Μήνυμα στις 11/10/2013 στις 11:17 @Θ. Κλημεντίνη
Βρες καμια καλή κοπέλα και παράτα αυτήν που φασώνεται από τόσο μικρή με τον έναν κ τον άλλον.
Πήγαινε στο θέμα: Κολλημα με κοριτσι απο το σχολειο
Μήνυμα στις 20/9/2013 στις 22:06 @Θ. Κλημεντίνη
τα ποια; χαχαχαχαα Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να κανω σχεση SOS
Μήνυμα στις 9/6/2013 στις 20:58 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν ευθύνονται μόνο τα κορίτσια! Εγώ είμαι 20 χρονών και αρκετά εμφανίσιμη και αγόρια της ηλικίας μου τόσα χρόνια δεν μου την έχουν πέσει ποτέ ούτε καν στο Λύκειο. Στο Λύκειο δεν μου την έπεσε ΠΟΤΕ ούτε ένας συνομήλικος και στην σχολή τα τελευταία 3 χρόνια συνολικά μου την έπεσαν 2-3 άτομα. Ε πως να κάνω σχέση με συνομήλικο εφόσον αυτοί δεν με θέλουν. Και εγώ με συνομήλικο θέλω να κάνω σχέση και έχω συνειδητοποιήσει πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει παρά μόνο με θαύμα. Ενώ οι μεγαλύτεροι που έχω γνωρίσει και με προσεγγίζουν και είναι και πολύ ωραίοι και με θέλουν και τα αγόρια της ηλικίας μου +/- 2 με 3 χρόνια δεν με θέλουν. Άρα το ερώτημα είναι εσείς τα αγόρια τι κάνετε. Εγώ ας έβρισκα συνομήλικο και ας ήταν και άσχετος δεν με πείραζε καθόλου. Το πρόβλημα είναι δικό σας και το λέω ειλικρινά, ενώ συνήθως τους άντρες υποστηρίζω και όχι της γυναίκες. Κάτι κάνετε λάθος όμως. Και καταρχήν και τα αγόρια 20 χρονών πχ πως να τα φτιάξουν μαζί μου αν πηγαίνουν με τις 16χρονες; Κάτι που το θεωρώ πραγματικά ελεεινό. Αυτή είναι η δική μου άποψη που ψάχνω να βρω συνομήλικο γιατί πιστεύω πως θα ήταν το σωστό και το καλύτερο για μένα και δεν μπορώ. Ε πλεον το έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα γίνει.
Πήγαινε στο θέμα: Κοριτσια και ηλικια !!!
Μήνυμα στις 9/5/2013 στις 18:14 @Flame
Είναι ενδιαφέροντα όσα λες...σε τι ηλικία σου συνέβει πρώτη φορά κάτι τέτοιο και πότε εμφανίστηκε ξανά; Και εμένα μου συνέβει κάτι απίστευτο αλλά καλύτερα να μην το γράψω εδώ γιατί δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς ήταν. Τώρα πια πιστεύω και εγώ πως υπάρχουν αυτές οι οντότητες. Πάντως φοβήθηκα τόσο που τώρα πια πριν κοιμηθώ κάνω το σταυρό μου οπωσδήποτε :) Πήγαινε στο θέμα: Πιστευεις στα πνευματα και στο διαολο?
Μήνυμα στις 4/5/2013 στις 12:37 @Sex
μπράβο πες τα....αλλά καλά λέει η κοπέλα όλο πουτάνες τις λένε οι περισσότεροι αλλά με αυτές πάνε Πήγαινε στο θέμα: παρθενια...προβλημα
Μήνυμα στις 26/4/2013 στις 16:31 @Θ. Κλημεντίνη
Σπουδαίο πρόβλημα
Πήγαινε στο θέμα: μου εχει σπασει τα νευρα
Μήνυμα στις 26/4/2013 στις 00:38 @Sex
και επίσης πριν έγραφες ότι είσαστε 2,5 μήνες μαζί...και τώρα μέσα σε μία μέρα μεγάλωσε αυτή 3 χρόνια και αντι για 2,5 μήνες είστε μαζί 1 χρόνο; :p
Πήγαινε στο θέμα: χρειαζομαι επιγοντος βοηθειααααα! :(
Μήνυμα στις 24/4/2013 στις 00:42 @Μηχανήματα
νομίζω πως ο μόνος τρόπος είναι να ζητήσεις από αυτόν στα οποία τα έγραψες ή σου τα έγραψε
Πήγαινε στο θέμα: διεγραμμενα μηνυματα στο fb
Μήνυμα στις 22/4/2013 στις 10:41 @Sex
Τι είναι αυτά τα προεόρτια; καφέ υγρά; εγώ πάντως από ότι θυμάμαι μου ήρθε περίοδος μπαμ και κάτω χωρίς καμία ''προειδοποίηση'' ή ένδειξη. Άρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Μην αγχώνεσαι όταν είναι να έρθουν θα έρθουν. ;) Πήγαινε στο θέμα: Προεόρτια
Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 00:26 @Sex
πόσο χρονών είσαι; γιατί αν είσαι μικρή λογικά θα έχεις πιο ασυαθή κύκλο
Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση 11 μερες |