Μήνυμα στις 23/10/2016 στις 16:44 @Sex
Εγω πιστευω οτι ολο αυτο ειναι ψυχολογικο,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ηρεμησεις και οταν το κανεις να μην σκεφτεσαι απο πριν οτι δεν θα τα καταφερεις παλι,βαλε καμια τσοντα κιολας να δεις ισως αυτο να σε βοηθησει.
Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολία στην εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 22/10/2016 στις 02:04 @Μηχανήματα
Το samsung galaxy trend plus ειναι μαπα το καρπουζι και με τα λεφτα αυτα παιρνεις καλυτερο,ειπες οτι τα λεφτα που διαθετεις ειναι μεχρι 130 ευρω,κοιτα το samsung galaxy j1 2016,στο e-shop με 140 ευρω,χαρακτηριστικα:επεξεργαστης 1.3 GHz,μνημη ram 1 GB,μεγαλυτερη οθονη και καλυτερη μπαταρια.
Πήγαινε στο θέμα: smartphone
Μήνυμα στις 16/10/2016 στις 00:26 @Θ. Κλημεντίνη
Γιατι ολο αυτο το στορυ μου κανει για fake;
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 30/9/2016 στις 21:56 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Το πιο πιθανο ειναι να ειναι αμφιφυλοφιλος,δεν μπορεις να κανεις κατι για να το παραδεχτει,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσεχεις την καθε κινηση του,να εχεις ανοιχτα τα ματια σου στο καθε τι απο εδω και περα και καποια στιγμη θα βρεθουν οι αποδειξεις.Πήγαινε στο θέμα: Και κερατάς και γδαρμένη!
Μήνυμα στις 29/9/2016 στις 19:46 @Μηχανήματα
Για αρχη πηγαινε στις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου και πηγαινε στις εφαρμογες,κανε απεγκατασταση τις εφαρμογες στις οποιες δεν σου εμφανιζει τα emoji και μετα ξανα εγκατεστησε τες κατεβαζοντας τες απο το google play,αν δεν γινει κατι με αυτο πηγαινε παλι στις ρυθμισεις καπου στο τηλεφωνο σου θα λεει αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα συστηματος κατι τετοιο και κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,πρωτου το κανεις αυτο ομως να αποθηκευσεις ο,τι εχεις μεσα στο κινητο σου γιατι αλλιως θα στα σβησει ολα,ειναι δηλαδη σαν οταν το παιρνεις καινουργιο.
Πήγαινε στο θέμα: emoji
Μήνυμα στις 28/9/2016 στις 21:31 @Μηχανήματα
Μηπως να του εκανες εργοστασιακες ρυθμισεις,αλλιως κανε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση τα προγραμματα στα οποια σου εμφανιζει αυτο το προβλημα.
Μήνυμα στις 28/9/2016 στις 14:58 @Μηχανήματα
Κανε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση το μεσσεντζερ.
Μήνυμα στις 8/6/2016 στις 14:35 @Διάφορα
Λογικα βαση πρεπει να εχεις γραψει.
Πήγαινε στο θέμα: μενω φυσικη; (γυμνασιο) |