Αρχισαν παλι τις επαφες μεταξυ τους!
Σελ. 1
Μήνυμα #127423 από Epistimon στις 24 Μαΐου 2014, 12:12πμ
![]() |
Γεια σας παιδια! πριν αναφερθω σε αυτο το θεμα θα ηθελα να μου απαντησετε και να παρω γνωμες γιατι ειναι αρκετα σοβαρο το θεμα για μενα! Λοιπον ας το παρουμε απο την αρχη...τα εχω με μια κοπελα 4μιση μηνες τωρα..αυτη ειχε ενα κολλητο 2 χρονια τωρα αλλα πριν κανα 2μηνο-3μηνο σταματησαν να μιλανε επειδη αυτος την γουσταρε πολυ μιλαγανε παρα πολλες ωρες στο κινητο αλλα αυτη ειπε οτι τα εχει μαζι μου και δεν γινεται να κανει κατι με αυτον! Αυτος την εβρισε με λογια που δεν μπορω να τα γραψω εδω (παντως ηταν προσβολες σε τυπου ΤΑΝΑΠΟΥ και πολυ χειροτερα) και σταματησαν να μιλανε...μετα τα ξαναβρηκαν και αυτος την ξαναγουσταρε και ξαναεπεσε πολυ βρισιδι οπου σταματησαν παλι να μιλανε για 2-3 μηνες...σημερα η κοπελα μου ειπε οτι τα ξαναβρηκανε και το προβλημα ειναι οτι φοβαμαι οτι την ξαναγουσταρει...μιλανε αρκετες ωρες στο τηλεφωνο (μενει σε πιο μακρυνη περιοχη αυτος) με αποτελεσμα να θεωρω οτι εχει 2 γκομενους...εμενα και αυτον! Αυτη μπορει να τον θεωρει κολλητο αλλα εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι θα γινει παλι κατι...και αμα τσακωθω μαζι της μπορει να βρει ευκαιρια να κανει κινηση αυτος! Πειτε μου τι να κανω γιατι εχω τρομερα νευρα τωρα και δεν εχω ουτε ενα στοιχειο να του μιλησω εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! Περιμενω πως και πως την βοηθεια σας παιδια γιατι πιστευω οτι θα λαβω σωστες απαντησεις! Ευχαριστω! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127425 από άσχετος στις 24 Μαΐου 2014, 12:21πμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Η κοπέλα σε θέλει. Αν πραγματικά ήθελε να κάνει κάτι με αυτόν,θα το είχε κάνει ήδη από την 1η φορά.. Χαλάρωσε! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127428 από Webmaster στις 24 Μαΐου 2014, 1:45πμ
![]() |
Καλά θεωρείς. Έχει όντως δύο γκόμενους. Και επιπλέον δεν είναι ερωτευμένη μ' εσένα αλλά μ' αυτόν. Πάμε στην επόμενη και γρήγορα, πριν χάσουμε και την αυτοεκτίμησή μας. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #127434 από pi8hkos97 στις 24 Μαΐου 2014, 8:41πμ
![]() |
Αποδεκτή απάντηση
Συμφωνώ επίσης επειδή θυμάμαι και από άλλα ποστ που είχες γράψει και υποθέτω ότι είναι αυτή που την περνάς 3 χρόνια, σούταρέ την γρήγορα. Αν δεν το έχεις καταλάβει σε κάνει ότι θέλει και σε ταλαιπωρεί, ενώ σου αξίζει πραγματικά κάτι καλύτερο. ΈΝα ψονισμένο νιάνιαρο είναι που επειδή προφανώς είναι καμιά όμορφη με ωραίο κωλαράκι, έχει τεράστια ιδέα για τον εαυτό της και σου κάνει νάζια. Πες της ότι δεν θες να είστε πια μαζί. Στην αρχή θα σου τα πρίξει, θα θες και εσύ να τα ξαναβρείτε (λογικό) και γιαυτό σου προτείνω να βρεις άλλη γκόμενα να ηρεμίσεις. Συγνώμη που τα λέω έτσι απότομα αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Επίσης θα βοηθήσεις και αυτήν να μην έχει τόση μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της. Η επιλογή δική σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127436 από Dieftharmenos στις 24 Μαΐου 2014, 11:20πμ
![]() |
Δωστης πουλο γρηγορα...και εγω θυμαμαι τι σου κανει.Ασε την ρουφιανα να ησυχασεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127438 από Epistimon στις 24 Μαΐου 2014, 11:42πμ
![]() |
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας ! Πραγματικα βοηθανε! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127439 από panagiotiC στις 24 Μαΐου 2014, 12:03μμ
![]() |
Συνηθως σε ολες τις σχεσεις στην αρχη ειναι ολα μελι γαλα,εχω διαβασει ολα τα ποστ σου φιλε και βλεπω οτι τα προβληματα με την δικια σου εχουν ξεκινησει ηδη απο τους πρωτους 2 μηνες,συγνωμη που θα στο πω αλλα η κοπελα σου γουσταρει να το παιζει σε διπλο ταμπλο.Υστερα απο ο,τι εχει κανει ο "κολλητος" της τον δεχεται πισω και ενω εχει εκφραστει τοσο ασχημα για το αγορι της;Στην πραγματικοτητα το γουσταρει ολο αυτο που γινεται.Στειλτην πριν ειναι πολυ αργα για σενα,υπαρχουν και αλλες κοπελες οι οποιες ειναι σωστες και ξερουν να αγαπανε πραγματικα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127441 από Epistimon στις 24 Μαΐου 2014, 12:54μμ
![]() |
Η βλακεια ειναι οτι μετα μου λεει οτι μαγαπαει και απλα τον εχει κολλητο τιποτα παραπανω και εγω καθομαι αυτοματως και τα πιστευω! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127442 από panagiotiC στις 24 Μαΐου 2014, 1:35μμ
![]() |
Ακου φιλε,η λεξη σ'αγαπω ειναι μια απλη λεξη αν στην ουσια δεν αποδειχτει με πραξεις.Εσυ φυσικα λες οτι εχει κανει και πραξεις που το δειχνουν αυτο,εσυ ομως εισαι καψουρης,πραγμα που δειχνει οτι δεν τα βλεπεις καθαρα,ενας τριτος ομως μπορει να δει αν σε αγαπαει πραγματικα η οχι κι εμεις που εχουμε διαβασει ολα τα ποστ σου και εχουμε βγαλει μια εικονα για τον χαρακτηρα της σου λεμε οτι η κοπελα απλα παιζει,τωρα ειναι ακομα η αρχη οποτε ειναι πιο ευκολο να ξεκοψεις,αν το αφησεις να προχωρησει περισσοτερο τοτε θα ειναι δυσκολο μετα.Στην τελικη αν της δειξεις εναν αλλον εαυτο,πιο σκληρο,που δεν κρεμεσαι απο αυτην τοτε εκεινη μπορει να δει εναν αλλον ανθρωπο και να την κανεις να κολλησει μαζι σου,αν δεν το κανει τοτε δεν αξιζε ποτε και προχωρας την ζωη σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127444 από pi8hkos97 στις 24 Μαΐου 2014, 1:42μμ
![]() |
Μωρέ εντάξει βοηθάνε, το θέμα είναι όμως να μην ξαναπέσεις στην παγίδα της μικρής να σε κάνει ότι θέλει, να παίζει μαζί σου, να σε πληγώνει για να αισθάνεται γκόμενα. Σούταρέ την εδώ και τώρα να βρεις την υγεία σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |