3ήμερη
Σελ. 1
Μήνυμα #75381 από giorgos95 στις 12 Απριλίου 2011, 3:29μμ
![]() |
1η λυκείου,πήγαμε τριήμερη στον βόλο και γυρίσαμε σήμερα.Το θέμα μου είναι ότι ένα απο τα βράδια μου το πέρασα με την κοπέλα μου και προχωρήσαμε κάπως περισσότερο από τα συνηθισμένα φιλιά και κατέληξε σε αρκετά άγρια φάση(αμέτρητα χουφτώματα,δαχτυλάκια,τριψήματα,γλυψιμο κτλπ) χωρίς να ολοκληρώσουμε.Είμαι σίγουρος πως ήταν κάτι που το ήθελε και αυτή πάρα πολύ,αλλα!Περάσαμε ολόκληρο το βράδυ αγκαλιά αφου σταματήσαμε τα ερωτικά παιχνίδια και απο χτες που συνέβη αυτο μέχρι και τώρα είναι πολύ απόμακρη,αποφεύγει να μου μιλήσει και να με συναντήσει.Ντρέπεται?δεν της άρεσε?και αν ναι τι μπορώ να κάνω εγώ για να διορθωθεί το πρόβλημα γιατι ειλικρινά είμαι ερωτευμένος μαζί της και δεν αντέχω τσακωμούς μαζί της,πόσο μάλλον ενδεχόμενο χωρισμό.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75383 από Doctoras στις 12 Απριλίου 2011, 4:03μμ
Πυθανον ντρεπεται.Αλλα γιατι δεν την ρωτας και να της εξηγησεις πως νιωθεις για αυτην οπως πολυ ωραια τα ειπες εδω?Στις γυναικες αρεσει να το ακουν και γενικα θα την κανεις εαν ντρεπεται να νιωσει πιο ανετα. Πες με ειλικρινια τ τι εσθανεσαι πως εχει και οτι αλλο νιωθεις. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75386 από giannisefoa στις 12 Απριλίου 2011, 4:36μμ
Όντως...Συζήτησέ το μαζί της και πες της πως νιώθεις...Πες της ότι δεν πρέπει να ντρέπεται για κάτι αλλά αν δεν θέλει να ξαναγίνει δως της τον χρόνο της...Απλά κάντην να νιώσει άνετα όποιο κι αν είναι το πρόβλημα της... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75388 από giorgos95 στις 12 Απριλίου 2011, 4:39μμ
![]() |
Ευχαριστώ αλλά αυτά είμαι σίγουρος ότι τα ξέρει όπως και το τι νοιώθω εγώ για εκείνη... :( θα προσπαθήσω να της μιλήσω αν και ειλικρι΄να δεν ξέρω τι να κάνω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75447 από sexypandaGR στις 13 Απριλίου 2011, 7:55μμ
![]() |
Χτυπα ενα τηλ και πεστης να πατε για καφε και εκει πολυ απλα συζητηστε το θεμα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75456 από Doctoras στις 13 Απριλίου 2011, 10:49μμ
Μην το κτυπησεις πολυ ομως λιγο ισα ισα να το σηκωσει... (καλη ιδεα δοκοιμασε την).Περα απτην πλακα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75458 από giorgos95 στις 13 Απριλίου 2011, 11:21μμ
![]() |
Λοιπόν έχουμε και λέμε,δεν απαντάει στα τηλέφωνα και στα μυνήματα,με αποφεύγει πάω να της μιλήσω από κοντά.Τι πρέπει να κάνω?θα τρελαθώ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75461 από M1k3y στις 14 Απριλίου 2011, 12:19πμ
![]() |
Αδερφέ μάλλον έπεσες σε άσχημη περίπτωση. Η μόνη λύση μάλλον είναι να την στριμώξεις κάπου για να μπορέσετε να τα πείτε, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα φέρει αποτελέσματα. Καλύτερα ξεκίνα να ψάχνεις αντικαταστάτρια. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
8
Μήνυμα #75462 από Σηπτικό Βόδι στις 14 Απριλίου 2011, 1:04πμ
Αποδεκτή απάντησηΠαίχτηκε και με εμένα κάποια τέτοια φάση (με κοπελιά που δε τα 'χουμε καν), και μάλιστα σε φετινή τριήμερη, και μάλιστα στον Βόλο επίσης. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ο ενθουσιασμός της 3ήμερης της πρώτης λυκείου που πρέπει να κάνουμε κάτι out of ordinary. Ένας θεός ξέρει πως κρατήθηκα, και πάλι καλά που το 'κανα διότι πλέον ούτε που μιλιόμαστε. Θεωρώ και τη δική σου περίπτωση μία απ' τα ίδια, οπότε ξεκόλλα από εκείνο το σκηνικό και ψάξου αλλού... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |