Μήνυμα στις 28/1/2013 στις 18:30 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον, Χωρισα πριν λιγο καιρο με μια κοπελα. Δεν την αγαπουσα απλα τη νοιαζομουν. Διαπιστωσα μεσα απ αυτη τη σχεση μιας και δεν κανω πολλες οτι φοβαμαι να αγαπησω. Φοβαμαι να δω τον εαυτο μου σε μια φαση να με κυριευουν τα συναισθηματα. Προσπαθω να τα κοντρολαρω οσο μπορω. Δε θελω να πληγωθω. Πολλοι θα μου πειτε αν δε φας τα μουτρα σου δε μαθαινεις. Δεκτο. Αλλα εγω φοβαμαι να δωσω πραγματα στον αλλο με αποτελεσμα πολλες φορες να φαινομαι αναισθητος. Οπως σας προειπα φοβαμαι μην κανω πραγματα τα οποια θα ριξουν τον εαυτο μου στα ματια μου. Θελω να στεκομαι παντα στο υψος μου. Δε με πειραζει καθολου που χωρισα μαζι της. Μαλιστα δε μου ειπε ποτε το λογο. Σκεφτομαι λοιπον απο μεσα μου. ''Κοιταξε μητσο, ξερουμε τι καναμε σωστο και τι καναμε λαθος. Απο κει και περα αν θελει να φυγει μία θελω δεκα. Δε θα κατσω να παρακαλεσω μια κοπελα''. Ετσι ξερω τι μου γινεται, δε θα κατσω εγω τωρα να ειμαι σε φαση παροξυσμου. Και ας με λενε περιεργο. Τιμη μου και καμαρι μου. Θελω μεσα μου να ειμαι καλα. Αυτο που θελω να μου πειτε ειναι πως να χαλαρωσω λιγο τον εαυτο μου. Ωρες ωρες αισθανομαι οτι ειμαι πολυ αυστηρος μαζι του. Ισως επειδη θελω να ειμαι και συνηθως ειμαι προετοιμασμενος για παντα. Δεν θελω να πεφτω ποτε απο τα συννεφα. Ευχαριστω για το χρονο σας αδερφια και συγγνωμη για το μεγαλο ποστ! Φιλια στο σπιτι.. Πήγαινε στο θέμα: Φοβαμαι να αγαπησω
Μήνυμα στις 5/12/2012 στις 15:36 @Θ. Κλημεντίνη
Με χωρισε, δε λεει το λογο που με χωρισε..ειναι αρρωστη;;.. Μου λεει δε θα κατσω να μπω σ αυτη τη διαδικασια και μ εκλεισε το τηλεφωνο... Μονο οτι ειπα κατι που την πειραξε.. Ελεγε πως με αγαπαει.. Μπορω να την ξανακερδισω; Πήγαινε στο θέμα: Mε χωρισε και δε λεει το λογο
Μήνυμα στις 27/11/2012 στις 20:59 @Sex
Μια ερωτηση.. Καθε φορα που παω στο σημειο της κοπελας μου ειναι υγρο.. Ειναι καθε στιγμη υγρο ή υγραινεται τη στιγμη που φασωνομαστε, δηλαδη οταν καυλωνει; Πήγαινε στο θέμα: Kολπικα υγρα
Μήνυμα στις 25/11/2012 στις 23:08 @Θ. Κλημεντίνη
Πες την να βγειτε οχι τωρα.. ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Ξεκινα γενικα τη συζητηση και θα σε παει μονο του :)
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος-Έχω ελπίδες?
Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 02:26 @Sex
φερτε να βαψετε και αυγα
Πήγαινε στο θέμα: σεξ τις μερες της περιοδου
Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 00:57 @Sex
Κοιτα συμπτωση.. Το εχει και ενας φιλος μου και το συζηταγαμε την προηγουμενη βδομαδα.. Απ'οτι ξερω δεν ειναι δερματολογικο.. Λογικα εχεις υψηλες τοξινες.. Ειναι κατι στο αιμα.. Απ οτι μου ειπε πρεπει να αποφευγεις κρεατα, ποτα, τσιγαρα... Τωρα δε μπορω να πω με σιγουρια.. ετσι;;.. δεν ειμαι γιατρος.. Εχει κ αυτος φαγουρα στα μπουτια εκει στους προσαγωγους.. Συμβουλεψου ενα γιατρο ¨) Πήγαινε στο θέμα: Περιεργη φαγουρα
Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 00:52 @Θ. Κλημεντίνη
σουταρε την τωρα!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλο θέμα με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 28/10/2012 στις 02:17 @Sex
Θα τα πω μπαμ μπαμ.. Φασωνομουν με την κοπελα μου.. Και πηγα προς την περιοχη της.. Ετριψα το σημειο 2-3 λεπτα.. Και μετα αισθανθηκα κατι υγρο.. Την ρωτησα αν τελειωσε.. Και μου λεει ναι.. Να πω πως η δουλεια αυτη εγινε πανω απο τα ρουχα.. Εγω νομιζα πως οι γυναικες δεν το κανετε και πολυ συχνα.. Πως γινεται να συνεβει μεσα σε τοσο λιγα λεπτα;;;.. θα το κανει συνεχεια αυτο το πραγμα; ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!! :):) Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεια εκσπερματωση
Μήνυμα στις 25/10/2012 στις 15:05 @Θ. Κλημεντίνη
Θες να σου πω κατι μεταξυ μας... Δεν παιζει να κοιμηθειτε ΠΟΤΕΕ!!!.. κι αν κοιμηθειτε θα ειναι απο το ποτο.. Οποτε δε θα θυμαται κανεις τιποτα!!
Πήγαινε στο θέμα: 3ημερη
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 16:46 @Θ. Κλημεντίνη
Ενα πραγμα θα σου πω.. Φιλος δεν ειναι αυτος μου που κλαιει μαζι σου οταν σου συμβαινει κατι ασχημο.. Φιλος ειναι αυτος που χαιρεται για την παρτη σου οταν συμβαινει κατι ομορφο! Πήγαινε στο θέμα: αξία φίλου |