Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 16:47 @Sex
Γειά σας παιδιά. Πριν 2-3 εβδομάδες ολοκλήρωσα με το αγόρι μου. Πάντα πέρνουμε προφυλάξεις και ποτέ δεν είχαμε κανένα ατύχημα, όπως να σπάσει το προφυλακτικό ή κάτι τέτοιο. Επίσης, πάντα τελειώνει έξω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Δηλαδή, μόλις είναι να τελειώσει βγαίνει και τελειώνει εκτός (φορώντας φυσικά το προφυλακτικό). Την τελευταία φορά (που ήταν 3 ημέρες πριν) όταν βγάζαμε το προφυλακτικό είδαμε πάνω στο προφυλακτικό -δηλαδή από την έξω πλευρά- ένα παχύρρευστο υγρό. Και οι δύο μας πιστεύουμε οτι είναι δικά μου υγρά, διότι εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα ήμουν πιο υγρή από κάθε άλλη φορά. Το θέμα βρίσκεται στο εξής. Έχω καθυστέρηση 3 ημερών. ΤΟ ξέρω οτι ίσως είμαι λίγο υπερβολική, αλλά ποτέ δεν είχα καθυστέρηση πάνω από 2 μέρες... Επίσης να πω οτι από όταν ολοκληρώσαμε για πρώτη φορά ήταν λίγο μετά την περίοδο, οπότε είναι η πρώτη περίοδος που περιμένω αφού ολοκληρώσαμε. Τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι το εξής. Μήπως άλλαξε κάτι μέσα μου και απορυθμίστηκε λίγο ο κύκλος μου επειδή ολοκληρώσαμε; Μήπως είναι στο μυαλό μου και προκαλώ μόνη μου την καθυστέρηση; Τέλος, από εχθές το μεσημέρι νιώθω μια ελαφριά φαγούρα κάπως εσωτερικά. Σήμερα το πρωί βελτιώθηκε λιγάκι. Τι μπορεί να μου συμβαίνει; Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση
Μήνυμα στις 26/7/2013 στις 16:33 @Sex
Με το αγορι μου ειμαστε αρκετο καιρο μαζι και θελουμε να προχωρησουμε. Εχουμε κανει ηδη διαφορα προκαταρτικα κλπ, ομως δυσκολευομαστε απο εκει και επειτα.. Αρχικα, με το προφυλακτικο. Οταν ειναι φουλ πανω κανω οτι λενε οι οδηγιες.. Βαζω το προφυλακτικο με την σωστη πλευρα, αφηνω λιγο χωρο και το κατεβαζω σιγα σιγα απο το κεφαλι προς τα κατω. Ομως κατι δεν ειναι σωστα. Το προφυλακτικο κατεβαινει πολυ πολυ δυσκολα σαν να τον στενευει καπως. Σαν να εχει πολυ μικρή διαμετρο. Μας παιρνει αρκετη ωρα να βαλουμε το προφυλακτικο (3 φορες το εχουμε καταφερει και εχουμε προσπαθησει με 6-7 προφυλακτικα συνολικα) και οταν το βαζουμε μετα δεν κατεβαινει μεχρι κατω κατω. Παρολα αυτα ουτε το μεγεθος του ειναι τεραστιο και το προφυλακτικο μπορει να ξετυλιχτει κι αλλο. Εχουμε προσπαθησει και να ειναι υγρος μηπως γλυστραει πιο καλα, αλλα το αποτελεσμα ειναι σχεδον παντα το ιδιο... Το αλλο προβλημα μας ειναι να ολοκληρωσουμε... Εχουμε προσπαθησει 2 φορες, ομως ειναι αρκετα δυσκολο μιας και οι 2 μας ειμαστε απειροι... Ερχεται αυτος απο πανω και προσπαθει να μπει (εννοειται εχοντας κανει τα προκαταρτικα), αλλα δεν το καταφερνουμε ακομα. Επιπλεον, μετα απο λιγη ωρα που καθεται αυτος απο πανω μου του πεφτει και χρειαζεται να παιξω λιγο μαζι του για να σηκωθει και να ξαναπροσπαθησουμε. Γενικα θελουμε πολυ να προχωρησουμε και οι 2, ομως ειμαστε απειροι και δυσκολευομαστε. Θα ηθελα πολυ τις συμβουλες σας. Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα και για τους δυο
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 20:18 @Sex
Nαί, αλλά αυτό από πότε είναι καλό;
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλες θηλες
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 20:02 @Sex
69. Αλλά είναι φυσιολογικά για το ύψος μου. Πήγαινε στο θέμα: μεγαλες θηλες
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 19:05 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Α και εσείς το έχετε ξεχάσει τουλάχιστον 3 ώρες χωρίς να το κλείσετε ε;Εμείς έχουμε βολευτεί τώρα με το ασύρματο, αλλά για σταθερό έχουμε το Telco GCE6051 που έχει κάτω από τα πλήκτρα ένα σχεδιάκι σαν ακουστικό που είναι κόκκινο όσο έχεις σηκωμένο το ακουστικό. Και είναι και οικονομικό. Πήγαινε στο θέμα: Σταθερό τηλέφωνο
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 19:00 @Sex
Eίσαι μέσα στο μυαλό μου. Είχα σκοπό να κάνω ακριβώς την ίδια ερώτηση. Εμένα έχει διάμετρο πάνω κάτω 9 εκατοστά... Είναι πολύ μεγάλη; Επίσης, είναι σχετικά ανοιχτόχρωμη, καθόλου σκούρα. Kαι το νούμερό μου είναι 35B και καμιά φορά παίρνω και το λίγο μεγαλύτερο. Τι λέτε; Πήγαινε στο θέμα: μεγαλες θηλες
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 17:13 @Διάφορα
ομοφωνία βλέπω!!! zamanfou, μετά από σκέψη κατέληξα σε μπικίνι, αλλά αυτό που λες το είχα σκεφτεί και θα έπαιρνα κάτι τέτοιο, απλά βρήκα ένα μπικίνι σε πολύ ωραία χρώματα και το επέλεξα... Πήγαινε στο θέμα: Ολόσωμο VS Μπικίνι
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 15:20 @Sex
Σε κάποιες χώρες είναι μόδα τα σιδεράκια. Κάποιοι τα φοράνε χωρίς να έχουνε πρόβλημα, μη βλέπεις που τα δικά μας μυαλά είναι πίσω. Και μπορεί τα φιλιά σου να είναι κάπως...περίεργα -που και αυτό δεν είναι απαραίτητο- αν όμως δεις μελλοντικά πόσο τέλεια θα είναι τα δόντια σου, τότε τσάμπα στεναχωριέσαι. Εδώ βλέπεις κάτι κυράτσες με σιδεράκια, εσύ μικρό κορίτσι δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να σε στεναχωρεί. Πήγαινε στο θέμα: χαμηλη αυτοπεποιθηση..
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 15:14 @Διάφορα
Εσείς παιδιά τι προτιμάτε; Για κοπέλες φυσικά. Εγώ θα ήθελα πολύ να φορέσω ολόσωμο φέτος για να νιώθω πιο άνετα,αλλά έχω παρατηρήσει πως -τα αγόρια κυρίως- το κρίνουν και λένε διάφορα. Για να πω την αλήθεια, δεν με νοιάζει καθόλου, απλά αναρωτιέμαι εσείς τι προτιμάτε. Και κορίτσια και αγόρια για τα κορίτσια Πήγαινε στο θέμα: Ολόσωμο VS Μπικίνι |