έρωτας μετα απο φιλία
Σελ. 1
Μήνυμα #116559 από plakaa στις 25 Ιανουαρίου 2013, 1:53μμ
Καλησπέρα παιδιά ,πριν κάποιες μέρες ,η καλύτερη μου φίλη ,μου είπε ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου,δεν ΤΗς απάντησα ,μετά από λίγη ώρα κατάλαβα ότι ημκυν και εγω μαζί της .παρολαυτα είπε να το ξεχάσουμε γιατί θα χάσουμε ότι έχουμε ,εγω δήλωσα και δηλώνω πρόθυμος να δοκίμασουμε , η ερώτηση μου είναι,μπορεί να με ξαναδεί φιλικα? Μπορεί να το ξεχάσει ? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116564 από aglina στις 25 Ιανουαρίου 2013, 2:48μμ
![]() |
Κατα την γνωμη μου αν δεν γινει τιποτα μεταξι σας πιστευω οτι θα το ξεχασει μετα απο πολυ καιρο. Αν γινει τοτε αλλαζουν τα πραγματα κ ιδικα αν λιξει αυτο που θα εχεται με αργιο τροπο (θελεις αλλη, θελει αλλον, στοιχιματα κ διαφορα τετοια) θα ειναι πολυ δυσκολο εως κ απιθανο να ξαναγινεται φιλοι οπως τωρα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116567 από plakaa στις 25 Ιανουαρίου 2013, 3:10μμ
Όλες αυτές τις μέρες ,μιλάμε σαν.ζευγάρι ,κάνουμε τα πάντα που κάνει ένα ζευγάρι ,όμως όταν έρχεται η ώρα να την φιλήσω ,λέει ότι δεν πρέπει ,... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116570 από aglina στις 25 Ιανουαρίου 2013, 3:43μμ
![]() |
Δεν ξερω λογικα σκευτεται/φοβαται οτι ολα θα αλλαξουν μολις χωρισεται. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116579 από Luscious στις 25 Ιανουαρίου 2013, 6:00μμ
ε μάλλον είναι θέμα χρόνου για να τα φτιάξετε....έτσι καταλαβαίνω Θα έρθει μόνο του μην αγχώνεσαι | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116582 από plakaa στις 25 Ιανουαρίου 2013, 7:52μμ
Μακάρι ,γιατί πλέον θέλω | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116597 από conmarap στις 26 Ιανουαρίου 2013, 3:16πμ
![]() ![]() μηνύματα: 55 ![]() |
Δεν πρόκειτε να το ξεχάσει. Όπου μπλέκεται ο έρωτας και παραμέμνει η φιλία, επέρχεται και η καταστροφή. Αποψή μου είναι ότι προφανώς και να κάνεις κάτι μαζί της. Υπάρχει κάτι καλύτερο από ζευγάρι που είναι και φίλοι; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116603 από plakaa στις 26 Ιανουαρίου 2013, 2:08μμ
Καταρχάς ευχαριστώ για την.απάντηση ,και εγω αυτό τον φόβο είχα ,ότι θα την χάσω ,αλλά αποφάσισα να δοκιμάσουμε ,εκείνη λέει ότι θα με χάσει έτσι γιατί κάποια στιγμή θα χωρίσουμε και δεν θα νοιώθουμε το ίδιο ,νομίζει.ότι θα το ξεπερασει αυτό που αισθάνεται | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116612 από άσχετος στις 26 Ιανουαρίου 2013, 8:11μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Το ίδιο ακριβώς έπαθα,ήμουν και είμαι ερωτευμένος(τρελά)με μια κοπέλα,2 χρόνια πέρασαν,1 χρόνο χωρίς να μου μιλάει και τον άλλον να είμαστε ένα τίποτα,αυτή δεν ήξερε τι θέλει,μιλούσαμε αλλά όχι όπως πριν...Δυστυχώς,δεν μπόρεσα να την ξεχάσω και δεν νομίζω να την ξεχάσω μέχρι να τελειώσει το λύκειο(γ'γυμνασίου ακόμα) και ας με έχει αρνηθεί...Αφού σε θέλει,και την θέλεις,μην χάσετε χρόνο,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ να ξαναγίνετε όπως πριν...Δυστυχώς έτσι είναι...Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι γαμώτο να την φέρω κοντά μου...Αλλά δεν γίνεται,την αγαπάω όσο τίποτα...Διαλέγετε ή κάνετε σχέση και προσπαθείτε να μην την χαλάσετε ή θα γίνετε όπως έγινα εγώ με την άλλη,ΆΓΝΩΣΤΟΙ.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |