Μήνυμα στις 14/12/2007 στις 19:50 @Μηχανήματα
Νομιζω πως η απορία μου είναι λιγο εξειδικευμένη αλλα ίσως και να είναι γελοια.. Εβαλα linux χτες το βραδυ (διάλεξα να βαλω Mandriva γιατι τα θεωρησα πιο φιλικα σε άσχετους.) Τελικά το προβλημα μου ειναι το εξης.. Προσπαθω να εγκαταστησω τον ns emulator.. (αυτο το ξερω πως γινεται) ομως μου ζηταει να εγκαταστησω tcl! και λεει οτι δε βρισκει το gcc. Επειδη δεν ειμαι πολυ εξεικοιωμενος μ αυτά μπορει καποιος να μου πει απο που μπορω να τα βρω? Πήγαινε στο θέμα: Tcl σε linux
Μήνυμα στις 15/10/2007 στις 02:16 @Sex
H με πολυ μεγαλα ταμπον...
Πήγαινε στο θέμα: Μπορει να σπάσει ο υμένας χωρίς επαφή;
Μήνυμα στις 9/10/2007 στις 23:52 @Διάφορα
Δε με πέιθει για αληθινό βασικά αλλά για ρίξτε μια ματια εδώ.. Αν ισχύει δεν είναι οτι πιο φρικιαστικό έχετε δεί? Genpets Σε μια αναζήτηση στο google διάβασα ότι είναι ψέυτικα αγαλματάκια που έχουν σα στοχο τον προβληματισμό πάνω στα πειράμετα γενετικης. Αλλά αν δεν είναι? Πήγαινε στο θέμα: H νέα μόδα στα κατοικίδια? Ελπίζω όχι!
Μήνυμα στις 8/10/2007 στις 19:57 @Διάφορα
Δε ξέρω αν θα βρεις αυτό που ψάχνεις εκει που θα σου πω αλλά δοκίμασε myspace και hi5. Εκεί έχει πολύ κοσμο και ολο και κάποιον θα βρείς να στελνετε κανα e-mail.. Τωρα αν εννοείς κανονική αλληλογραφία (ΕΛΤΑ κτλ..) δυστυχώς δε ξέρω! Αλλά με λιγη τύχη ισως να βρείς εκεί καποιον που να θέλει κι αυτός το ιδιο..
Πήγαινε στο θέμα: αλληλογραφια
Μήνυμα στις 8/10/2007 στις 19:52 @Διάφορα
Εχεις καμποσα χρόνια ακομα μπροστά σου ρε.. μη μασας. Αργα η γρήγορα θα ψηλώσεις. Τωρα οσο για παράγοντες εξαρτάται απο διαφορα πράγματα.. Εχω ακούσει για το καπνισμα και για τα βάρη (γυμναστήριο) οτι επιδρουν αρνητικά.. Μπορεί ομως να είναι και μούφες.. Α! οι γονείς σου πως είναι; μπορεί να είναι και κληρονομικό το θέμα.. Επίσης παιζει ρόλο και η διατροφή! Αν τρως ολο βλακείες απ έξω παίζει το ρολο του κ αυτο.. Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω πάρει ύψος ακόμα
Μήνυμα στις 8/10/2007 στις 19:46 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:Χεχε.. ναι καπου το έχω ξαναδιαβασει αυτό.. καλη φαση!Πήγαινε στο θέμα: To hmerologio enos Emo
Μήνυμα στις 4/10/2007 στις 23:52 @Διασκέδαση
Με ολα οσα αναφέρατε (εκτος απ τον παππου, ΕΛΕΟΣ χαχαχα!) Επίσης με τον Tom Green.. κανει οτι χαζομαρα μπορείτε να φανταστείτε.. μια αναζήτηση στο youtube θα σας πείσει.. Πήγαινε στο θέμα: Τι σας κάνει να γελάτε πολύ?
Μήνυμα στις 4/10/2007 στις 23:46 @Μηχανήματα
Ειναι το linux ("ΤΟ" λειτουργικο συστημα) Βέβαια με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να ειναι και η google, η yahoo κτλ κτλ.. ("Η" μηχανη αναζητησης) Αλλα δεν ακούγεται καλα ε? τεσπα οπως βολευεται ο καθένας, κι εγω τα linux λεω απο συνηθεια.. αλλα αφου δεν προκαλει προβλήματα στην επικοινωνία μας με τους αλλους.. μικρο το κακο.. Πήγαινε στο θέμα: λειτουργικο(α)
Μήνυμα στις 4/10/2007 στις 22:54 @Κλάψιμο
Μετά από μια μεγάλη περιοδο αδράνειας επανέρχομαι για να πω κι εγω τη γνωμη μου.. Εχοντας περάσει την εφηβία μου ξέρω ότι όντως είναι η εποχή που σε βαράει η μούρλα στον εγκέφαλο.. Η εφηβία είναι κάτι σα την ιλαρά.. Αν δεν την περάσεις μικρός θα την περάσεις μεγάλος και τοτε.. κλάφ' τα.. Το ζήτημα με τους emo ομως με προβληματίζει κι εμενα.. και μετά απο σκέψη κατέληξα στο συμπερασμα ότι μάλλον προκειται για κατι το επικίνδυνο και όχι για μια αθώα τρέλα.. Γιατί ομως? Λοιπόν. Το να μπαίνουν έφηβοι σε μια λογική παραίτησης απ τη ζωη είναι απλά τραγικο! Η εφηβεία έχει να κάνει με την επαναστατικότητα, και η επαναστατικότητα με την ανατροπή όσων μας χαλάνε.. σωστα? Η όλη φάση emo όμως περιστρέφεται γύρω απ τη λογική ότι: Όλα ειναι μαυρα, τιποτα δε θα αλλαξει, οπότε σκάψτε ένα λάκο, θαφτείτε και περιμένετε το θάνατο σας κλαίγοντας.. Είναι η πιο ακίνδυνη επανάσταση ever!! Αντί να παλέψεις να φτιάξεις τα πράγματα κόβεις τις φλέβες σου.. ουάου και γάμω τις τακτικές.. σκεφτείτε οτι μια γενια μεγαλώνει και γαλουχείται με τέτοια νωοτροπία!! Αναλογιστείτε λιγο τι θα είχε γίνει ο κόσμος αν σκεφτόταν με τον ίδιο τρόπο ο κολοκοτρωνης, o che και τα παιδια του πολυτεχνειου! Τα πραγματα είναι απλά: Τα παιδιά των λουλουδιών μεταλλαχτηκαν σε παιδιά των goodys και μετράνε τη μαγκια στο πιο extreme μαλλι και ντυσιμο.. (και οι χιπιδες τη μετραγαν με ιδια μετρα και σταθμα, αλλα στο κατω κατω ηταν (χαζο)χαρουμενοι!!) Αυτη η γενια οδεύει με μαθηματικη ακρίβεια στην αποβλάκωση! Τώρα τα περι παιδιών με προβλήματα και κατάθλιψη κάπου δε μου κολλάνε. Υποτίθεται οτι ο αυτές οι περιπτωσεις ανθρώπων κάνουν τα παντα για να μην τραβάνε την προσοχη.. Οι Emo μπανίζουν απο μακριά! Ενα ξερω εγώ. Ο πραγματικά ευαίσθητος υποφέρει σιωπιλά. Δε βγάζει τα εσωψυχά του σε κανέναν γιατι φοβάται να μην πληγωθεί και το πάιζει συνήθως χαλαρός. Το να φωνάζεις οτι είσαι ευαίσθητος είναι σα να λες παντού οτι τον έχεις μεγάλο, ενω στην πραγματικότητα εχεις ένα μικρο προβληματικό πουλάκι και είσαι κομπλεξικός γι αυτο.. Ετσι το να διατυμπανίζεις το ποσο καλος και ευαίσθητος είσαι μάλλον είναι υποκριτικό. Η ευαισθησία και η ρομαντικότητα δεν είναι το αν θα κλαψεις με ένα τραγουδι αλλα κυρίως το κατα πόσο θα φερεσαι με αγάπη και ευαισθησία στους γύρω σου.. Γιατί το να κρατάς τόσο ομορφα συναισθήματα για την παρτη σου είναι εγωιστικο! Οπότε η απομόνωση των emo είναι αδικαιολόγητη, ή μαλλον δικαιολογημένη αφού τελικά πρόκειται απλά για μια ηλίθια μοδα και τίποτα παραπέρα.. Πήγαινε στο θέμα: Τι είναι emo;
Μήνυμα στις 2/7/2007 στις 14:57 @Διάφορα
Eμένα το χομπυ μου είναι η μουσική.. Να ακούω να παίζω και να συνθέτω.. Παιζω πλήκτρα κιθάρα και μπασο και τωρα μου καρφώθηκε να μάθω φλαουτο.. Πήγαινε στο θέμα: ποιο ειναι το αγαπημενο σας χομπυ? |