Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Σοβιέτα φοράνε οι Ρωσσίδες. Στη Σερβία φοράνε σερβιέτα.
Πέμπτη, 10 Απριλίου

Υπογεννητικότητα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #40791 από provoskida στις 12 Ιουλίου 2007, 11:41πμ

provoskida

banned
μέλος από: 18/3/2007
Χρόνια τώρα υπάρχει το γνωστό πρόβλημα. Γεγονός είναι ότι βάσει στατιστικών της durex ο Έλληνας είναι πρωταθλητής στο sex. Από τα ποστ που βλέπω δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω διαπιστόνωντας πως όλοι είναι φανατικοί των προφυλακτικών.

Να γελάσω που χαίρεστε όλοι με ασφάλεια τον έρωτα αλλά ΔΕΝ κάνετε παιδάκια...

Να κλάψω που εγώ την έχω κάνει λάστιχο... πότε θα γίνω μανα?!:P

Αλλά ακόμα και όταν κάνετε μήπως μετά τα ρίχνετε (μήπως είμαστε και πρωταθλητές στις εκτρώσεις?)

Γιατί πουλάκια μου? Θα μου πείτε δεν παίζει φράγκο. Γιατί ο μπαμπάς σας και η μαμά σας όταν σας έκαναν είχαν? Στην εποχή που γεννήθηκα εγώ (τέλη δεκαετίας του '70) όλοι έκαναν τουλάχιστον 2 παιδιά, εκόμα ή ειδικά αυτοί που δεν είχαν λευτά. Μετά βέβαια τρέχαν σαν τους Βέγγους να τα μεγαλώσουν.

Τώρα βλέπω τα ζευγάρια και περιμένουν να πιάσουν τα 30 να παντρευτούν, κάνουν ένα παιδάκι και μετά το σκεύτονται... ή χωρίζουν και το παιδί γίνεται μπαλάκι του τέννις!

Γαμάτε γιατί χανόμαστε δεν είναι η λύση πια. Πρέπει να κάνουμε σαμποτάζ στις εταιρίες παραγωγής προφυλακτικών... να βγαίνουν όλα τρύπια. Άλλη λύση δεν βλέπω.
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #40800 από .OBLIVION στις 12 Ιουλίου 2007, 1:34μμ

.OBLIVION

Εικονίδιο
μέλος από: 2/4/2007

Αποδεκτή απάντηση

Επεισης θυμησου πως οι μισες εκτρωσεις ειναι...''αορατες''
στα χαρτια..οτι πολλοι γ@μ@νε κ μετα την κανουν με ελαυρα πηδηματαλια (στριβων δια του αραβονος),κ οτι με τα πολλα (πραγματικα πολλα)κινιτα οι μισοι ειναι αχρηστοι κ οι αλλες
ειναι στοιρες(αντε να δω πως γραφετε αυτο..)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40801 από Antre στις 12 Ιουλίου 2007, 2:10μμ

Antre

μέλος από: 28/4/2007
Oblivion θα ήθελα να σε συμπληρώσω ότι οι εκτρώσεις προκαλούν στείρωση. Και είναι λυπηρό να βλέπεις κοριτσάκια μικρά να κάνουν εκτρώσεις. Λίγο κράτει ρε παιδιά... το ξεσκίζετε που το ξεσκίζετε το θέμα... αλλά τόσο πολύ πια που μένετε και έγκυες ;
Sex = διαδικασία αναπαραγωγής. Μην το ξεχνάτε αυτό.

Ακόμη όσοι σταματούν στο ένα παιδί, να ξέρουν ότι δεν είναι σωστό να μην του δώσουν τη χαρά της αδελφικής συντροφικότητας. Δεν λέω ότι ένα μοναχοπαίδι σώνει και καλά θα χει πρόβλημα... αλλά όπως και να το κάνουμε θα έχει ένα άνθρωπο που να τον νοιάζεται για την υπόλοιπη ζωή του

Πάντως το χείρότερο που χω ακούσει είναι περιπτώσεις που το ζευγάρι είναι παντρεμένο και όμως δεν θέλουν να κάνουν παιδιά... πολλά μάλιστα κάνουν και έκτρωση αν τους τύχει (έλεος!)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40804 από Katerina στις 12 Ιουλίου 2007, 8:46μμ

Katerina

μέλος από: 25/5/2007
Αναφορά: (provoskida@12 Ιουλίου 2007)
Γιατί πουλάκια μου? Θα μου πείτε δεν παίζει φράγκο. Γιατί ο μπαμπάς σας και η μαμά σας όταν σας έκαναν είχαν? Στην εποχή που γεννήθηκα εγώ (τέλη δεκαετίας του '70) όλοι έκαναν τουλάχιστον 2 παιδιά, εκόμα ή ειδικά αυτοί που δεν είχαν λευτά. Μετά βέβαια τρέχαν σαν τους Βέγγους να τα μεγαλώσουν.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου, άποψη μου είναι ότι όταν αποφασίσεις να κάνεις παιδάκι πρέπει να έχεις ένα χ εισόδημα έτσι ώστε να μπορέσεις να το αναθρέψεις όσο καλύτερα μπορείς και να του παρέχεις ότι χρειάζεται, δεν εννοώ να το κακομάθεις ούτε να του παίρνεις ότι θέλει αλλά να μπορείς να του παρέχεις κάτι παραπάνω από το να καλύπτεις μόνο τις βιολογικές του ανάγκες... Γιατί όπως είπες κ εσύ ένα παιδί δεν είναι μπαλάκι του τέννις!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40806 από senza paura στις 12 Ιουλίου 2007, 9:33μμ

senza paura

μέλος από: 21/5/2007
Συμφωνώ με την Katerina... Πόσες είναι οι περιπτώσεις όπου η οικογένεια αφήνει τα παιδιά σε ιδρύματα στην καλύτερη περίπτωση γιατί δεν μπορεί να τα αναθρέψει; Πρέπει να υπάρχει ένα ικανό είσόδημα για να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί... Ας είμαστε ρεαλιστές, δεν αρκεί (ΔΥΣΤΥΧΩΣ!) μόνο η αγάπη όπως θα έπρεπε... Όλα εξαρτώνται από το χρήμα...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40810 από provoskida στις 12 Ιουλίου 2007, 11:15μμ

provoskida

banned
Πφφφφ...

Νεολε(ρ)α!

Ας ειμαστε ρεαλιστες λεει ο αλλος. Εκει καταντησαμε. Να μας προσγειωνουν στην πραγματικοτητα τα πιτσιρικια...

Ανοιξτε τα συνορα να μπουνε μεσα οι μαυροι και οι Κινεζοι μπας και δουμε κανα κουτσουβελο στο δρομο ρεεεε.

Μεσα σε καθε πολυκατοικια της πολης αργοπεθαινουν χιλιαδες γεροντια. Χαζευουν τηλεοραση ολη μερα γιατι δεν εχουν εγγονια να τα ταχταρισουν. Βγαινουν εξω μονο για να πανε στη λαικη η σε καμια πορεια να διαμαρτυρηθουν για τις μιζερες συνταξεις που παιρνουν...

Η ταξη μου (΄79) βρεθηκαμε φετος το καλοκαιρι 10 χρονια μετα. Ολοι 28 χρονων γαιδουρια. Κοντα 150 ατομα (6 τμηματα) μια κοπελα μονο ειχε κανει παιδακια (3) κι αυτη ειχε μεταναστευσει Αμερικη.

Μακαρι η δικια σας η γεννια να ειναι αλλιως.

Θα παρω μια βελονα, θα μπουκαρω στα περιπτερα και θα αρχισω να τρυπαω καποτες μπας και δειτε ασπρη μερα, αποστειρωμενοι εραστες της τριτης χιλιετιας...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40812 από _neraidomania_ στις 12 Ιουλίου 2007, 11:21μμ

_neraidomania_

Εικονίδιο
μέλος από: 3/6/2007
Εγω ειμαι υπερ των παιδιων και πιστευω πως οταν γινεται ενα ζευγαρι οικογενεια ειναι για να κανει παιδια (εκτος αν υπαρχει προβλημα στον ενα απο τους 2. Ομως γι' αυτο εχει προχορησει η επιστημη μετην βοηθεια της εξοσωματικης μπορει να καταφερεις να κανεις παιδι κι αν οχι υπαρχουν παρα πολλα παδια που χρειαονται ενα σπιτι)

Ομως δεν ειμαι κατα της εκτρωσης γιατι οπως λεει και η katerina ειναι καλυτερα να ριξεις ενα παιδι παρα να το γεννησεις και να ζει σε αθλιες συνθηκες (αλλα δεν γινονται ολες οι εκτρωσειςγια αυτον τον λογο γι΄αυτο εγω λεω να προςσεχουμε κι εμεις πως ανοιγουμε τα ποδια μας. Γιατι αμα γινεται καμια βλακεια τα ριχνουμε ολα στους αντρες σαν να μην υπηρχαμε οταν καναμε οτι καναμε.......)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40814 από senza paura στις 12 Ιουλίου 2007, 11:36μμ

senza paura

Ρrovoskida, θα αντιπαρέλθω το "Νεολε(ρ)α", λέγοντάς σου μόνο ότι σε εκτιμώ όσο ακριβώς και εσύ εμένα... Να ξεκαθαρίσω την θέση μου αρχικά λέγοντας ότι είμαι κατά των εκτρώσεων... Απλώς απάντησέ μου με τεκμηριωμένα επιχειρήματα το πως θα μεγαλώσουν παιδιά σε μια οικογένεια χωρίς χρήματα... Συμφωνώ ότι υπάρχει τεράστιο με την υπογεννητικότητα... Το κράτος πρέπει να μεριμνήσει, δεν φταίμε εμείς... Ναι, να κάνουμε πολλά παιδιά... Αλλά είναι σωστή η κατάσταση που επικρατεί δηλαδή να υπάρχουν βρέφη που οικογένειές τους τα παρατάνε διότι δεν έχουν αρκετά χρήματα για να τα μεγαλώσουν;
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40815 από provoskida στις 12 Ιουλίου 2007, 11:51μμ

provoskida

banned
Θα σε απαντηξω γιατι κι εγω σε εκτιμω (και το εννοω).

Οχι δεν ειναι σωστη η κατασταση. Η λυση ομως κατα την αποψη μου δεν ειναι να περιμενεις ποτε θα κανεις λευτα για να κανεις παιδια. Γνωριζω ζευγαρι με ενα παιδι που με τα δικα μου κριτηρια ειναι αρκετα οικονομικα ευκαταστατοι. Τους ρωτησα προσφατα αν θα κανουν και ενα δευτερο να χαρισουν στην κορουλα τους ενα αδερφακι. Και μου λενε "Δεν ξερουμε ρε συ, πολλα τα εξοδα"

Υπεθεσα πως εκτος απο εξοδα πιθανον να υπαρχουν και αλλα προβληματα (σχεση μεταξυ των δυο τους) δεν επεμεινα αλλα μπηκα σε σκεψεις.

Το θεμα ειναι πως σημερα ειτε αγαπιομαστε λιγοτερο (χωριζουμε, παμε με ενα μυριο κοσμο-την Σαρα και την Μαρα, τα ξαναβρισκουμε, ξαναχωριζουμε) η εχουμε μια ζωη την ανασφαλεια οτι δεν βγαζουμε αρκετα. Οπως και να εχει ο κοσμος μας ειναι τοσο καταναλωτικος που εχουμε χασει το νοημα. Πλεον κανιβαλιζομαστε, καταναλωνουμε ο ενας τον αλλον. Κυνηγαμε ολοι το χρημα και ξεχναμε τις απολαυσεις της ζωης. Και δεν λεω πως δεν εχει αξια το χρημα στη ζωη μας. Εχει ομως την αξια που του δινουμε εμεις...

Αλλα ας μην παμε τοσο μακρυα. Μια μανα η ενας πατερας που παραταει το παιδι του δεν το παραταει γιατι δεν εχει λευτα. Το παραταει γιατι δεν εχει καρδια.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40817 από senza paura στις 13 Ιουλίου 2007, 12:31πμ

senza paura

Provoskida, όντως έχεις δίκιο... Σήμερα γίνεται χαμός, όλοι πάνε με όλους... Είναι όντως και αυτός ένας παράγοντας που αποτρέπει την απόκτηση ενός ή και περισσοτέρων παιδιών... Υπάρχουν όμως και ανδρόγυνα (είναι πολλά μάλιστα), τα οποία επιθυμούν διακαώς την απόκτηση παιδιών αλλά δεν έχουν πραγματικά τα χρήματα για παιδιά (γνωρίζω τέτοιες περιπτώσεις)...
Βλέπουμε λοιπόν ότι δύο είναι οι κύριοι παράγοντες που αποτρέπουν τα ζευγάρια από το να αποκτήσουν παιδιά (μιλάω για τα ζευγάρια που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα στειρότητας)... Πρώτον η ηλίθια νοοτροπία και δεύτερον ο οικονομικός παράγοντας με όλες τις προεκτάσεις του...
Ποιές οι προτεινόμενες από εμένα λύσεις; Για την νοοτροπία δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά... Ίσως καλύτερη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση (?)... Για τον οικονομικό παράγοντα τώρα... Οικονομική στήριξη των οικογενειών από την γέννηση του πρώτου παιδιού με γνώμονα την γενική οικονομική κατάσταση της οικογένειας... Ένα ποσό εφάπαξ με την γέννηση (πχ 2000$) και οικονομική ενίσχυση (ουσιαστική όμως, όχι 100$ το τετράμηνο!)...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login