Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ποτέ κανείς δεν είναι πραγματικά άχρηστος. Στην χειρότερη περίπτωση χρησιμεύει για αντιπαράδειγμα.
Δευτέρα, 7 Απριλίου

γιατι μου τ κανει αυτο?

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #79541 από metal angel στις 14 Ιουνίου 2011, 8:29μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/3/2011
λοιπον παιδια..εδω και 2 μηνες εχω μια σχεση απο αποσταση..τ παιδι αυτο μου εχει πει οτι με αγαπαει..οτι νιωθει παρα πολλα για μενα και οτι ειμαι η πρωτη τ κοπελα..ολα καλα ολα ωραια..πριν λιγο μπηκε εμεσεν και εγω δεν τ μιλησα επιτηδες για να δω εαν κανει τν κινηση κ μ μιλησει..μ μιλησε...μ ειπε ενα γεια..τ ειπα κ εγω..μ ρωτησε τ κανω κ τ ειπα οτι ειμαι κουρασμενη λογω προπονησεων και αλλα..κ αυτος μ ειπε πως ηταν κουρασμενος επειδη εκεινη την σιγμη ειχε γυρισει απο τ γυμναστηριο..μ ελειψες τ ειπα κ εκεινος απλα μ εβαλε ενα μετα θα εβγαινε λεει επειδη επειδη ηταν κουρασμενος κ θα πηγαινε για υπνο...μισο λιγο τ ειπα..παιζει κατι..? δεν ξερω μου ειπε..εσενα σ ελειψα λεω ή περα βρεχει? και εκεινη την στιγμη βγηκε..μου περνανε διαφορα απο τ μυαλο οτι βγηκε εκεινη την ωρα κ δεν απαντησε ή οτι απλα δδεν ηθελε να απαντησει? παιδια δωστε μια συμβουλη..δεν την παλευω τον αγαπαω...κ σκεφτομαι οτι δεν γινεται ξεχασει οσα λεγαμε κ οσα περασαμε τοσο ευκολα..ολα οσα μ ελεγε... πραγματικα δεν 3ερω τ να κανω....τ μυαλο μ εχει τοσα πολλα πραγματα μεσα...απο την στιγμη που τον γνωρισα μ φεροταν υπεροχα..κ πολλες φορες μου εχει πει οτι δεν 8ελει να με στενοχωρει..πως να τ εξηγησω ποσο τν αγαπαω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79615 από Reaction στις 15 Ιουνίου 2011, 4:00μμ

Reaction

μέλος από: 15/5/2011
Πως τον αγαπας χωρις να τον εχεις συναντησεις εστω και μια φορα.
Δεν τον αγαπας απλα σου αρεσει η ιδεα του οτι τα εχετε και σε αναβει( Πως να στο εξηγησω αλλιως).
Απλα παρατα τον σιγα το πραγμα, το < Σέ αγαπαω > το λεει ετσι για να σε κραταει.Στην πραγματικοτητα δεν του καιγεται καρφιτσα, απλως του αρεσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79619 από egweimaiedw στις 15 Ιουνίου 2011, 4:22μμ

egweimaiedw

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/6/2011
απο πρωσοπικη εμπιρια και απο τι βλεπω στους γνωστους μου και στουσ φιλους μου που εχουνε κανει σχεση απο αποσταση και δεν ειναι και σε ηλικια να μπορουν να ταξιδευουν και να βρισκουν το συντροφο τους οποτε θελουν μονοι τους εχω να σου πω τα εξης.
η σχεση απο αποσταση δεν οδηγει καπου. τον συντροφο πρεπει να τον εχεισ διπλα σου , κοντα σου να τον αγγιζεις να βγαινεται να ζητε μαζι τον ερωτα! απο το ιντερνετοκοσμο δεν βγαινει τιποτα καλο. καταρχην δεν μπορεις να καταλαβεις το υφος του αλουνου την ωρα που μιλα μεσω πληκτρολογιου. ουτε μπορεις να τον δεις .να δεις το υφος του, να κτλβεις αν τα εννοει και τα λοιπα. προτινω να δωσεις τελος σε αυτη τη σχεση και να τον εχεις μονο και μονο να μιλας οοπτε μπενεις ονλαιν και να ψαξεις να βρεις καποιον κοντα σου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79621 από eisainoobas στις 15 Ιουνίου 2011, 4:46μμ

eisainoobas

banned
μέλος από: 4/6/2011
απο εμπειρια εχω να πω πως η αποσταση φθειρει μαι σχεση, ειδικα αν δεν εχουν την διαθεση να το προσπαθησουν. απο την αλλη, εφοσον κανεις μια τετοια σχεση, αποδεχεσαι την δυσκολια του πραγματος, δεν ειναι κατι που σε βρηκε ξαφνικα, και ΟΦΕΙΛΕΙΣ εφοσον εισαι σε τετοια σχεση να την προσπαθησεις.απο την αλλη, επειδη ειμαι λιγο μεγαλυτερη απο εσενα, εχω να πω, πως για αν κανεις μια τετοια σχεση θα πρεπει να εχεις δικη σου δουλεια, αρα δικα σου χρηματα για να ταξιδευεις..και πιστεψε με, απαιτουνται πολλαααα χρηματα...:/ να μιλησω για μενα τουλαχιστον, εαν ημουν στην ηλικια σου, δεν θα ηθελα να ζηταω καθε τρεις και λιγο απο τους γονεις μου λεφτα για να πηγαινω ταξιδια..ειναι καπως.
με αυτο το παιδι δεν εχετε συναντηθει καν? δηλαδη οτι εχετε μεσω νετ μονο? γιατι σε αυτη την περιπτωση χανεις τον χρονο σου. καλυτερα να βρεις καποιο παιδι που να μπορεις να το βλεπεις οποτε θελεις και οσο θελεις, που να κανετε πραγματα μαζι, που θα δεθειτε περισσοτερο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79631 από metal angel στις 15 Ιουνίου 2011, 7:12μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
παιδια..οκ τ 3ερω οτι η σχεση απο αποσταση δεν τραβαει..αα..και Reaction τον εχω δει...τον γνωρισα σε βαπτιση..εμπαση περιπτωση..θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να λυσω αυτο τ οποιο εχει δημιουργηθει τωρα γιατι δεν ειμαι σιγουρη εαν αξιζει να στενοχωριεμαι η αν απλα δεν εχει γινει κατι σοβαρο κ εγω απλα τ μεγαλοποιω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79633 από Reaction στις 15 Ιουνίου 2011, 7:34μμ

Reaction

μέλος από: 15/5/2011
Τσαμπα στεναχωριεσαι.Εγω σου λεω να τον χωρισεις γιατι οπως ειπανε αλλοι πιο πριν δεν βγαζει πουθενα αυτο.
Τωρα εσυ μπορει να σκεφταισε για εμας< Ασ τους χαζοι ειναι , εγω τον αγαπω> , αυτο ειναι μονο ενα πεισμα.Δηλαδη αν σου πει καποιος απο το σχολειο να τα φτιαξεται τι θα του πεις? Εχω σχεση μεσω διαδυκτιου και δεν μπορω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79637 από metal angel στις 15 Ιουνίου 2011, 8:10μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
δεν νομιζω να μπορεις να καταλαβεις πως νιωθω εγω..και γιατι δηλαδη να ειναι ενα πεισμα κ τπτ αλλο? δεν μπορεις να διαγραψεις συναισθηματα ετσι...δεν γινετε απλα..:(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79660 από dimitris1997 στις 16 Ιουνίου 2011, 12:14πμ

dimitris1997

banned
μέλος από: 7/5/2011
το να τα έχεις με κάποιον από το διαδύκτιο δεν είναι σχέση, ούτε γίνετε να τον αγαπήσεις αν τον δεις μια φορά στην ζωή σου. το καλύτερο θα ήταν να χωρίσετε και να βρεις κάποιον που θα είναι κοντά σου. στο κάτω κάτω αγάπη δεν είναι να θέλεις απλά να τα έχεις με κάποιον αλλά, να νοιάζεσαι για αυτόν, να τον βοηθάς στην σε ότι χρειάζεται κτλ. και να τα έχετε αλλά και τα παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΑΙ και την υπογραφή μου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79677 από dark4 στις 16 Ιουνίου 2011, 3:40πμ

dark4

μέλος από: 29/8/2010
Μόνο απο msn μιλάτε; ούτε το κινητό του δεν έχεις;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79691 από egweimaiedw στις 16 Ιουνίου 2011, 11:08πμ

egweimaiedw

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/6/2011
ρε συ ετσι λεγανε ολοι στην αρχη. παντος οι λογοι που δεν τον χωριζεις

ειναι

10 τις εκατο το πισμα σου
20 τις εκατο οτι εχεις βρει μια σχεση που μπορεις να εκφραζεσε καλητερα
και το υπολιπο 70 τις εκατο ειναι γιατι δεν στην εχει πεσει καποιος ακομα ο οποιος βρισκεται κοντα σου και σαρεσει κιολασ :P

οταν κυνηγαμε εναν ανθρωπο απο πισω και προσπαθουμε να κανουμε το αδυνατο δηλαδη να τον μεταπισουμε μεσο διαδικτιου και να ζησουμε τον ερωτα μαζι του απο αποσταση χανουμε αυτους που ειναι διπλα μας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login