Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Διαπιστώνεις ότι γερνάς όταν τα κεράκια κοστίζουν περισσότερο από την τούρτα των γενεθλίων σου.
Τετάρτη, 16 Απριλίου

δεν ξερω πως να φερθω και τι να της πω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #100267 από Freeze στις 09 Μαΐου 2012, 11:59μμ

Freeze

Εικονίδιο
μέλος από: 18/11/2011
Καλησπερα,

μου αρεσει μια κοπελα εδω και καιρο, και θελω παρα πολυ να προχωρησω μαζι της αλλα δεν γνωριζω πως να της το φερω

συνηθως οταν της μιλω στο φβ δεν εχει και τοσο ενδιαφερον η συζητηση γιατι δεν εχω πολλα να πω δηλαδη της λεω τι κανεις κτλπ, λεμε και ενα δυο πραγματακια αλλα μετα τιποτα

εχω παρει αποφαση να της πω αν θελει να κανουμε κατι αλλα τα απογευματα που την βλεπω(αυτη ερχεται με τις φιλες της σε ενα γηπεδακι οπου ειναι πολλα παιδια) κομπλαρω,δεν εχω ιδεα για το πως να της το φερω και της λεω ενα "γεια" και τετοια σχετικα, αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι να παω κοντα της και να πιασω την συζητηση επειδη δεν ξερω για ποιο πραγμα να μιλησω

σημερα παιξαμε λιγο μπασκετ μαζι με μια φιλη της και ΠΑΛΙ δεν μπορεσα να της το πω

και αλλος ενας λογος νομιζω οτι ειναι πως αυτη ειναι με τις φιλες της, και εγω δεν μπορω να παω και να χωθω μεσα στην παρεα τους

δεν ξερω αν ειναι ντροπη ή φοβος ή οτιδηποτε αλλο ή μαλλον εγω ειμαι ξενερωτος απλα οπως προανεφερα κομπλαρω και δεν ξερω τι να κανω

θα χαρω αν μπορεσω και λυσω αυτο το προβλημα γιατι με βασανιζει συνεχεια

αα ξεχασα να γραψω πως σημερα ζητησε αυτη τον αριθμο μου, πραγμα που επρεπε να ειχα κανει εγω...

ευχαριστω εκ των πρωτερων για τις απαντησεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100269 από Freeze στις 10 Μαΐου 2012, 12:11πμ

Freeze

Εικονίδιο
να σημειωσω πως εγω κλεινω τα 15 σε 3 μηνες και αυτη ειναι 15 ηδη(ιδια ταξη, διαφορετικο τμημα)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100270 από gravedigger στις 10 Μαΐου 2012, 12:14πμ

gravedigger

banned
μέλος από: 15/2/2012
λοιπον την αλλη φορα που θα πας στο γηπεδακι...
πες της να ερθει μαζι σου σε ενα σημειο μακρια απο ολα τα παιδια για να μιλησετε ταχα μου ή να της δειξεις κατι ή οτι αλλο θες τελος παντων
ζητησε ττης τα.ετσι απλα.
και αφου σου εδωσε νουμερο σιγουρα σε εμπιστευεται και θελει να εχει παρτιδες μαζι σου.
προχωρα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100271 από Freeze στις 10 Μαΐου 2012, 12:33πμ

Freeze

Εικονίδιο
και αφου της το πωωω(και με το καλο δεχθει), τι γινεται μετα? φανταζομαι φιλί.. εκει ειναι που θα τα κανω θαλασσα επειδη δεν εχω καμια απολυτως ιδεα ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100282 από Dope Boy στις 10 Μαΐου 2012, 11:19πμ

Dope Boy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 6/5/2012
freeze... κανένας δεν είχε ιδέα στην αρχή... όλα γίνονται μόνα τους, απλά αφέσου ελεύθερος , και κοίτα να μην έχεις ανοιχτά τα μάτια σου^^
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #100285 από myname στις 10 Μαΐου 2012, 2:22μμ

myname

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2011

Αποδεκτή απάντηση

παιξτο χαλαρος,μην πας και κατσεις διπλα της σφιγμενος και ντροπαλοσ, πηγενε με αυτοπεποιθηση πες της επ γεια τι κανεις και τα σχετικα πες της να πατε καμια βολτιτσα παντην καπου λιγο πιο απομερα να κατσετε σε κανα παγκακι η οτι εχει καλυτερα καθηστοι σε εκεινο το γηπεδακι που λες πες της τα και πιαστην φιλα την κανονικα γλωσσοφιλο,το φιλι δεν ειναι τπτ απλα μν ανοιγεις και διαπλατα το στομα σου αλλα κανονικα και μην βαζεις ολη τν γλωσσα μεσα τερμα μην την πνηξεις αλλα εγω σου λεω απο την στιγμη που φιληθητε μια φορα μετα εχεις παρει το κολαι και γενικα για πολυ ωρα φασοθητε και εισαι μια χαρα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100290 από άσχετος στις 10 Μαΐου 2012, 3:29μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Έγραψε:(Dope Boy@10 Μαΐου 2012)
freeze... κανένας δεν είχε ιδέα στην αρχή... όλα γίνονται μόνα τους, απλά αφέσου ελεύθερος , και κοίτα να μην έχεις ανοιχτά τα μάτια σου^^

Γιατί πρέπει να μην έχει ανοιχτά τα μάτια?(Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Freeze αλλά της έχω μιλήσει)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100298 από Freeze στις 10 Μαΐου 2012, 5:33μμ

Freeze

Εικονίδιο
σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

@showman γιατι λογικα θα ειναι καπως περιεργο να φιλας καποια με τα ματια ορθανοιχτα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login