Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάθε φορά που τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα, κάπου έχεις κάνει λάθος
Πέμπτη, 17 Απριλίου

έγινε μεγάλη φασαρία με έναν 40χρονο...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #88245 από dimitris1997 στις 30 Οκτωβρίου 2011, 9:42μμ

dimitris1997

banned
μέλος από: 7/5/2011
λοιπόν...
σήμερα κατά της 8 το βράδυ είμουν έξω με παρέα, ενώ περπατούσαμε βρήκαμε έναν κόνο, (κάτι πορτοκαλί με άσπρες λωρίδες που έχει και η τροχέα). το πετάξαμε πάνω και έπεσε σε ένα μπαλκόνι, κατέβηκε κάτω ένας τύπος καμιά 40-50 χρονών και άρχισε να μας βρίζει, βασικά θα μας έδερνε αλλά τρέξαμε, μας κυνήγησε με το αμάξι μας σταμάτησε αλλά είχε ηρεμίσει κάπως, μας λέει πάμε στην αστυνομία είπε ότι σπάσαμε το τζάμι, εντομεταξεί, μάλλον δεν έσπασε είδαμε μετά, είπαμε ότι το έκανε κάποιος από την παρέα μας αλλά έφυγε... και είπε να τον φέρουμε όταν τον βρούμε, δεν θα γίνει τίποτα με αστυνομία, απλά να ζητήσει συγνώμη, είπαμε συγνώμη.... τελικά το τζάμι δεν έσπασε, περάσαμε ποιο μετά και ήταν μια χαρά έτσι κι αλλιώς δεν ακούστικε να σπάει ouτε παιζει να έσπασε από έναν κόνο (καουτσούκ).

μπορεί να κάνει μήνηση ή κάτι τέτοιο??? δεν έγινε ζημιά...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88246 από Sagia7325 στις 30 Οκτωβρίου 2011, 9:53μμ

Sagia7325

Εικονίδιο
μέλος από: 30/10/2011
αφου δεν εγινε ζημια,και να κανει δεν θα εχει κανενα οφελος γιατι αποζημιωσεις και τετοια δεν θα πληρωσετε για τον παραπανω λογο!οποτε μην ανυσηχιτε,για να σας τρομαξει το ειπε οπως ειπε και για το τζαμι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88247 από psixakias στις 30 Οκτωβρίου 2011, 9:57μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Δεν νομίζω. και εγώ έχω μπλέξει έτσι και δεν έγινε τίποτα. εφόσον δεν σας ξέρει και είπατε συγνώμη δεν θα σας κάνει τίποτα ούτε θα σας ξαναψάξει. όμως το πάθημα να γίνει μάθημα.. έχω κάνει πολλές τέτοιες βλακείες και εγώ και βλέπω ότι δεν βγαίνουν σε καλό. έτσι και αλλιώς και αυτός εκείνη την ώρα ήταν θολωμένος .. τώρα θα είναι μια χαρά!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88261 από tragikos στις 31 Οκτωβρίου 2011, 1:57πμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010
Κοιτα φιλε για να δωσει λεφτα για δικηγορους και μηνησεις πρεπει να ειναι πολλη μεγαλος βλακας! απλα ηθελε να δωσει ενα μαθημα στον φιλο σου για να μην το ξανακανει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88302 από Doctoras στις 01 Νοεμβρίου 2011, 8:01πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Μπορεί να θέλει να αλλάξει τζάμια και έψαχνε την κατάλληλη αφορμή για να μην πληρώσει.Σκηνοθετιμένο το κόλπο.Στους καιρούς που ζούμε θα αρχίσει να παρατηρέίται πιο συχνα σε διάφορες μορφές.
Ελα μορέ η απλά θα ήθελε να σας μιλήσει για να σας εξηγήσει ότι αυτο ήταν λάθος η απλά θα βαριόταν και δεν θα είχε τι να κάνει.Διαφορετίκα θα σπάσατε όντος κάτι (όχι απαρέτιτα τσάμι).Αλλα εαν δεν ασχοληθείς ξανα το πρόβλημα έχει λυθεί.Διοτι που θα σας ξανα βρεί?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login