Μήνυμα στις 24/10/2012 στις 12:53 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο αλλά εγώ τα κάνω wmv. Συνήθως σε μεσαία ποιότητα για να μην βγαίνουν τεράστια.Πήγαινε στο θέμα: Movie render σε Sony Vegas
Μήνυμα στις 10/10/2012 στις 21:47 @Μηχανήματα
Γκούγκλαρε 'galaxy ace development' και θα βρεις.
Πήγαινε στο θέμα: Samsung galaxy ace -Κολησε -Root
Μήνυμα στις 8/10/2012 στις 01:58 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Ξανακαντο κι αν σου κανει το ιδιο παλι βρες αλλη εκδοση να βαλεις. Ψαξε να βρεις και τιποτα οδηγιες στο ιντερνετ πως να κανεις ρουτ και πως να το φλασαρεις, θα σε βοηθησουν πολυ. Παντως μην αγχωνεσαι, λιγο ψαξιμο θελει και θα το φτιαξεις μια χαρα.Πήγαινε στο θέμα: Samsung galaxy ace -Κολησε -Root
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 00:56 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα, αφού από την αρχή σου ξεκαθάρισε ότι θέλει να κάνετε μόνο φάση και τίποτα παραπάνω γιατί να του τα χώσεις; 'Οποτε είχε καύλες σε φώναζε κι εσύ πήγαινες. Αν είχες στο μυαλό σου να κάνεις σχέση δεν έπρεπε να μπλέξεις μ' αυτόν απ' την αρχή. Για μένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην τον δεχτείς φίλο και να του στείλεις ένα μήνυμα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γουστάρεις πλέον αυτό που γινόταν παλιά και να ξεκόψετε.
Πήγαινε στο θέμα: Θα πετυχει?
Μήνυμα στις 11/9/2012 στις 01:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε με το σεξ χαλαρώνεις κάπως αλλά αν υπάρχουν άλλα σοβαρά θέματα που σου σπάνε τα νεύρα δεν κάνει και θαύματα.Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και νεύρα
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 16:10 @Κλάψιμο
Το θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο λες και είναι κανένας διαγωνισμός. Το θέμα είναι ότι δεν σε θέλει και πρέπει να το δεχτείς όσο κι αν σε πονάει. Δικαίωμα του είναι, δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να νοιώθει πράγματα για σένα ή να είναι μαζί σου χωρίς να θέλει.
Πήγαινε στο θέμα: οταν σου κλεινουν ολους τους δρομους! ! !
Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 16:00 @Sex
Το χάπι φταίει για την καθυστέρηση. Στις περισσότερες που το παίρνουν τις αλλάζει τον κύκλο. Όσο να 'ναι επηρεάζει και το άγχος, οπότε μην αγχώνεσαι άδικα.
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια!!!!
Μήνυμα στις 4/7/2012 στις 19:08 @Διάφορα
Απλά έχουν κεφάλαιο και το επενδύουν στο να χτίζουν πολυκατοικίες και να πουλάνε ή να νοικιάζουν τα σπίτια. Μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν πολύ κέρδος αλλά πλέον ο κόσμος δεν αγοράζει και οι περισσότεροι έχουν καταστραφεί γιατί έχουν πολλά σπίτια απούλητα και πρέπει να πληρώνουν φόρους, χαράτσια κτλ.
Πήγαινε στο θέμα: Τι κάνει ένας εργολάβος?
Μήνυμα στις 2/7/2012 στις 15:13 @Μηχανήματα
Κι εγώ το είχα πάθει αυτό και τελικά έφταιγε το καλώδιο. Μόλις το άλλαξα λύθηκε το πρόβλημα. Δοκίμαστο μπας και..
Πήγαινε στο θέμα: Κάηκαν τα ηχεία?
Μήνυμα στις 28/6/2012 στις 03:21 @Διασκέδαση
Μια χαρά είναι η ηλικία σου, αφού σ' αρέσει ξεκίνα. Και ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις οτιδήποτε. Θέληση να υπάρχει και όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.
Πήγαινε στο θέμα: Εκμάθηση κιθάρας |