Το ανακάλυψε ο αδερφός της
Σελ. 1
Μήνυμα #100442 από άσχετος στις 12 Μαΐου 2012, 4:55μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Γεια σας μέλη του ftou!Συγνώμη που γράφω πολλά θέματα αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος αυτόν τον καιρό.Λοιπόν άμα έχετε διαβάσει τα παλιότερα μου ποστ έχω γράψει για ένα κορίτσι.Της τα ζήτησα αλλά μου είπε πως θέλει χρόνο για να το σκεφτεί επίσης μου έδωσε και το νούμερο της.Χθες όταν βγήκα με έναν φίλο μου,ο φίλος μου της έστειλε μήνυμα από το δικό μου κινητό και το μόνο που της είπε είναι "τι κάνεις?".Αλλά το μήνυμα το πήρε ο αδερφός της(18 χρονών,τούμπανο).Δεν ξέρω αν την χτύπησε αλλά ξέρω ότι την μάλωσε.Σήμερα έμαθα πως θέλει να είμαστε μαζί αλλά δεν θέλει ο αδερφός της.Το πρωί μου έστειλε σε μήνυμα να μην της στείλω μήνυμα.Οι γονείς τις δεν το έχουν μάθει ακόμα και δεν θέλω να δώσω αφορμές για να το μάθουν γιατί θα γίνει χαμός.Επίσης ο αδερφός της της είπε να μην την ξαναδεί μαζί μου.Τι να κάνω παιδιά?Έχω σκεφτεί να μιλήσω με τους γονείς μου και να μετακομίσουμε μόνο για αυτό. Πληροφορίες:Είμαστε 14 χρονών,μένουμε στην ίδια γειτονία,της αρέσω μου αρέσει και ο αδερφός της είναι βλάκας. Έχω σκεφτεί να μιλήσω στον αδερφό της από Facebook αλλά φοβάμαι μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μάγκες βοηθήστε με ΚΑΙΓΟΜΑΙ ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100443 από άσχετος στις 12 Μαΐου 2012, 5:17μμ
Κάποιος να μου απαντήσει είναι σημαντικό! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100446 από ChakanStamou στις 12 Μαΐου 2012, 6:16μμ
![]() ![]() μηνύματα: 74 ![]() |
Να μετακομίσεις είναι η μόνη λύση. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100447 από άσχετος στις 12 Μαΐου 2012, 6:33μμ
Ναι αλλά δεν ξέρω πως να το πω στους γονείς μου.. Κανένας άλλος? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #100448 από aswtos στις 12 Μαΐου 2012, 6:34μμ
Αποδεκτή απάντησηφιλε μου μην μεγαλοποιεις τα πραγματα. ειναι λογικο στην ηλικια που εισαστε και οι δυο σας να αρχιζουν να αναπτυσσονται τετοια συναισθηματα για το αλλο φυλο. η κοπελες σε αυτη την ηλικια σκεφτονται διαφορα, η ιδεα της σχεσης με καποιο αγορι απο τη μια τις γοητευει και απο την αλλη τις τρομαζει γιατι ειναι σχετικα πρωτογνωρο, σκεφτονται τι θα πουν οι γυρω τους για αυτο, τι απαιτησεις μπορει να εχεις εσυ και πολλα αλλα. τον αδερφο της μην το φοβασαι και τοσο. μπορει να την κατσαδιασε λιγο ή να της ειπε να προσεχει αλλα δεν νομιζω πως τη βαρεσε και δεν πιστευω πως θα χτυπησει και εσενα αν καταλαβει πως φερεσαι σωστα στην αδερφη του, τη σεβεσαι και δεν θες να την εκμεταλλευτεις. νεο παιδι ειναι και αυτος, μπορει να σε καταλαβει. δηλαδη αυτος στην ηλικια σου δεν κοιταζε κοριτσια. δεν υπαρχει λογος να του μιλησεις γενικοτερα αλλα ουτε και να μετακομισεις φυσικα...εκτος αν η οικογενεια της ειναι τιποτα μαφιοζοι... που δεν το νομιζω! προσπαθησε να τα βρεις εσυ με την κοπελα, να εχεις υπομονη, να μην δινεις στοχο με τις κινησεις σου και ολα θα πανε καλα. εννοειται βεβαια πως αργα ή γρηγορα η οποια σχεση θα κανετε θα τελειωσει ακομη και αν αρχικα στο μυαλο σας μπορει να το εχετε αλλιως αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν πρεπει να αρχισει κιολας... και οι δυο θα βγητε πιο εμπειροι απο ολο αυτο απλα καποια στιγμη ισως οι απαιτησεις και οι αναγκες να μην καλυπτονται απο αυτο! προσπαθησε να το ζησεις οταν αρχισει οσο πιο καλα μπορεις, να μην φοβασαι να προσφερεις και ολα θα πανε καλα. αν νοιαζεσαι την κοπελα και σεβεσαι την ηλικια της και οι δικοι της θα το ανεχονται ή τουλαχιστον δεν θα αντιδρουν ασχημα. για οτι αλλο θες εδω ειμαστε! καλη τυχη! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100449 από άσχετος στις 12 Μαΐου 2012, 7:16μμ
aswtos ευχαριστώ πολύ με κάλυψες πλήρως.Στα μηνύματα που ανταλλάζαμε δεν της έλεγα τίποτα κακό.Από κοντά της φέρομαι πολύ καλά.Δεν ξέρω τουλάχιστον άμα ο αδερφός της έχει τίποτα μαζί μου(με ξέρει και από κοντά ο αδερφός της λέμε και καμιά κουβέντα καμιά φορά).Και οι γονείς της με ξέρουν καλά ειδικά ο πατέρας οποίος με συμπαθεί κιόλας.Αλλά δεν ξέρω μπορεί να μην την αφήνουν επειδή είμαστε μικροί αλλά δεν θα την βιάσω ίσα ίσα θα την προσέχω και θα την αγαπάω... Αλλά δεν ξέρω άμα ο αδερφός της είναι εμπόδιο καλύτερα να σταματήσω να την σκέφτομαι... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100450 από arxangelos στις 12 Μαΐου 2012, 7:39μμ
![]() |
τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ειναι αυτές??? μήπως να την ζητήσεις σε γάμο πρώτα κ μετά να βγείτε βόλτα γιατί θα την ατιμασεις?? έλεος που ζούμε στον μεσαίωνα?? Φορτσα ρε!! φτιαχτα μαζί της κ μην κωλωνεις πουθενά με τους αρρώστους να πούμε τωρα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100457 από zifeis στις 12 Μαΐου 2012, 9:29μμ
![]() |
ελα ρε φιλε σοβαρα σκεφτεσαι να μετακομισεις γα αυτο??? απλα εγινε προσφατα για αυτο σου φαινεται ετσι κοιτα εισαι σιγουρος πως εχει νευριασει ο αδερφος της? μπορει νασ το λεει αυτη για να σε αποφυγει οσο υπερπροστατευτικος και να ειναι δε γινεται να την κατσαδιασε για ενα τι κανεις νταξει μπες και εσυ λιγο στη θεση του 14 χρονων ειναι να σου πω την αληθεια αν ειχα αδερφη και εγω θα σου χα μιλησει στη θεση του βεβαια οχι τοσο εντονα κοιτα αν εσυ απο μερος σου εισαι ντομπρος και σωστος τοσο απεναντι της οσο και απεναντι σαυτον και τους γονεις της δε νομιζω να υπαρχει θεμα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100458 από άσχετος στις 12 Μαΐου 2012, 10:23μμ
Παιδεία σας ευχαριστώ όλους αλλά σε αυτό που θα σας πω τώρα δεν νομίζω να απαντήσετε.Λοιπόν σήμερα ο αδερφός της της είπε πως άμα της ξαναστείλω μήνυμα ή δει πως κάτι γίνετε μεταξύ μας θα βάλει άτομα να με δείρουν...Κάποια συμβουλή? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100464 από Σηπτικό Βόδι στις 12 Μαΐου 2012, 11:44μμ
Πάνε μίλα του, και πες του το και το. Εξήγησέ του ότι είναι αθώες μαλακίες και δεν θα κάνετε και τίποτα τρομερό πια, 14 είστε! Καν' τον να σε συμπαθήσει, άμα δείχνεις σίγουρος και είσαι καλός στα λόγια θα 'σαι μια χαρά μετά. Δηλαδή εννοώ ότι αδερφός είναι ρε παιδί μου, όχι πατέρας για να έχει τόσο παλαιολιθικές αντιλήψεις. Κιπ ας πόστιντ. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |