Μήνυμα στις 17/11/2008 στις 06:23 @Διάφορα
Είναι εύκολο να τα συνδυάσω αφού παίζω μόνο ερασιτεχνικά και με την παρέα μου.....!
Πήγαινε στο θέμα: Καλή φωνή...
Μήνυμα στις 16/11/2008 στις 15:40 @Διάφορα
Όχι δε νομίζω πως είναι κ πολύ δύσκολο....Εσύ γιατί το λες αυτό??
Μήνυμα στις 15/11/2008 στις 14:24 @Διάφορα
Δεν ξέρω που ακριβώς κολλάμε...Ισως στο γέγονος οτι δίνω Πανελλήνιες για 2η χρονιά και δεν θέλω να αποτύχω ξανά....Οσο γιά το είδος...εντεχνο κ Ροκ!!
Μήνυμα στις 5/11/2008 στις 23:14 @Διάφορα
Προφανώς αυτό το θέμα δεν αφορά κανέναν άλλο και απ'ότι παρατηρώ κανείς δεν έχει διάθεση να μου δώσει κάποια συμβουλή οπότε οφείλω να ζητήσω από τους διαχειριστές της σελίδας και όλους τους χρήστες ταπεινά συγγνώμη για την ανάρτησή του... Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Καλή φωνή...
Μήνυμα στις 5/11/2008 στις 23:09 @Διάφορα
Με αφορμή το θέμα που έθιξε ο φίλος .fed:] θα ήθελα να μου πείτε τι νομίζετε ότι προκαλεί τη βία στα γήπεδα, το ρόλο της διαφήμισης στην τάση εμπορευματοποίησης του αθλητισμού γενικότερα, το "θάνατο" του ευ αγωνίζεσθε και τον αποπροσανατολισμό του λαού από θέματα πολιτικού περιεχομένου (όπως είχε συμβεί στην περίοδο της χούντας, με την υπερβολική προβολή της λαμπρής τότε πορείας του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη από την εν λόγω κυβέρνηση, που προφανώς προβλήθηκε για αποπροσανατολισμό του λαού από τα πολιτικά θέματα)
Πήγαινε στο θέμα: Βια στα γήπεδα, διαφημηση& αποπροσανατολ
Μήνυμα στις 5/11/2008 στις 22:55 @Διάφορα
Αναρχία είναι μια παρεξηγημένη έννοια στην Ελλάδα...Οι περισσότεροι από εμάς (αν όχι όλοι) ταυτίζουμε την αναρχία με κάποιους κουκουλοφόρους εγκληματίες στερημένους από κάποια βασικά στοιχεία πολιτισμού, γνώσης κλπ. που κάνουν πορείες διαμαρτυρίας πετούν πέτρες γενικότερα προξενούν διάφορες υλικές ζημιές σε έμψυχη και άψυχη μάζα... Στην πραγματικότητα αναρχια πιστεύω είναι η τάση για αμφισβήτηση των βασικών αρχών και αξιών ζωής. Τώρα εσύ έτσι όπως το θέτεις μάλλον εννοείς το έγκλημα που είναι βαπτισμένο και γνωστό σε όλους μας ως αναρχία. Η γνώμη μου γι'αυτή τη μορφή εγκληματικότητας είναι αυτή που ανέφερα πιο πάνω....Οι "αναρχικοί" είναι κάποιοι κομπλεξικοί και στερημένοι από οτιδήποτε άνθρωποι που πασχίζουν να αποδείξουν τη χρησιμότητα της ύπαρξής τους καταφέρνοντας τελικά μόνο να προσφέρουν επιπλέον δουλειά στην αστυνομία... Πήγαινε στο θέμα: anarxia
Μήνυμα στις 1/11/2008 στις 14:52 @Διάφορα
Εγώ πάλι πιστεύω το ίδιο για τα:Άλλη μια νύχτα, Πάρ'τα όλα δικά σου, Θάλασσα αλλα και γενικοτερα... Πήγαινε στο θέμα: Μιχάλης Χατζηγιάννης-7
Μήνυμα στις 30/10/2008 στις 22:24 @Διάφορα
Τι σας αρέσει περισσότερο και γιατί?? Ο χειμώνας ή το καλοκαίρι??
Πήγαινε στο θέμα: Δημοσκόπηση με θέμα εμάς!
Μήνυμα στις 30/10/2008 στις 18:06 @Διάφορα
Ορίστε και ένα link για να τα ακούσει όποιος θέλει... http://www.youtube.com/profile?user=antricostv&view=videos Πήγαινε στο θέμα: Μιχάλης Χατζηγιάννης-7 |