Μεγάλο θέμα με την κοπέλα μου
Μήνυμα #111761 από Jim123 στις 28 Οκτωβρίου 2012, 1:52πμ
μέλος από: 16/11/2011 μηνύματα: 110 0 |
Γεια σας, είμαι με μια κοπέλα εδώ και αρκετούς μήνες... Η οποία όμως μου έχει πει πολλά ψέματα για σημαντικά πράγματα, για την οικογένειά της ψέματα και πολλά άλλα, τα μισά από ότι μου έχει πει για την ζωή της είναι ψέματα, κάποια τα έμαθα από μια φίλη της που μου τα είπε εμπιστευτικά για να ξέρω τι γίνεται, και κάποια άρχισα να τα καταλαβαίνω και μόνος μου. Αρκετές φορές με νευριάζει υπερβολικά, καπνίζει και φυσάει τον καπνό πάνω μου, θυμώνει για μικροπράγματα όπως ότι είμαι με τους φίλους μου και μου λέει να πάω να την πάρω και της λέω να έρθει επειδή είμαι με τους άλλους και δεν θα σηκωθώ να φύγω και μου το κλείνει στα μούτρα πολλές φορές, έχει φασωθεί, 2-3 φορές με μια κοπέλα ενώ τα είχαμε στην αρχή δεν το έλεγε αλλά μετά μου το παραδέχτηκε και αν της λέω καμιά φορά γιατί το έκανε θυμώνει, και λέει δεν έγινε και τίποτα, και πριν τα φτιάξουμε έλεγε ότι θέλει να αυτοκτονήσει και κάτι τέτοια. Έχουν γίνει και άλλα πολλά... 1-2 φορές χωρίσαμε και ήθελε να πέσει στο λιμάνι και έκλαιγε και μετά τα ξαναβρίσκαμε. Δεν ξέρω τι να κάνω... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111765 από madness2012 στις 28 Οκτωβρίου 2012, 9:29πμ
μέλος από: 10/8/2012 μηνύματα: 131 0 |
H περίπτωσή της είναι κάπως σοβαρή γι αυτό δες προσεκτικά τα παρακάτω. Κατά τη γνώμη μου η κοπέλα έχει οικογενειακά προβλήματα.Σ αυτό οφείλονται τα ψέματα και το φάσωμα με άλλες κοπέλες,και γενικά πράγματα κάπως μη φυσιολογικά.Αυτό να το θυμάσαι!Όταν κάποιος έχει οικογενειακά προβλήματα δεν μπορεί!σε καμία περίπτωση και δε του βγαίνει κιόλας να συμπεριφέρεται όμορφα γιατί η ψυχή του έχει μαραθεί από θέματα και συναισθήματα που έχουν να κάνουν με ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!Δεν είναι σαν φίλοι που παν κι έρχονται στη ζωή σου!κατάλαβες? Φυσικά όμως αυτό δεν πρέπει να επιρεάσει και τη δική σου ψυχολογική κατάσταση έτσι?Αυτό που θα πρεπε να κάνεις είναι να της μιλήσεις,να της πεις πως θα είσαι εκεί να τη βοηθάς,να μιλάτε περισσότερο γι αυτά που την απασχολούν,αφού πρώτα της κερδίσεις την εμπιστοσύνη και πιστεύω πως όταν θα καταλάβει πως εκεί έξω υπάρχει κάποιος για κείνη τότε θα μπορέσει σιγά σιγά να σταθεί στα πόδια της και να αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν μια κοπέλα της ηλικίας της. Πρέπει όμως κι εσύ για να κάνεις όλα τα παραπάνω να καταλάβεις αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για εκείνη γιατί τότε θα καταλάβεις αν είναι εύκολο να ακολουθήσεις τις συμβουλές που σου έδωσα!Και ενωείται πως δεν πρέπει να παίζεις μαζί της γιατί οι τάσεις αυτοκτονίας δεν είναι αστείο! Ελπίζω να σε βοήθησα :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111772 από 17χρονος στις 28 Οκτωβρίου 2012, 11:14πμ
μέλος από: 16/10/2012 μηνύματα: 156 0 |
Πω πω φιλε που εμπλεξες .....εγω σ λεω αρχισε να απομακρυνεσαι και προσπαθησε να χωρισεις με ηπιο τροπο ,δεν υπαρχει μελλον σε αυτη τη σχεση.....σ κανει σκατα την ψυχολογια και σ κανει και ρεζιλι....αλλα το πιο βασικο ειναι οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη......πως να κρατησεις σχεση χωρις εμπιστοσυνη???...ενταξει μπορει να εχει οικογενειακα προβληματα αλλα πρεπει να σκεφτεται και τους γυρω της ,οχι μονο τον ευατο της.........ξεμπλεξε γρηγορα!!!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111810 από petalouditsa στις 28 Οκτωβρίου 2012, 9:50μμ
μέλος από: 15/10/2012 μηνύματα: 106 0 |
συμφωνω με τον 17χρονο....προβληματα ολοι εχουμε ομως δεν ξεσπαμε οπου βρουμε......και γιατι να πληρωνεις εσυ τα σπασμενα τα δικα της?θεωρω πως αν μιλαμε για ηλκιες κατω των 25 δεν μπορεις με σιγουρι να αποφασισεισ για εκεινη.....αν την πλησιασεις οπως ειπε το πρωτο αγορι και την κανεις να δεθει περισσοτερο υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα στο μελλον να κολλησει περισσοτερο επανω σου και εαν αλλαξεις γνωμη γι αυτη να εφαρμοσει οντως αυτα που λεει οτι θελει να κανει τωρα και να αντιδρα χειροτερα....θεωρω πως δεν ευθυνεσαι για α περασεις τοσα....οποτε ξεκινα μια συζητηση πρωτα....δωσε μια ευκαιρια να δεις αν θα ειναι ειλικρινης....εαν δεν στρωσει(ενημερωσε την οτι καταλαβαινεις τα ψεματα,εστω απεξω απεξω)αρχισε σιγα σιγα να ξεκοβεις για να μην τραβας αυριο μεθαυριο τα μαλλια σου και εχεις εσυ χειροτερα προβληματα...εαν οντως ειναι ετσι οπως ειαι μπορει να σε μπλεξει οπουδηποτε και επειτα να κυνηγουν ολοι εσενα σαν υπαιτιο(ψαχνουν τον αποδιοπομπαιο τραγο και θα βαλουν εσενα στη θεση του)επειτα μαθε οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις για οικογενεια κλπ.....ενημερωσε μας για τις εξελιξεις!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111822 από vak410 στις 29 Οκτωβρίου 2012, 12:52πμ
μέλος από: 17/6/2012 μηνύματα: 40 0 |
σουταρε την τωρα!!!!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111886 από Jim123 στις 29 Οκτωβρίου 2012, 9:49μμ
@petalouditsa Είμαστε κάτω των 25 Η μάνα της ανεβαίνει σε δέντρα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια, μου το είπε ένα παιδί που τον ξέρω εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει λόγο να μου πει ψέματα, αν και η μάνα της είναι κάπως περίεργη μου φαίνεται κάπως άκυρο, τώρα δεν ξέρω επειδή μου είπε το παιδί ότι η μάνα της το συζητούσε πολύ άνετα... Από εμπιστοσύνη δεν υπάρχει τίποτα, δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της τίποτα. Και πριν καιρό μου έλεγε ότι μάλλον θα φύγει για άλλη χώρα και τέτοια και τελικά έλεγε ψέματα, έλεγε στην φίλη της να της κάνει κατάσταση με κάποιον ενώ τα είχαμε είδη κάποιους μήνες, βέβαια η φίλη της δεν έκανε τίποτα και αυτό το έμαθα τώρα τελευταία από την φίλη της αν και είχα καταλάβει από πριν κάτι... Και άλλα πολλά... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111920 από paranoikos στις 30 Οκτωβρίου 2012, 7:07μμ
μέλος από: 6/8/2012 μηνύματα: 206 0 |
και εμενα η κοπελα μ μου λεει για αυτοκτονιες και τετοιες παπαριες γιατι ειναι ιοθετημενη και την δικαιολογω.. καποια στηγμη χωρησαμε και εκοψε με ξυραφι το χερι της...(τι να πεις) και τα ξαναφτιαξαμε... τωρα ειμαστε τελεια την αγαπω και με αγαπα αληθινα... της σταθηκα στο πλευρο της...και με αγαπαει περισσοτερο απο ακθε αλλο στον κοσμο... ειμαι ο μονος δικος της ανθρωπος... γιατι με τους γονεις της τους θετους οπως καταλαβαινεις δεν ειναι και η καλυερη! αν την αγαπας πραγματικα και το βλεπεις σοβαρα στασου στο πλευρο της και ορθοποδηστε μαζι !!! αν δεν τρελενεσε κιολας ρε παιδι μ αρχισε να ξεκοβεις ή καντην να σε χωρισει!!δεν θα αυτοκτονησει για εσενα.. μπορει αν ακνει καμια παρομοια μαλακια με αυτην που εκανε το κοριτσακι μου... αλλα πολυ δυσκολα θα αυτοκτονησει... περαστικα σου! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111922 από γεωσκώληξ στις 30 Οκτωβρίου 2012, 7:12μμ
μέλος από: 24/6/2012 μηνύματα: 235 0 |
Φιλαράκι,μια ερώτηση...την αγαπάς; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111936 από Jim123 στις 30 Οκτωβρίου 2012, 10:08μμ
Παιδιά δεν είναι το θέμα μόνο το ότι λέει ότι θα αυτοκτονήσει είναι όλα αυτά τα ψέματα που έχει πει και όλα αυτά που έχει κάνει... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |