Βασεις ΑΕΙ ΤΕΙ
Σελ. 1
Μήνυμα #35967 από Maximos στις 28 Αυγούστου 2006, 5:17μμ
μέλος από: 28/8/2006 μηνύματα: 95 0 |
Ρε παιδια γιατι ανεβηκαν τοσο πολυ οι βασεις???τι νομιζουν πως ειμαστε???εσεις τι νομιζετε ειναι καλο ή κακο που ανεβηκαν τοσο?
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35968 από Maximos στις 28 Αυγούστου 2006, 8:51μμ
αν δεν ξερετε πειτε μου για ποια σχολη ενδειαφερεστε να σας πω μορια, βαθμο προσβασης κλπ.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35969 από deathsinger... στις 28 Αυγούστου 2006, 9:51μμ
μέλος από: 5/7/2006 μηνύματα: 432 0 |
Χαλάρωσε φίλε Μάξιμε...όλα σκ@τα...μια άσχετη φάση....οι βάσεις ανεβαίνουνε γιατί πολύ απλά όταν ήταν ξεφτίλα (μπάινανε τα βόδια με το 6, 7) τώρα έχουν γεμίσει οι σχολές με αποτέλεσμα να ανεβουν οι βάσεις...άστα...Το μόνο που μας σώζει είναι να μπούμε σε καμια εταιρία.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35970 από Maximos στις 29 Αυγούστου 2006, 1:18πμ
.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35979 από Praetorian στις 29 Αυγούστου 2006, 5:36μμ
μέλος από: 7/1/2006 μηνύματα: 149 0 |
Γερμανική Φιλολογία Βαθμός Πρόσβασης 1,5 (2003) έλεος.... Τώρα υπάρχει κάποια ποιότητα.... Και στις λεγόμενες ανώτατες σχολές οι βαθμοί πέσανε(μέχρι και 150 μόρια σε Ιατρικές και άλλες)πρόσεξέ το... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35996 από vlammadi στις 30 Αυγούστου 2006, 2:15πμ
μέλος από: 23/11/2002 μηνύματα: 138 0 |
Δεν λέω οτι δεν ανέβηκαν αλλά αφενός τα μαθήματα έγιναν 6, αφετέρου δεν είναι ακατόρθωτο να βγάλεις τόσα μόρια όσα για να μπεις εκεί που θες. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36026 από Maximos στις 01 Σεπτεμβρίου 2006, 8:25μμ
Ακουσα καπου οτι του χρονου θα εφαρμοστει ενα και καινουριο συστημα με 4 δεσμες.....κατι τετοιο τελως παντων...αν καποιος ξερει κατι ας το γραψει παρακατω ... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36030 από tHoDwRiS στις 03 Σεπτεμβρίου 2006, 1:43πμ
μέλος από: 18/2/2006 μηνύματα: 64 0 |
Και που ήθελες ρε φίλε να είναι οι βάσεις δηλαδή για να μπεις στο πανεπιστήμιο?Στο 4?Και πες οτι πράγματι οι βάσεις ήταν στο 4...αν έμπαινες σε ένα πανεπιστήμιο με 4 θεωρείς οτι θα ανταποκρινόσουν στη δυσκολία των μαθημάτων?Στο λέω σαν άτομο που έχει τελειώσει υο δεύτερο έτος σε μια σχολή(Επιστήμη και Τεχνολογία Τηλεπικοινωνιών) η οποία τώρα έχει κάπου στα 15100(φέτος γιατι εγώ μπήκα με 16500 πρόπερσι),αλλά αν κρίνω απ τη δυσκολία της σα σχολή,θα έπρεπε να είναι στα 17000 μόρια αν όχι παραπάνω...Στο κάτω κάτω ρε παιδιά μια χρονιά είναι η τρίτη λυκείου,ε,διαβάστε για να περάσετε,δεν είναι και η τρελά δύσκολη τάξη... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36040 από deathsinger... στις 03 Σεπτεμβρίου 2006, 4:46μμ
μέλος από: 5/7/2006 μηνύματα: 432 0 |
ετσι όπως τα λες thodwris........διαβασε-πέρασε.....χωρίς αγχος (όσο γίνεται). Μια χρονια πες εκει που κάθομαι και βαριέμαι δεν θα παω έξω για φραπε και καμακι θα κάτσω να διαβασω. Έτσι είναι. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36058 από Mindcry στις 05 Σεπτεμβρίου 2006, 1:18μμ
μέλος από: 3/11/2004 μηνύματα: 76 0 |
Εγώ πάλι θα γίνω κακός.. Θυμάστε τότε με τις καταλήψεις τι ζητούσαν οι φοιτητές; ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. Με την άνοδο των βάσεων σίγουρα πολλοί ΔΕΝ έχουν πλέον προσβαση σ αυτή. Γι αυτό και θα στραφούν στην ιδιωτική (πχ ΙΕΚ..) Θεωρώ δηλαδή ότι αυτή η άνοδος αποτελεί ένα πρώτο βημα για την ιδιωτικοποίηση της παιδείας, ή έστω ενα βήμα για την αποδοχή της ανάγκης ύπαρξης ιδιωτικής παιδείας, τουλαχιστον οσον αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση.. (Σου λενε δεν πέρασες κύριε, πλήρωνε τωρα για να σπουδάσεις..) Ετσι θα ρθει η ώρα που θα αποδεχτούμε και την ύπαρξη ιδιωτικών πανεπιστημίων, γι αυτούς που δεν πέρασαν κάπου (και όχι μόνο γι αυτούς βέβαια).. Τώρα θα μου πείτε "Ας διαβασουν τα στουρνάρια αν θέλουν να περάσουν.. εγω μαλάκας ήμουν;" Σωστό, αλλά σκεφτείτε και τα παιδιά οικογενειών που δεν έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους σε φροντηστήρια κ τέτοια.. (γενικά το κράτος μας εξαναγκάζει να καταφύγουμε στην ιδιωτικά παιδεία τελικά...) Αυτοί τι θα κάνουν; θα γινουν λιμενεργάτες σαν τον πατέρα τους , Ή θα αναγκαστουν να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και να πανε σε μια ιδιωτική σχολή.. Και θα κλείσω ευχάριστα με ένα χώσιμο... Το κράτος και γενικά η καπιταλιστικη κοινωνία μας θέλει αμόρφωτους για να μας εκμεταλλεύεται, φροντίζει να αναπαράγει την κοινωνική πυραμίδα στα σχολεία, και βάζει τα δυνατά της για να μας κάνει τη ζωή δύσκολη.. Το αν θα τους περάσει θα το δείξει ο χρόνος.. Ερε, τι έχει να γίνει όταν ξυπνήσει λίγο ο κόσμος... Επίσης να σας θυμίσω ένα προηγούμενο post σχετικό.. Καταλήψεις παντού Υ.Γ. Εβγαλα 16750 μόρια και περνάω Μηχανικος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Κοζάνη.. Δυσκολη σχολη θα είναι αλλά καλή φαίνεται.. Καταλήψεις παντού |
προφίλάλλα... |