Μήνυμα στις 29/12/2016 στις 15:21 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Αν πατήσεις στο Google: μπομπ σφουγγαρακης 1999 μεταγλωτισμενο, θα βρεις όλα τα επεισόδια online στις πρώτες σελίδες, δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω σελίδες γι' αυτό το γράφω έτσι.Πήγαινε στο θέμα: Mπόμπ Σφουγγαράκης Επεισόδια
Μήνυμα στις 11/12/2016 στις 00:27 @Διάφορα
Γειά σας, είχα δηλώσει να με καλέσουν στις ειδικές δυνάμεις και σήμερα μπήκα για να δω πότε και που παρουσιάζομαι και έλεγε Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (Αυλώνα), τι γίνεται;
Πήγαινε στο θέμα: Αντι για ειδικές δυνάμεις με καλούν τεθωρ
Μήνυμα στις 5/12/2015 στις 14:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Από ότι είδα πας να επηρεαστείς κάπως από την μητέρα σου. Απλά μην δίνεις σημασία, καμία, μα καμία :P. Κάθε φορά που ακούω για συζητήσεις περί ομοφυλοφιλίας και κτλ. είμαι κάπως :PΕίναι τραγικό να υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν άλλους ανθρώπους επειδή απλά έλκονται σεξουαλικά ή ερωτεύονται άτομα ίδιου φίλου. Πρέπει να βάλουν λίγο μυαλό στο στενό τους κεφάλι :P. Το σεξ είναι απλά κάτι ωραίο στην ζωή, εφόσον γίνεται συναινετικά και δεν βιάζεται κάποιος lol, δεν υπάρχει θέμα είτε αν το κάνουν άνδρες με γυναίκες, είτε γυναίκες με γυναίκες, είτε άνδρες με άνδρες, είτε όλοι μαζί μπουλούκι :P Πόσο μάλλον όταν δύο άνθρωποι ερωτεύονται, είναι κάτι τόσο όμορφο, άσχετα με το φύλο τους. Κάποτε λέγαμε και ότι η γη είναι τετράγωνη και καίγανε κόσμο που έλεγε το αντίθετο. Και λογικά επειδή κάποιος θα το σκεφτεί και θα πει ότι υποστηρίζω έμμεσα και τον εαυτό μου, δεν είμαι ομοφυλόφιλος :P Πήγαινε στο θέμα: Ομοφυλοφιλία
Μήνυμα στις 23/11/2015 στις 11:37 @Διάφορα
Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, πως και πόσο πληρώνεται κάποιος αν δουλεύει πόρτα σε κάποιο Club, υποθέτω είναι ανάλογα το μαγαζί αλλά, θα ήθελα μια γενική πληροφόρηση τι παίζει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Πήγαινε στο θέμα: Πληρωμή πορτιέρη σε Club
Μήνυμα στις 1/2/2015 στις 12:15 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Καλημέρα, η πληροφορική έχει μέλλον και πολύ, ισχύει ότι πηγαίνουν αρκετά άτομα αλλά δεν ασχολούνται όλοι με το ίδιο πράγμα, υπάρχουν υπερβολικά πολλά πράγματα που σχετίζονται με την πληροφορική, π.χ. άλλη δουλειά κάνει αυτός που δουλεύει στην Google, άλλη στην Microsoft, άλλη στο Facebook και άλλη δουλειά αυτός που δουλεύει σε μια εταιρία ανάπτυξης λογισμικού κατά παραγγελία. Υπάρχουν επίσης και πολλά άτομα που έφτιαξαν κάποιο δικό τους λογισμικό και θησαύρισαν. Ακόμα όσο περνάνε τα χρόνια όλο αυτό το κομμάτι αναπτύσσεται όλο και περισσότερο και εκτείνεται σε όλο και περισσότερα πράγματα π.χ. εδώ και κάποια χρόνια υπάρχει προγραμματισμός στα κινητά.Τώρα αυτό που λες για το ΕΠΑΛ, από το ΕΠΑΛ δεν μπορείς να περάσεις ΑΕΙ, μόνο ΤΕΙ, σε κάποιο ΑΕΙ Πληροφορικής υπάρχει περισσότερο θεωρία και λιγότερη πράξη ενώ σε κάποιο ΤΕΙ το ανάποδο, +ότι αν πας ΕΠΑΛ θα έχεις και κάποια εμπειρία επειδή θα κάνετε εργαστήρια. Προσωπικά θα σου πρότεινα να πας ΕΠΑΛ εφόσον θέλεις πληροφορική, όμως ΑΝ αλλάξεις γνώμη στο μέλλον? δεν ξέρω, σκέψου το.. Γενικά μιλώντας δεν έχει να σημασία αν πας ΤΕΙ ή ΑΕΙ σημασία έχει να είσαι καλός, να ασχολήσε, να έχεις μεράκι, υπάρχουν άτομα που δεν τέλειωσαν καμία σχολή και τώρα είναι πάμπλουτοι επειδή είχαν το μυαλό να μάθουν μόνοι τους. Ένας που πήγε σε μια σχολή το 90' αν δεν το ψάξει μόνος του να μάθει τα καινούργια, ουσιαστικά δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα τώρα. Ξέρω άτομα που τέλειωσαν σχολές πληροφορικής και τώρα είναι απλά σε κάποιο φροντιστήριο επειδή δεν ασχολήθηκαν μόνοι τους. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς όμως είναι, αν θες αυτό σίγουρα, πρέπει να έχεις μεράκι να ασχοληθείς και μόνος σου όπως είπα και πάνω, να ψάχνεις, να μαθαίνεις και να κάνεις συνεχώς πράγματα. Πήγαινε στο θέμα: πληροφορικη
Μήνυμα στις 20/1/2015 στις 17:24 @Sex
Είσαι 16 χρονών, όχι 6, ίσως θα μπορούσε να δημιουργήσει μελλοντικά προβλήματα η όλη φάση, απλά πες τους ότι θα κάνεις μπάνιο μόνος σου και κάνε, μην τους ξανά αφήσεις ποτέ να σε κάνουν, απλά δεν πρέπει. Και για να αποφύγεις τον καυγά απλά μην το αμελείς, πιστεύω μέρα παρά μέρα είναι καλά.
Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 27/11/2014 στις 17:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Άραξε ρε φίλε έχει συμβεί σε πολλούς, ακόμα και στο forum να ψάξεις θα βρεις κι άλλα τέτοια περιστατικά, είναι απόλυτα λογικό ατύχημα :P και η κοπέλα δεν φταίει, δεν το έκανε επίτηδες (WTF?). Δεν σιχάθηκες το γυναικείο φύλο, απλά είναι λίγο το σοκ επειδή δεν το περίμενες, λίγο η άσχημη μυρωδιά, θα σου περάσει. Επίσης πριν από το πρωκτικό σεξ πρέπει να γίνεται πάντα κλύσμα για να μην γίνονται τέτοια ατυχήματα αλλά και για την αποφυγή μολύνσεων.Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 26/11/2014 στις 15:16 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Σου είχα γράψει και σε ένα παλιό σου θέμα γι' αυτό.Αυτό που έκανα παλιά όταν κολλούσα σε τέτοια θέματα ήταν την στιγμή που θέλω να το κάνω να μην το σκέφτομαι, απλά να το κάνω. Εννοώ, πες ότι όλα πάνε καλά με την κοπέλα, είστε μόνοι είναι βράδυ, έρχεστε κοντά, την κοιτάζεις στα μάτια, μετά στα χείλι και κολλάς, εκείνη την στιγμή μην σκέφτεσαι πως, άδειασε το μυαλό σου εντελώς, μην σκέφτεσαι τι θα κάνεις, πως θα το κάνεις, μην σκέφτεσαι καθόλου, απλά κάντο, άδειασε το μυαλό σου εντελώς, κινήσου προς τα χείλι της και φίλα την. Αν σε βοήθησα δώσε αποδεκτή :D Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με το πρωτο φιλη
Μήνυμα στις 17/11/2014 στις 23:11 @Sex
Στην εφηβεία το μυαλό και οι ορμόνες παίζουν πολλά παιχνίδια, 2ον το τι τσόντες βλέπεις δεν δείχνει αν είσαι gay ή ότι άλλο, gay είσαι αν θες να κάνεις σεξ με άνδρες και μόνο με άνδρες.
Πήγαινε στο θέμα: ειμαι γκεει?
Μήνυμα στις 1/11/2014 στις 02:00 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Αρκετά καλό, φτιαγμένο Gaming PC στα 705€, μαζί με οθόνη, ποντίκι και ηχεία.www.e-shop.gr/innovator-3-gamer-4160-tft-22-me-windows-8-p-PER.912164 Πήγαινε στο θέμα: gaming pc |