βοη9αει ο μεσος ορος ν μ μηνεις σ μα9ημα?
Σελ. 1
Μήνυμα #76865 από NirvanaKurtLove στις 12 Μαΐου 2011, 8:20μμ
![]() |
παω τριτη γυμνασιου... και φετος κυνδινευω να μηνω στα μα9ηματικα.. το 9εμα ειναι οτι ο γενικος μου μεσος ορος ειναι αρκετα καλος (17) και ει9ελα να μα9ω αν παιζει ρολο και ο γενικος μ.Ο.. Σημείωση moderator: θ -> u |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76866 από Arthas στις 12 Μαΐου 2011, 8:55μμ
![]() |
Ναι εχει ρολο δεν παιζει να μεινεις,απλα πες μου ποσο ειχες στα τριμηνα μαθηματικα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76867 από Verus στις 12 Μαΐου 2011, 9:00μμ
![]() |
Για να μην μείνεις στα μαθηματικά πρέπει: Βαθμός Α' τριμήνου + Βαθμός Β' τριμήνου + Βαθμός Γ' τριμήνου + βαθμός γραπτού >= 38. Δεν παίζει ρόλο ο Γ.Μ.Ο στο γυμνάσιο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76868 από Arthas στις 12 Μαΐου 2011, 9:11μμ
![]() |
Παιζει αν εχεις μεσο ορο πανω απο 15 και μεινεις σε ενα μαθημα τοτε δεν σε κοβουν οι καθηγητες ή απλα στο τελος στα μαθηματικα εκει που εγραψε 5 του βαζει 8 για να μην μεινει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76869 από Verus στις 12 Μαΐου 2011, 9:21μμ
![]() |
Δε μπορεί να βασιστεί στην ελαστικότητα των καθηγητών. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76872 από NirvanaKurtLove στις 12 Μαΐου 2011, 10:57μμ
![]() |
πρωτο τριμινο ειχα 11 και δευτερο 9.. :/ αυτες τις μερες τρελαθικα να διαβαζω για τις ε3ετασεις.. αλλα και παλη δεν νομιζω να γραψω και τοοοσο καλα :/ ασε που η κα9ηγιτρια ειναι οτι να ναι.. απο την αλλη ομως δεν ειναι αδικιαα? σε ολα τα αλλα τα μα9ηματα ειμαι μια χαρα.. :/ μια φιλη της μανας μου, μου ειπε οτι ρωτισε εναν κα9ηγιτη μας και την ειπε οτι αμα βγαζεις πανω απο 13κ7 δεν γινετε να μηνεις σε μα9ημα.. εγω ομως ακουω απο παντου δεν παιζει ρολο ο μ.ο και εχω κατα ανχωθει..:/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76873 από M1k3y στις 12 Μαΐου 2011, 11:10μμ
![]() |
Συνεπώς, αν υποθέσουμε ότι παίρνεις κάνα 10άκι στο 3ο τρίμηνο, πρέπει να γράψεις τουλάχιστον 8 στις εξετάσεις (στα μαθηματικά), για να περάσεις. Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν μένεις, απλώς πας Σεπτέμβρη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76874 από NirvanaKurtLove στις 12 Μαΐου 2011, 11:12μμ
![]() |
ναι το ξερω οτι δεν 9α μηνω στην ιδια ταξη.. απλα.. δεν θελω να μηνω για σεπτεμβη.. γιατι θα ανχωθω και το καλοκαιρι θα ειναι χαλια :/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76876 από Arthas στις 12 Μαΐου 2011, 11:40μμ
![]() |
Κανε κανα ιδιαιτερο οσο εχεις χρονο προσπαθησε να διαβασεις και λιγο και θα εισαι ενταξει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76877 από Verus στις 12 Μαΐου 2011, 11:43μμ
![]() |
Αγαπητή μου, τα μαθηματικά θέλουν συστηματικό διάβασμα, συνεπώς όσο και να διαβάσεις τώρα δε το σώζεις εύκολα. Διάβασε τουλάχιστον τη θεωρία και τις διατυπώσεις που είναι απλά. Αν λύσεις και κανένα εύκολο θέμα, θα πιάσεις τη βάση και θα είσαι μια χαρά. Όσο για το 13.7 που λέει η φίλη της μαμάς σου, να της πεις ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως είπα και παραπάνω, μπορεί κάποιοι καθηγητές να είναι "large" αλλά δε μπορείς να βασιστείς σ'αυτό για να περάσεις το μάθημα. Σε περίπτωση, πάντως, που παραπεμφθείς για τις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, θα σου συνιστούσα να κάνεις μερικά μαθήματα με καθηγητή, για να σου φύγει και το άγχος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |