βοη9αει ο μεσος ορος ν μ μηνεις σ μα9ημα?
Σελ. 2
Μήνυμα #77080 από sexypandaGR στις 17 Μαΐου 2011, 2:11μμ
![]() |
Ναι ο μεσος ορος παιζει ρολο και μπορεις να σωθεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77106 από Doctoras στις 17 Μαΐου 2011, 7:27μμ
Δεν μενεις αλλα το θεμα ειναι να βαλεις μυαλο γιατι μετα που θα πας λυκειο θα πελαγωσεις που η βαθμολογηση θα γινεται πιο αυστηρη και οι καθηγητες θα ειναι λιγοτερο ελαστικοι.Δεν μενεις αλλα φροντισε απο την μερια σου να μην ξαναβρεθεις σε αυτη την θεση. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77111 από Arthas στις 17 Μαΐου 2011, 8:27μμ
![]() |
Αντιθετα φιλε Γιατρε το λυκειο ειναι πολυ πιο ευκολο σε βαθμολογηση απο οτι το γυμνασιο και ειναι σχεδον αδυνατο να μεινεις.Εγω εβγαζα στο γυμνασιο μεσο ορο 14,κατι στο λυκειο με ακριβως το ιδιο διαβασμα εβγαζα 16,κατι και τωρα τριτη λυκειου σου χαριζουν βαθμους εδω εβγαλα εγω 19 δευτερο τετραμηνο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77112 από Nasos13 στις 17 Μαΐου 2011, 9:15μμ
![]() ![]() μηνύματα: 30 ![]() |
Μην φοβασαι δεν μενεις...εγω να φανταστεις στην γ'γυμνασιου εμενα σε 5 μαθηματα...αλλα με περασανε :) τελικο γενικο μεσο ορο--->12 μισο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77116 από tasos41997 στις 17 Μαΐου 2011, 9:56μμ
![]() |
εγω εχω 14 και 10/13 ειναι κοντα στο 15 αλλα οχι 15 λετε να μηνω;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77118 από Amelia στις 17 Μαΐου 2011, 10:13μμ
![]() |
Συμφωνω απολυτα μαζι σου, δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι το Λυκειο ειναι πιο δυσκολο. Σαν σχολειο δεν ειναι τιποτα, μεχρι και οι καθηγητες εχουν καταλαβει την μηδενικη ισχυ που εχουν πανω μας. Αν εξαιρεσουμε την πρωτη λυκειου που ισως ειμαστε λιγο ψαρωμενοι, τις επομενες χρονιες δεν μας νοιαζει τιποτα. Στο γυμνασιο-γιατι για να βλεπω 1997 γυμνασιο πας- το αν θα μεινεις σε καποιο μαθημα εξαρταται απο τον μεσο ορο του μαθηματος. Πρεπει σε καθε μαθημα απο ολα τα τρημηνα και τις εξετασεις να εχεις αθροισμα 38, αλλιως μενεις στο μαθημα το συγκεκριμενο και δινεις παλι τον Σεπτεμβρη. Για παραδειγμα, πες 1ο τριμηνο 10 στην αλγεβρα, στο 2ο παλι 10 στο 3ο παλι 10 μέχρι στιγμης εχουμε 10+10+10=30, που σημαινει στις εξετασεις πρεπει να γραψεις 8 για να περασεις. Επισης, αν μεινεις σε πανω απο 6 μαθηματα δεν εχεις την ευκαιρια του Σεπτεμβριου, ξανα την ιδια ταξη. Βασικα μπορει να τα ξερεις ηδη αυτα που γραφω, οποτε να ειναι εντελως αχρηστα οσα γραφω παραπανω. Ελπιζω τουλαχιστον να πηρες κατι. Και μην αγχωνεσαι για το Λυκειο. Ελεος. Εχω παρατηρησει οτι μεγαλωνοντας περναω ολο και πιο ωραια. Στο δημοτικο ηταν απαισια, αθλια, αθλια! Μας καταπιεζανε! Τωρα βαλανε και 2η ξενη γλωσσα, ελεος τα μικρουλια τα παιδευουν!!! Στο γυμνασιο ημουν πολυ ψαρωμενη και στην πριζα συνεχως, στο λυκειο αραγμα και με νοιαζει μονο το φροντιστηριο. Οπως και την πλειοψηφια των μαθητων αλλωστε.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |