Μήνυμα στις 22/12/2014 στις 21:22 @Διασκέδαση
Γεια σας παιδια ειμαι σχεδον 18 χρονων και βλεπω οτι ολοι οι φιλοι μου θα βγουνε την πρωτοχρονια αλλα εγω θα την περασω εντελως οικογενειακα και με ξενερωνει καπως αυτο που θα ειμαι σπιτι..επισης μετα απο λιγες μερες ειναι τα γενεθλια μου και επειδη εχω πανελληνιες και υπηρχε μια αναστατωση με τις παρεες δεν ξερω αμα κανω. Εχετε να προτεινετε κατι πανω σε αυτα τα 2 τα θεματα?
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτοχρονια οικογενειακα
Μήνυμα στις 11/12/2014 στις 16:10 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια αυριο φευγω για 5μερη με το σχολειο και θελω να με βοηθησετε σε καποια πραγματα...καταρχας θα παμε με πλοιο 16ωρες και θελω να μου πειτε πως να τις περασω ολες αυτες τις ωρες μεσα στο πλοιο γιατι τις θεωρω παρα πολλες....ακομα τι μαλακιες προτεινετε να κανουμε με την παρεα και πως να την πεσουμε σε καμια νεα κοπελα απο αλλο σχολειο... Αυτα ηθελα να ρωτησω περιμενω τις απαντησεις σας και θα το εκτιμησω! Πήγαινε στο θέμα: 5μερη σχολειο!!!!
Μήνυμα στις 4/12/2014 στις 17:39 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια μεγαλη βοηθεια!!! Επειδη καπνιζω μου επεσε σταχτη σε μια ζακετα μου και εχει αφησει πανω ενα σημαδι που δεν φευγει με τιποτα...οι γονεις μου δεν ξερουν οτι καπνιζω και προσπαθω να μην τους το δειξω..ξερετε κανα τροπο για να βγει? Απαντηστε εαν μπορειτε θα το εκτιμησω
Πήγαινε στο θέμα: Καψιμο με τσιγαρο σε ρουχο
Μήνυμα στις 21/11/2014 στις 15:27 @Κλάψιμο
Θα τους εδινες σημασια στο σχολειο η θα της ξαναμιλουσες μετα απο τετοια πουστια?
Πήγαινε στο θέμα: Βρηκε αλλον με την μια!
Μήνυμα στις 21/11/2014 στις 15:02 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδια..θελω να μου πειτε τι θα ΚΑΝΑΤΕ εαν τα ειχατε με καποιον/καποια και αφου σας χωριζε εβρισκε αλλον μεσα σε 1 μερα και τα εφτιαχνε με αυτον? Μετα απο τοσα που ειχατε δωσει σε αυτη τη σχεση να σας παρατουσε ετσι απλα και να ελεγε παντου οτι ειναι ερωτευμενη με τον καινουργιο τωρα. Ακομα αμα τους βλεπατε μαζι καθε μερα στο σχολειο να αγκαλιαζονται και να φιλιουνται τι θα κανατε? Θελω γνωμες παιδια γτ τα ψυχολογικα μου γαμιουνται τον τελευταιο καιρο :/
Πήγαινε στο θέμα: Βρηκε αλλον με την μια!
Μήνυμα στις 20/10/2014 στις 20:47 @Διασκέδαση
Γεια σας παιδια το σαββατο θα παω σε ενα club με τους φιλους μου και θελω να μου πειτε ενα καλο ντυσιμο εκτος απο πουκαμισο....εγω συγκεκριμενα σκεφτομαι να φορεσω μια μπλε μπλουζα polo με γιακα σκουρο μπλε τζιν και μαυρα παπουτσια εσεις τι λετε? και ακομα τι ποτο θα προτεινετε για να παρω?
Πήγαινε στο θέμα: Ντυσιμο για club
Μήνυμα στις 23/9/2014 στις 13:04 @Sex
Γεια σας παιδια προσεξα οτι οριστερος μου ορχεις ειναι μεγαλυτερος απο τον δεξι. ειναι φυσιολογικο αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Μεγαλυτερος ορχεις ειναι φυσιολογικο?
Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 22:56 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια εδω και 2 μερες βλεπω πως ο κολλητος μου εχει αλλαξει εντελως συμπεριφορα. Ειμαστε σε διαφορετικα σχολειο και τον βλεπω μονο στο φροντιστηριο καθημερινα. Το παιζει πιο μαγκας και μιλαει περισσοτερο στους αλλους ενω εμενα με γραφει συνεχεια. Αυτο πριν 1 βδομαδα οπου εβγαινε με επαιρνε τηλεφωνο και τωρα οχι μονο δεν με παιρνει, αλλα τον πηρα να βγουμε μου ειπε πως ειναι κουρασμενος και την ιδια μερα βγηκε με κατι αλλα παιδια. Την εχει δει πολυ μαγκας και αρχηγος σε ολα και εχει γινει φουλ μαλακας. Χειροτερευει ακομα οταν περνανε κοπελες που το παιζει αλανι με τσιγαρο και τετοια φαση. Προσπαθησα να του μιλησω με αγνοησε και ξαναπροσπαθησα αλλα τιποτα. Τωρα κανει παρεα τους μαλακες απο το σχολειο του και νομιζει πως ειναι ο καλυτερος σε ολα. Τι λετε να κανω? Καθε γνωμη και προταση ειναι δεκτη.Περιμενω απαντησεις Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Αλλαγη συμπεριφορας κολλητου
Μήνυμα στις 12/9/2014 στις 21:19 @Θ. Κλημεντίνη
Το ξερω οτι εχω αναφερθει και σε προηγουμενα ποστ αλλα τελικα εκανα την εγχειρηση και εχω μεινει με τα ραμματα. Θελω να κανω μια ερωτηση και να μου απαντησετε οσοι ξερετε. Τα ραμματα γινεται να κοπουν απο τις κινησεις που κανω (Πχ γρηγορο περπατημα,σκαλες,οταν καθομαι σε μηχανακι) ? Απο τι μου ειπε ενας φιλος δεν κοβονται ευκολα με τις κινησεις αυτες αλλα θελω να σιγουρευτω... Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Ραμματα κυστη κοκκυγος! |