Μήνυμα στις 10/5/2014 στις 19:04 @Διασκέδαση
γεια σας παιδες :3 θελω να κανω ενα piercing κρυφο απο τους γονεις μ γτ γενικα δεν τους αρεσουν και δεν μπορω να περιμενω και ως τα 18 (ειμαι 16) , ετσι οι επιλογες ειναι το septum(αναμες στα ρουθουνια) και το smiley (μεσα απο το ανω χειλος ) αν εχει κανεις ενα απο τα δυο ειδη ας μου πει τι παιζει και γενικα συμβουλες καθως και τι απο τα δυο θα του αρεσε πιο πολυ :)
Πήγαινε στο θέμα: piercing
Μήνυμα στις 23/4/2014 στις 01:18 @Sex
οχι απλα μου φαινεται περιεργο να λες οτι δεν εχεις χυσει με γκομενα στα 16
Πήγαινε στο θέμα: 16 χρονων
Μήνυμα στις 18/4/2014 στις 17:37 @Sex
εγω εχω τελειωσει με γκομενα απο τα 14 ρε ;ρ
Πήγαινε στο θέμα: 16 χρονων
Μήνυμα στις 18/4/2014 στις 17:32 @Sex
ρε φιλε , φυσικο ειναι να εχεις και στο πεος , πανω στο πεος, ξυρισε τες και εκει , σιγα σιγα
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτησεις για το ξυρισμα
Μήνυμα στις 18/4/2014 στις 17:26 @Sex
αμα θες απο την εφηβεια σου να θυμασαι τι διαβαζες.. τοτε συνεχισε ετσι...
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλή.
Μήνυμα στις 7/4/2014 στις 19:16 @Sex
λοιπον , γεια σας καταρχας, εχω παρατηρησει οτι μια δυο φορες που ημουν με κοπελα και ψιλιαστηκα οτι θα τ κανουμε ή θα μ παρει πιπα, ξεκαβλωνω , δεν ξερω γιατι ... ειναι σαν να μην νιωθω αν ειναι καβλωμενη η οχι , οποτε αναγκαζομαι να το τεσταρω εγω μην ξενερωσω και την γκομενα , και με πιανει σαν ενα αγχος εκεινη την στιγμη , και προσπαθω να την παιξω καπως μονος μου , μημπως και καβλωσει αλλα τιποτα, την τελευταια φορα μ πεταξε μια σποντα και της λεω μαλλον εσυ δεν ξερεις αρκετα κολπα χαχα αλλα δεν ξερω τι θα γινει με αυτο ρε παιδια , το εχω μια εγνοια ;/ Πήγαινε στο θέμα: Στυτικη δυσλειτουργια? ;/
Μήνυμα στις 22/3/2014 στις 23:49 @Sex
ρε αδελφε βαλε ακου μουσικη , δεν φτανει που οι δικοι σου ειναι ερωτευμενοι , γκρινιαζεις κιολας ;ρ
Πήγαινε στο θέμα: Επιασα τους γονεις μου να το κανουν
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 21:19 @Sex
λοιπον αδελφε, η απαντηση ειναι απολυτως λογικη, αυτη θα γυρισει πισω, θα κανει εκτροση και παπαλα, απλα μαλακια σου γιατι θα τραβηξει αυτη το ζορι , χαχα καλα το λενε οτι ερχονται για πουτσο αυτες εδω... τελος παντων , εχεις κοπελα και πηδηξες και την ολλανδεζα?
Πήγαινε στο θέμα: Θεματάκι με τα κορίτσια
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 21:17 @Sex
δεν λεω οτι δεν με ανεβαζουνε ρε παιδια , για ονομα , απλα δεν θελω να λεω στην κοπελα μ καβλοφατσα , νταξ ;ρ
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ απο Τσατ-τηλεφωνο
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 21:16 @Sex
γεια σου φιλε :) , λοιπον , αρχικα αν ειναι να θες να εισαι αμζι της μονο για να την πηδηξεις δεν εχει κανενα νοημα. απο την αλλη αν εισαι ερωτευμενος μαζι της και νιωθεις κατι ανωτερο για αυτην τοτε , κανε την προσπαθεια σου να τα φτιαξετε, αν γινει αυτο που μαλιστα το εχεις και ευκολο , τοτε θα εισαι σαν τον κολλητο , θα μιλατε , θα γνωριστειτε παραπανω και θα αναπτυχθει εμπιστοσυνη , πρεπει αν της δειξεις οτι δεν εισαι ενας μαλακας που απλα θες να την πηδηξεις (το αφηνω ασχολιαστο) λοιπον ... αφου το κανεις αυτο και δειξεις οτι δεν εισαι μαζι της για πονηρα πραγματα τοτε σιγα σιγα θα αποκτησετε οικειοτητα και μπορεις να της πεις να ερθει σπιτι σου , εκει αρχικα νταξει μπορεις να την χουφτωσεις και σιγα σιγα να συνεχισετε, καθε κοπελα εχει τον δικο της ρυθμο , μην την πιεσεις γιατι τιποτα γιατι θα τα καταστρεψεις ολα, ΑΝ σε καλυψα χτυπα μια αποδεκτη ;) Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια για να ριξω μια |