Μήνυμα στις 24/4/2013 στις 00:20 @Μηχανήματα
γεια σας...ειναι δυνατον καποιος να βρει μηνυματα που εχει διαγραψει στο fb μεσω καποιου προγραμματος η γενικοτερα με καποιο τροπο?
Πήγαινε στο θέμα: διεγραμμενα μηνυματα στο fb
Μήνυμα στις 16/2/2013 στις 14:01 @Θ. Κλημεντίνη
Μην πτοεισαι...ετσι θα εκανε ο καθενας ;)
Πήγαινε στο θέμα: Το αγορι μου κανει παρεα με την πρωην του
Μήνυμα στις 6/2/2013 στις 21:34 @Θ. Κλημεντίνη
Δίκιο έχεις,αν μπορείς να ανεχτείς το όλο δούλεμα και να περιμένεις να σου πει αυτός να χωρίσετε,μην του πεις τελος ;) Και αν παει παλι σε αυτη αφου του πεις τελος μην νομισεις οτι τον εστειλες εσυ σε αυτη,αν οντως ηθελε να μεινει μαζι σου δεν θα ειχε παρε δωθε μαζι της.Δηλαδη απο τη στιγμη που γινεται ολο αυτο,το κακο θα γινοταν ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο.Σκεψου και πραξε αναλογως ;) Πήγαινε στο θέμα: Το αγορι μου κανει παρεα με την πρωην του
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 20:33 @Θ. Κλημεντίνη
Εδώ φίλη μου κατα τη γνώμη μου έχεις φάει κέρατο για τους απλούστατους λόγους: 1)Φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών ΔΕΝ υπαρχει και πόσο μάλλον όταν έχει παιχτεί κάτι στο παρελθόν 2)Αφού της αρέσει λες να μην έχει κάνει κίνηση? Και αν έχει κάνει κίνηση για να εξακολουθεί αυτός να βγαίνει μαζί της σημαίνει οτι δεν του φάνηκε και πολύ ασχημα. Εγώ σου προτείνω να βγείς και συ με τον πρώην σου,και όταν θα του το πείς να το παίξεις χαλαρή.Ή αλλιώς εξηγησέτου ότι με αυτά που κάνει υποτιμάει την νοημοσύνη σου και διωξτον.Αν σκεφτείς κάτι πιο έξυπνο καντο όμως πιστεύω οτι με το συγκεκριμένο άτομο δεν αξίζει να μείνεις. Ελπίζω να βοήθησα :) Πήγαινε στο θέμα: Το αγορι μου κανει παρεα με την πρωην του
Μήνυμα στις 27/1/2013 στις 22:26 @Θ. Κλημεντίνη
@gossipgirl βγαινει και εγω ζηλευω αλλα παντα του εξηγω κλπ...και παντα ζηλευε πολυ και το καλοκαιρι ειδικα δεν μπορουσα να βγω εξω..αλλα του εκοψα τον βηχα. Τωρα αλλες φορες νευριαζει περισσοτερο αλλες λιγοτερο... @aglina τα εχω κανει απειρες φορες και γενικα μου λεει οτι με εμπιστευεται... Πήγαινε στο θέμα: Ζήλεια
Μήνυμα στις 27/1/2013 στις 10:51 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημέρα :) Όπως έχω ξαναφέρει σε προηγούμενα θέματα έχω μια σχέση εδώ και πολύ καιρό (10 μήνες).Τα πηγαίνουμε καλά όμως ζηλεύει πάρα πολύ...Επειδή για αυτόν δεν είναι εύκολο να έρχεται στο αστικό κέντρο που μένω εγώ (μένει σε ένα χωριό λίγο πιο έξω αλλά πηγαίνουμε στο ίδιο σχολείο),κάθε φορά που βγαίνω με τις φίλες μου αρχίσει να μου φωνάζει χωρίς λόγο,να μου μιλάει ειρωνικά και διάφορα σχετικά ενω δεν του έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα να νομίσει κάτι και ούτε ξενοκοιτώ,γκομενίζω κλπ...Μόλις του λέω να μη ζηλεύει γιατί δεν υπάρχει λόγος αρχίζει και μου λέει οτι χέστηκε για το τι κάνω και διάφορα τέτοια ενω πριν 4 ώρες με είχε πάρει τηλέφωνο έτσι στο άκυρο για να μου πει οτι με αγαπάει...Εντάξει και γω ζηλεύω αλλά το παραδέχομαι τουλάχιστον και του λέω και τον λόγο,δεν του φερομαι άσχημα..Γιατί το κάνει αυτό? Πήγαινε στο θέμα: Ζήλεια
Μήνυμα στις 27/1/2013 στις 10:26 @Θ. Κλημεντίνη
Πολλές φορές μπορεί να αρέσεις σε μια κοπέλα,να σε 'πηγαίνει' πολύ,αλλά χωρίς να θέλει να είστε μαζί για λόγους που συνήθως ούτε αυτή έχει διευκρινήσει στο μυαλό της.Τώρα αυτό που κάνει είναι εγωισμός κατα κάποιο τρόπο το ότι ζηλεύει δηλαδή σκέφτεται πράγματα τύπου 'μα καλά τόσο γρήγορα με ξεπέρασε' και διάφορα σχετικά...και όλα αυτά που κάνει που λες οτι ήθελε να σου μιλήσει και τα σχετικά τα κάνει απλά για να είναι σίγουρη οτι τρέχεις απο πίσω της ακόμα,κάτι που δείχνει οτι μέσα της θέλει να επιβεβαιώνεται συνεχώς που σημαίνει οτι είναι ανασφαλής.Εγω φίλε μου σου προτείνω να βρείς κάποια άλλη κοπέλα να ασχολείσαι γιατί αυτή είναι χαμένος κόπος,απο τη στιγμή που και να κάνει κάτι μαζί σου θα είναι για να καλύψει την ανασφάλειά της.Γιατί αν ήθελε πραγματικά θα είχε κάνει απο την αρχή.Ελπλιζω να βοήθησα
Πήγαινε στο θέμα: θέλω να την πλησιάσω πάλι :/
Μήνυμα στις 21/1/2013 στις 22:39 @Sex
αυτο με το δαχτυλο αν το κανω μονη μ πχ παιζει καποιο ρολο?θα βοηθησει?
Πήγαινε στο θέμα: Λιπαντικο
Μήνυμα στις 21/1/2013 στις 20:56 @Sex
Γεια σας και παλι...το λιπαντικο ειναι λυση για μια πιο ανωδυνη πρωτη φορα?εχουμε προσπαθησει τοσες φορες και ποναω αφορητα πριν καν μπει καλα καλα...με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπροσπαθησουμε και θελω κατι εγγυημενο. Σας ευχαριστω :)
Πήγαινε στο θέμα: Λιπαντικο |