Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 03:20 @Διάφορα
Kαι ποιος ειπε οτι τον ενδιαφερει???Βοηθεια θελω...Δεν καταλαβα δηλαδη........Ωραιος τροπους εχεις κι εσυ που χεις το site...Σαν τι θα παθω δηλαδη???ΒΑΝ?...φτιαχνω οσα account θελω(κανε απενεργοποιηση στο register)...ΤΙ ΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ''ΤΟΝ ΠΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ'' ΚΑΙ ''ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ''(θα μου κλασεις τ α...α).ΑΝΤΕ ΜΑΘΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΡΕ...Δεν ειναι συμπεριφορα αυτη.Μηπως εσυ τον πινεις???
Πήγαινε στο θέμα: ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΣΕ WEBCAFE
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 01:22 @Διάφορα
Καλησπερα...Ο θειος μου εχει ενα ιντερνετ καφε και θα με βαλει μεσα σε αυτο σαν τεχνικος δικτυων...Σκαμπαζω αρκετα πραματα πανω σε υπολογιστες κ.λ.π...Εαν καποιος εχει δουλεψει σε ιντερνετ καφε στον συγκεκριμενο τομεα,θα ηθελα να μου πει το τι κανει,δηλαδη με τι ασχολειται καθημερινα Πήγαινε στο θέμα: ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΣΕ WEBCAFE
Μήνυμα στις 10/6/2011 στις 22:49 @Διάφορα
εγω πηγαινω στο Παγκρατιο,αλλα το γυμναστηριο :D
Πήγαινε στο θέμα: Παγκράτιο
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 23:53 @Θ. Κλημεντίνη
κρατα την μονο για να της ριχνεις κανα π...τσο...Τιποτε αλλο!Καντη να σε κυνηγαει...να σε αδιαφορος...
Πήγαινε στο θέμα: δεν αντεχω αλλο ταχω πεξει
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 18:50 @Διάφορα
Σε οτι αφορα το σχολειο ελεγα μπαρουφες και ψεματα για να νιωθω καλυτερα....μονο σε αυτο το θεμα ελεγα ψεματα....Κατα τ'αλλα ειμαι κοινωνικο ατομο,δεν κραταω πραγματα μεσα μου,τα βγαζω προς τα εξω...Στο σχολειο παντως τους ελεγα "ταχα" για νομικες και διαφορες αλλες σχολες....Θα παω σε τεχνικη σχολη για τεχνικος δυκτιων...και τελειωσα....
Πήγαινε στο θέμα: ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 17:50 @Διάφορα
σε ολα εγραψα 4-5...εκτος απο εκθεση που εγραψα γυρω στο 11
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 17:01 @Διάφορα
βασικα γνωστοι μου ειναι,δεν εχω τελειες σχεσεις...Ειμαι σκραπας μαθητης...γι αυτο δεν ξερω τι να κανω...πως να κρυφτω...
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 17:00 @Διάφορα
Να μην φοβασαι...Θα σε περασουν...χαλαρα...
Πήγαινε στο θέμα: Εξετασεις Αγχος
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 16:57 @Διάφορα
ααα..χμμ...Δεν ξερω φιλε μου...ααα τωρα μου ρθε...Υπαρχει μια εφαρμογη για τα κινητα που βρισκει τον τιτλο του κομματιου...Βαζεις το κινητο κοντα στο ηχειο και αυτο μεσα απο ιντερνετ το ψαχνει...Στο δικο μου κινητο το samsung omnia...λεγεται ΑΜ MUSIC ID...Ειναι για windows mobile...Υπαρχει και στο iphone παρομοια εφαρμογη η οποια ειναι καλυτερη
Πήγαινε στο θέμα: Ποιο κομματι ειναι αυτο ?
Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 16:52 @Διάφορα
Γεια σας παιδια...Λοιπον...σε λιγες μερες βγαινουν τα μορια των πανελληνιων.....Επειδη εχω γραψει χαλια κι επειδη παραμυθιαζα εδω και 2 χρονια κατι φιλους μου οτι δηθεν θα περασω νομικη,δεν ξερω πως να κρυφτω...Τι να κανω...Να πω στην διευθυνση να μην βαλει τα μορια μου στον τοιχο???
Πήγαινε στο θέμα: ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ |