Μήνυμα στις 5/6/2013 στις 01:18 @Διάφορα
Σε ευχαριστω για την απαντηση.Μου εφυγε ενα βαρος τωρα.Ειχα αγχωθει παρα πολυ Πήγαινε στο θέμα: αριθμος ταυτοτητας
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 15:23 @Διάφορα
νομιζω οτι ακομα και να μεινεις σε αυτο το μαθημα,αν ο μεσος ορος ειναι πανω απο 12,5 περνας
Πήγαινε στο θέμα: μαθημα
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 15:19 @Διάφορα
Καλησπερα παιδια, Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.Οταν καποιος εχει τον αριθμο ταυτοτητας σου τι μπορει να κανει?ΜΟΝΟ τον αριθμο,οχι την καρτα που εχει την φωτογραφια σου και στο πισω μερος τα προσωπικα σου στοιχεια.Ρωταω γιατι λογο βιασυνης με πηραν τηλεφωνο για μια παραγγελια που ειχα κανει και μου ζητησαν τον αριθμο.(ξερω μεγαλη χαζομαρα που βιαστηκα). ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: αριθμος ταυτοτητας
Μήνυμα στις 31/3/2013 στις 19:49 @Sex
Πρέπει υποχρεωτικά να σε δει γυμνό ?
Πήγαινε στο θέμα: θειος γιατρος
Μήνυμα στις 31/3/2013 στις 14:29 @Κλάψιμο
Δηλαδή να μην κάτσω να,το ξεκαθαρίσω ?, ή θα χάσω το χρόνο μου ?
Πήγαινε στο θέμα: αλλαγη συμπεριφοράς
Μήνυμα στις 29/3/2013 στις 21:13 @Sex
Φυσικά και ειναι φυσιολογικό .από τέτοιες ηλικίας περίπου υπάρχει ο αυνανισμός .επίσης είχα διαβάσει ότι οι άντρες ,όταν ειναι μωρα αγγίζουν και ασχολούνται με το πεος τους γιατί ειναι ωραία η αίσθηση .εν ολίγοις ,μην ανησυχείς ,ειναι. Κάτι φυσικό :-)
Πήγαινε στο θέμα: Είναι φυσιολογίκο....?
Μήνυμα στις 27/3/2013 στις 19:09 @Κλάψιμο
Καλησπέρα σε όλους ,τις τελευταίες 2 εβδομάδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα .μιλάω με μια κοπέλα έδω και καιρό ,την θεωρώ πολύ καλή μου φίλη. Μιλούσαμε κάθε μέρα , όμως τις τελευταίες 2 εβδομάδες όπως είπε ,άρχισε να ελαττώνεται η επικοινωνία. Με αποτέλεσμα , έδω και 4 μέρες να έχουμε στείλει 2 μηνύματα ,τις έκανα παράπονο ,μου απάντησε ότι θα μου μιλούσε αύριο ,τελικά ποτέ δεν μου μίλησε .ξέρω ότι έχει χρόνο να μιλήσει ,και δεν έχει κάποιο αγόρι.τι να κάνω ? Από την μια μπορώ να μπω στην διαδικασία να την ξεχάσω,από την άλλη σκέφτομαι αυτές τις αναθεματισμενες φράσεις που έλεγε ,του στυλ " δεν.θα σε αφήσω ποτέ " κτλ κτλ. ...
Πήγαινε στο θέμα: αλλαγη συμπεριφοράς
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 22:05 @Sex
Καλησπέρα ,έχω δει παρόμοια θέματα στο φόρουμ ,αλλα δεν είδα πουθενά σοβαρή απάντηση .αυτό που έχω είναι σπυράκια στο πεος τα οποία φαίνονται μόνο αν.τραβήξω το δέρμα ,ελάχιστα βγάζουν σμιγμα ..πως προκαλούνται. Και πως τα " καθαρίζω "?
Πήγαινε στο θέμα: σπυρια στο πεος
Μήνυμα στις 1/3/2013 στις 15:15 @Sex
Εμφανισιακά δεν.μου αρέσει καθόλου σε κοπέλα ....τώρα για το στοματικό ,είναι πως το χειρίζεσαι :-P ,εγω πάντως δεν θα ήθελα
Πήγαινε στο θέμα: πως το νιώθετε;;
Μήνυμα στις 27/2/2013 στις 10:56 @Sex
Ναι.αλλα γιατί γίνεται? Κάποια επιστημονική απάντηση ?:-P Πήγαινε στο θέμα: κατουρημα μετα από αυνανισμό |