Μήνυμα στις 12/4/2007 στις 20:59 @Θ. Κλημεντίνη
Σωστός ο Akatanomastos...για τελευταία ίσως φορά...Χωρίς άλλα σχόλια αυτή τη φορά...
Πήγαινε στο θέμα: Κάναμε φάση και μετά δε μου μίλαγε
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 14:42 @Θ. Κλημεντίνη
Μην το λες αυτό!Κοίτα εμάς μέσα στη τρελή χαρά είμαστε και ας μη μας πηγαίνουν όλα καλά... Πραγματικά η tsoupritsa έχει ένα δίκιο.Το δύσκολο δεν είναι να έχεις καλή διάθεση όταν όλα πάνε καλά, αλλά να είσαι ευδιάθετη όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος...Κουράγιο και όλα θα περάσουνε...Και εμείς έχουμε περάσει τα ίδια και παρόμοια και σου ξαναλέω Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, μη χάσεις το χαμόγελό σου...Είναι κρίμα...Τα πράγματα θα αλλάξουν, και θα το δεις αν αφήσεις τα μάτια σου ανοιχτά και δεν τα κλείσεις(αν καταλαβαίνεις τι εννοώ)... Dream on... Πήγαινε στο θέμα: Διαλύεται η ζωή μου
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 14:35 @Θ. Κλημεντίνη
Σου είπε ''Θέλω να σου τα ζητήσω..."??Εντάξει όπως βολεύεται ο καθείς... Προχώρα evoulini σε θέλει όλη η χώρα...Μη φοβάσαι, απλά αφέσου(όχι πολύ και τρέχεις μετά)...Κάνε αυτό που σε οδηγεί η καρδιά σου...Πρώτα κανε 2 ερωτήσεις όμως στον εαυτό σου? Τον θέλεις πολύ?(μπορεί να λες ότι τον θες--δεν είμαι γκαβός το διάβασα--αλλά για να ρωτάς τι να κάνεις μάλλον έχεις ανασφάλειες...) Πόσο χρονών είσαι?(απλά από απορία, δεν παίζει κανένα σημαντικό ρόλο, εκτός βεβαια αν εσύ είσαι 13 και αυτός 72, ή το ανάποδο, που πιθανολογώ πως δε συμβαίνει) Πήγαινε στο θέμα: Κάναμε φάση και μετά δε μου μίλαγε
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 14:27 @Sex
Φίλε αν δεν έπιασες το αστείο για το αρνίσιο ή κατσικίσιο κεφαλάκι,και το κατα πόσο είναι ντροπαλό, συγγνώμη από όλους τους συνδαιτήμονες, αλλά παραείσαι μικρός για να έχεις απορίες στο σεξ. Και σε όσα είπε ο μάστερ δεν διαφωνώ.Κάθε πρόβλημα είναι σημαντικό για αυτόν που το έχει.Τι συμβαίνει όμως όταν το πρόβλημα είναι στο μυαλό του άλλου? Εντάξει μπορούμε απλά να λέμε"φιλαράκο δεν έχεις τίποτα, είσαι θέος, θρύλος Ολυμπιακός, πέρνα από το σπίτι να μας τακτοποιήσεις και εμάς". Εάν όμως μείνουμε στα συνήθη δεν αλλάζει κάτι. Καλό έιναι να γίνεται και κάποια κριτική(ακόμη και σε σωστές απόψεις--μόνο και μόνο ώστε να υπάρχει απλά ο αντίλογος). Και δεν νομίζω ότι είναι κακό να γελάσουμε και εμείς λιγάκι με το 12χρονο που την έχει μικρή και τριανταφυλλένια(για να θυμίσω στους παλιούς...). Και εγώ θέλω να την έχω 1 μέτρο??Τι λέτε να κάνω???.......Να την κόψω στη μέση μήπως?...... Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι πως είναι μικρό
Μήνυμα στις 10/4/2007 στις 14:07 @Θ. Κλημεντίνη
Ακατάδεχτε σε πόσες λέξεις να αναπτύξουμε το θέμα έκθεσης(που είναι και παλουκοπάλουκο) που μας δίνεις?500?600?Πολλές είναι! Ρε παιδιά μην γράφετε λες και είμαστε στο παν/μιο και δίνουμε πτυχιακή...Ακατάδεχτε δε διαφωνώ με πολλά από τα οποία λες απλά ο τρόπος που τα έγραψες θύμιζει άγρια ελεεινό θέμα έκθεσης στο 58ο Λύκειο Κολοπετινίτσας... Πάντως διαφωνω με το σημείο που λες ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε...Όλοι μας ψάχνουμε κάτι(πολλές φορές πράγματι δεν ξέρουμε τι μέχρι να το βρούμε)αλλά και πάλι δεν είμαστε ενετλώς εκτός τόπου και χρόνου. Όλοι έχουμε γούστα, απόψεις(ακόμη και ιδεολογίες μη σου πω)κριτήρια δηλαδή με τα οποία κρίνουμε τους άλλους και αναλόγως αποφασίζουμε...Λάθος επίσης είναι η απόψη σου ότι εστιάζουμε στην εξωτερική εμφάνιση και όχι στα άλλα. Η εξωτερική εμφάνιση εννοείται πως παίζει κάποιον ρόλο αφού αυτή σε τραβάει προς το αντίθετο φύλο.Όπως και να το κάνουμε βλέπεις μία κοπέλα στο δρόμο...Τι θα πεις?Α!!!Κορίτσι από σπίτι,τρυφερή, συναισθηματική, έξυπνη, με ψυχικά χαρίσματα, καλόκαρδη, πιστή... ή μήπως : Τι μανάρι είναι αυτό ρε?? Αν όταν τη γνωρίσεις δεις ότι πέρα από μανάρι δεν έχει κανένα άλλο προτέρημα είναι επιλογή σου αν θα μείνεις ή θα φύγεις, κρίνοντας πάντα των όσων θέλεις... Τώρα κοίτα στα ΒΠ(βόρεια προάστεια)και στα ιδιωτικά σχολεία σας μαντεύω πως τα περισσότερα κοριτσάκια κρίνουν από το μέγεθος της τσέπης, από το σκουλαρίκι, ή τη ροζ/ξανθιά/τιγρέ(και δεν ξέρω τι άλλο)ανταύγεια στο μαλλί του άλλου(που μάλλον τον κάνει να μοιάζει με πούστης παρά με νορμάλ άνθρωπο). Μην κοιτάς αυτές τις βλακείες και βγες λίγο στον αληθινό κόσμο, κυκλοφόρησε και θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφεις...Τόσο "εκθεσιακά"... Πήγαινε στο θέμα: shmerines sxesois!
Μήνυμα στις 10/4/2007 στις 13:52 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνώ ρε συ απολύτως!Απλά η αντίδρασή σου ήταν γαμάτη!Πάντως πρέπει λίγο το τοπίο να το καθαρίσουμε...Μπαίνει ο κάθε 12-13χρονος και γράφει τις μπούρδες του(σε θέματα που έχουν να απαντηθούν 6 μήνες--και που δεν είναι και τίποτα φιλοσοφικού περιεχομένου--να πεις άντε!).Πάει την άλλη μέρα στο γυμνάσιο το λέει στους φλώρους φίλους του και μπαίνουν όλοι μαζί να παραστήσουνε την φιλαρμονική της μαλακίας... Για αυτό το έχω ξαναπεί..Το έχουμε χέσει λιγάκι...έλεος... Πήγαινε στο θέμα: θα ψηλωσω αλλο ??
Μήνυμα στις 8/4/2007 στις 12:17 @Θ. Κλημεντίνη
Μπράβο ρε φίλε, τώρα την τάπωσες κανονικά!
Πήγαινε στο θέμα: Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια (;;;)
Μήνυμα στις 8/4/2007 στις 12:13 @Θ. Κλημεντίνη
Σε μπουρδέλο.Και προτείνω σύντομα...Ακόμη και σήμερα αν γίνεται... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!!ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΑΒΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!Αμάν!Δεν είναι δύσκολο να βρεις μία ωραία κοπέλα, απλά όταν την βρεις αυτή θα προσπαθήσει να ξεφύγει...Μην ανησυχείς!!Λογικό είναι... Πήγαινε στο θέμα: Γιατι στην ταξη μου?
Μήνυμα στις 8/4/2007 στις 12:09 @Διάφορα
Νομίζω ότι έχουμε post για τα αινίγματα ώστε να μην γράφει ο καθένας τα δικά του... Να ρωτήσω κάτι?Σκουπίστηκε από τα αίματα?? Α!Μήπως το τζάμι το είχε σπάσει έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας ή να μπει ή να βγει?? Πήγαινε στο θέμα: Ο Δολοφονος
Μήνυμα στις 8/4/2007 στις 12:03 @Διάφορα
Θεωρώ ότι λίγο καλό(καλό όμως) sex πριν τον ύπνο θα σε κάνει να κοιμήθεις σαν αγγελούδι...Εγγύηση...! Πέρα από την πλάκα δοκίμασε ένα μπάνιο(ζεστό έως καυτό)με αιθέρια έλαια. Έχω ακούσει ότι είναι πάρα πολύ καλό. Εγώ δεν έχω αϋπνιες αλλά πάλι είμαι τραγικά κουρασμένος κάθε φορά που πέφτω στο κρεβάτι, οπότε... Ή μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που έκανε ο τύπος στο Fight Club. Εμπνευσμένο..! Πήγαινε στο θέμα: Αυπνίες |