περάσει και η ώρα. Τέλος πάντων, ο φίλος σου θα χαλαρώσει θα γίνει σιγά σιγά αυτό όμως και με το δικό του τάιμινγκ, μην το πιέσεις για κάτι θα τσακωθείτε στάνταρντ! :p Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του προτείνεις να βγαίνει λίγο περισσότερο να ξεσκάει τίποτα παραπάνω μην αναφέρεις γιατί θα τσαντιστεί. Η δουλειά του αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό που τον βοηθάει να keep on moving και του δίνει κίνητρο να συνεχίζει... ;) Πήγαινε στο θέμα: Η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη.. |