Μήνυμα στις 19/5/2013 στις 17:22 @Θ. Κλημεντίνη
Απο τι διαβασα δεν απατησες κανεναν. Για φαση μιλησες με τον πρωτο, οχι γ σχεση. Σ ξεκαθαρισε οτι θελει αποκλειστικοτητα? Αν οχι δεν νμζω να μπορει να κρίνει εσενα τλχστν. Τωρα γ τον αδελφο του, αν οντως σε ηθελε ο αδελφος του πριν απο αυτόν, τοτε εκεινος εχεο πρόβλημα που δεν ηταν σε θεση να καταλαβει τον αδελφο του... Πήγαινε στο θέμα: Απατησα το αγορι μου :/
Μήνυμα στις 19/5/2013 στις 17:14 @Θ. Κλημεντίνη
Ποσο χρονων εισαστε, για να μπορεσω να εκτιμησω λιγο την κατάσταση? Πήγαινε στο θέμα: Με γουστάρει ή όχι???Εχω μπερδευτει!
Μήνυμα στις 14/6/2011 στις 01:03 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικά όχι δν έχω ολοκληρώσει,αλλά και με την συγκεκριμένη αλλά και με άλλες έχω κάποιες σεξουαλικές εμπειρίες χωρίς να περιλαμβάνεται όμως το σεξ(προκαταρτικα και λοιπά δηλαδή) Πήγαινε στο θέμα: Πρώην και επανασύνδεση
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 13:45 @Θ. Κλημεντίνη
μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή του doctor γιατί δίκιο έχετε το κορίτσι δν αξίζει!όσο για τον κολλητό άσε,άλλη ιστορία....! Πήγαινε στο θέμα: Πρώην και επανασύνδεση
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 01:28 @Θ. Κλημεντίνη
Για αρκετά μεγάλο χρονικό διαστημα τα είχα με ενα κορίτσι το οποίο ήταν η πρώτη μ σχέση.σε αυτήν τη σχέση λοιπόν,ενώ απέκτησα πολλές εμπειρίες δεν ολοκληρώσαμε σεξουαλικά.Έληξε άδοξα όταν αυτή έκανε κάτι με τον κολλητό μου...και τώρα,έναν μήνα μετά μ παρακαλάει να τα αξαναβρούμε και θέτει και όρο από πλευρά της πως αν τα ξαναφτιάξουμε θα προχωρήσουμε κ άλλο τη σχέση μας...το ερώτημα μ είναι,τι να κάνω ????
Πήγαινε στο θέμα: Πρώην και επανασύνδεση
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 01:19 @Θ. Κλημεντίνη
εγώ φίλε μ ημουν 15 μισό όταν έκανα πρώτη φορά φάση (μισό χρόνο πριν δλδ) κ είμαι και ψηλός και γυμνασμένος και γενικότερα εμφανίσιμος.το θέμα οπς ειπώθηκε πιο πάνω είναι πρώτα από όλα οι προτεραιότητες σου,οπότε ναι είναι φυσιολογικότατο!αν το βάλεις για στόχο τη δεδομένη χρονική στιγμή δν θα αργήσει πολύ και η δικιά σ π΄ρωτη εμπειρία.δν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι όλα θα γίνουν! :) Πήγαινε στο θέμα: Ειναι φισιολογικο?
Μήνυμα στις 6/6/2011 στις 22:24 @Sex
Κοίτα,για αυτό δεν ξέρω αλλά σε μένα από ότι φαίνεται με το μάτι τουλάχιστον ειναι κάθετο στο σώμα μου και δεν γέρνει αριστερά δεξιά...τώρα αν χάνω κάτι λίγα θα σε γελάσω αλαλ δν νομίζω γιατί και με χάρακα π έχω δει δν χάνει κάπου... Πήγαινε στο θέμα: το πεος μου γερνει
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 22:15 @Sex
Εμένα πάλι ειναι ολόισιο ομως!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: το πεος μου γερνει
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 00:03 @Sex
Βάζοντας δάχτυλο αλλά στην ηλικία σου δεν το συνιστώ. Με το να τρίβεσαι πάνω στο μαξιλάρι Ασκώντας πίεση με νερό σε αυτό το σημείο(στο ντουζ π.χ.) Και βέβαια με το τρίψιμο της κλειτορίδας :) Πήγαινε στο θέμα: τροποι αυνανισμου
Μήνυμα στις 27/5/2011 στις 13:14 @Sex
Τώρα να μιλάμε εμείς για το τι θα πρέπει να κάνουν αυτές είναι γελοίο....Διαφορετικά φύλλα=διαφορετική ψυχολογία.Αν ενδιαφερόμαστε μόνο για το σεξ,κάλλιστα μπορούμε να πάμε σε ένα οίκο ανοχής και να μην ανοίγουμε θέματα στα φορουμ.Αν πάλι επιδιώκετε(γιατί εγω αυτό επιδιώκω)μια σχέση αλληλοκατανόησης και όχι μόνο απλό σεξ,προυπόθεση είναι να μην κρίνεις και πιέζεις την κοπέλα σου για το πότε θα έιναι έτοιμη.Διαφορετικά το νιώθεις ε΄συ και διαφορετικά αυτή.το θέμα είναι να το καταλάβεις.Αν θέλει να περιμένει την κατάλληλη στιγμή θα περιμένει,το σώμα της της ανήκει και εσύ και ο καθένας δεν μπορείτε να την αναγκάσετε.Αν όμως ενδιαφέρεστε πραγματικά,θα κάνετε υπομονή μέχρι να είναι έτοιμη.Δεν υπάρχει γιατί σε αυτό το θέμα ο καθένας έχει το δικαίωμα στην προσωπική του ζωή να δρα όπως αυτός θελήσει.Όποιος θέλει να ακούσει τη γνώμη μου ελέυθερα.Όποιος πάλι όχι δικό του πρόβλημα.Εγώ τη δικιά μου κοπέλα ποτέ μου δεν την πίεσα για κάτι τέτοιο,αντιθέτως περίμενα υπομονετικά μέχρι να νιώσει έτοιμη,και όταν ήταν πλέον τότε προχωρήσαμε αλλά αυτό επειδή εκείνη τη στιγμή ήταν κάτι που το θέλαμε και οι 2 και όχι μονο εγώ.
Πήγαινε στο θέμα: γιατι? |