Μήνυμα στις 3/4/2007 στις 12:15 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Patritsia λυπάμαι πολύ για την κατάσταση σου...εχω νιώσει και εγώ έτσι μετά απο κατι αποτυχίες αλλα φυσικά δεν μπορώ να ξέρω πόσο σοβαρό είναι το δικο σου πρόβλημα όμως νοερά μπορώ να το προσεγγίσω...δεν εισαι μόνη σου όμως...ειναι και άλλοι στην κατάσταση σου και χειρότερα μπορώ να σου πω. Να ξέρεις οτι για οτι θες θα μπορεις να μας το λες εδω, να το αφήνεις σε ενα thread και να ξέρεις οτι σίγουρα θα υπάρχουν ατομα που θα το διαβάσουν και θα σε καταλάβουν...εχεις μήπως σκύλο? ή γατα....γιατι για μενα ο σκύλος μου ειναι η καλήτερη συντροφία σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε καταλαβαίνει χωρις να σου λέει τίποτα και στο βλεμμα του νιώθεις οτι θα ήθελε πολύ να είναι στην κατάσταση σου. Φανταστικα ζώα οι σκύλοι...Πήγαινε στο θέμα: Πρός τους άπαντες ηλεκτρονικούς φίλους
Μήνυμα στις 2/4/2007 στις 22:15 @Θ. Κλημεντίνη
Αναφορά: (.OBLIVION@02 Απριλίου 2007) Είναι και αυτο βέβαια....ομοιος ομοίω αει πελάζει...η πίσσα με την πίσσα και τα πούπουλα με τα πούπουλα... Πήγαινε στο θέμα: Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια (;;;)
Μήνυμα στις 2/4/2007 στις 04:52 @Κλάψιμο
Κοιτα να δεις. Ο χαρακτηρας του ανθρώπου ειναι σαν ενα παγωτο ξυλάκι...Μπορεί το παγωτο να λιώσει με την ζέστη ή και να παγωσει και να παρει αλλες λιγο πιο παραμοφωμενες μορφες με το κρυο...μπορει επισης να φαγωθεί απο τις κακουχίες όμως το ξιλακι παραμένει παντα το ιδιο. Ετσι και ο χαρακτηρας μας...μπορει με τον χρόνο, τις παρέες και τις συνηθειες να αλλάξει αλλα ενα μερος μεγαλο της συμπεριφορας μας, του τροπου σκέψης μας και τις συνηθειες μας δεν αλλάζει ουτε αλλιώνεται πλήρως...
Πήγαινε στο θέμα: Αλλάζουν οι άνθρωποι???
Μήνυμα στις 2/4/2007 στις 04:49 @Κλάψιμο
Προσωπικα συχένομαι τα chat. Μονο οταν θελω να ρωτησω κατι και βιαζομαι μπαινω σε κανα chat room και ρωταω π.χ "ποιος εχει το ταδε τροφοδοτικο να του κανω μια ερωτηση" και η απαντηση που παίρνω ειναι η κλασσικη "ανδρας ή γυναίκα?" απο το καθε λιγουρι ξενερωτο που περιμενει με ενα δυο ατακες να ριξει "γκομενα"...
Πήγαινε στο θέμα: Σε τι μας εξυπηρετει το chat?
Μήνυμα στις 2/4/2007 στις 04:47 @Sex
Ρε παιδία αυτο το μπιιιιπ το copy paste πρέπει να σταματήσει...έλεος δηλαδή πια. Και εσυ ρε ραπα take your time nigga....χριστό δεν καταλαβα απο την απάντηση σου...ε λογικο ειναι αφου εισαι παρθένος. Απάντηση ηταν αυτη τώρα? προσωπικα εμένα την πρώτη φορά δεν μου ειχε συμβεί κατι τέτοιο. Δεν ξέρω να απαντήσω για το ακριβώς τι ειναι. Να μην πάει το παιδι σε ενα γιατρό? ε μην τον καθυσηχαζουμε τωρα με βλακειες. Αμα δεν ξέρεις τι εχεις και εχει να κανει με θεματα υγειας ουτε καν το συζητας...ουρολογο, δερματολογο παθολογο....
Πήγαινε στο θέμα: Σας εχει συμβει ποτε?
Μήνυμα στις 2/4/2007 στις 04:43 @Διάφορα
Ερωτας και αγαπη...τσιγάρο και πούρο...ασπρο μάυρο και μπάφος με ρίγανη. Στον έρωτα μπορεί να μην υπάρχει ουσιαστικο συναίσθημα αλλα στην αγάπη υπάρχει...μπορεί να ερωτεύομαι καποιον χωρις να τον αγαπάω και μπορεί να αγαπάω καποιον χωρις να τον ερωτευομαι...ο συνδιασμός είναι ο καλύτερος σε καθε περίπτωση...think a little....so coffee or milk? COFFEE WITH MILK...
Πήγαινε στο θέμα: Διαφορά αγάπης - έρωτα
Μήνυμα στις 2/4/2007 στις 04:40 @Κλάψιμο
Απλά πρέπει να μην επαναλαμβανόμαστε. Δεν είναι κατάσταση να πετάμε συνέχεια ακυρα θέματα και χιλιο συζητημενα. Ούτε να ποστάρουμε για να ξεπεράσουμε τα 300 ποστ και να το παίζουμε παγώνια. Αν σε ενδιαφέρει κάτι το ψάχνεις. Δεν πετας απλα ενα ποστ ή ανοιγεις ενα θεμα ακυρο. Οντως υπήρχαν και καλήτερες μέρες στο φτου με πιο πολύ ενδιαφέρον όμως δεν πιστεύω οτι πέρασαν χωρις επιστριφή. Απλα τροπο θέλει οχι κοπο...ενα καλο ξεσκ@τισμα ορισμένων "ΑΚΥΡΩΝ"...
Πήγαινε στο θέμα: εκείνες οι ενδοξες μέρες...
Μήνυμα στις 17/3/2007 στις 15:32 @Sex
μαστρο-Μανώλης που λεμε....
Πήγαινε στο θέμα: ερώτηση για εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 15/3/2007 στις 19:06 @Sex
Η μη υπαρξή αυτης της κλωστούλας δηλώνει περιτομμή. Άρα λογικό είναι ολοι εμεις που δεν εχουμε κανει περιτομή να έχουμε αυτην την λεπτη λωριδα δέρματος ή οποια όμως με τον καιρό και την ανάλογη χρήση θα σκληρύνει σε βαθμό να μην καταλαβαίνεις πόνο ούτε στο ελάχιστο. Και εγώ είχα καποια δυσκολία στο να εκσπερματώσω με τραβηγμένο το πετσάκι όμως οπως είπες και εσυ ειναι θεμα αγχους, ή αλλιως τρόπος συνήθειας. Βασικά πρέπει να συνηθίσεις να τραβας τακτικα το πετσάκι προς τα κατω και να μαθεις να εκσπερματώνεις με τραβηγμένο το πετσάκι. Κατι ενημερωτικο. τι ηλικία έχεις? (btw καλως όρισες...)
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα (Περιπου φιμωση)
Μήνυμα στις 11/3/2007 στις 17:22 @Μηχανήματα
Θα σου πρότεινα με alcohol 120%...εκει που λέει εγγραφή θα βρεις την εικόνα και θα την κάψεις (τα βήματα ειναι απλα θα δεις). Πρόσεξε όμως. Αν είναι συμπιεσμένο το αρχειο (.rar) τότε θα πρέπει να το αποσυμπιέσεις. Συνήθως η εικόνα θα είναι .iso αλλα οχι απαραίτητα και ειδικα οσον αφορα ps2 data.
Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια για PS2 game |